Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabrın Sınanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 20%

Kendinize güvenin. Birini kişisel yeteneğinizle etkileme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bugün için planlarınız varsa, iyi göründüğünüzden ve hissettiğinizden emin olun! Kendinizi ifade etmenin ve bu ateşli Oğlak çekiciliğini yaymanın keyfine varacaksınız. Gittiğiniz her yerde olumlu tepkilerle karşılaşacaksınız.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Bugün, özellikle duygusal açıdan senin için yoğun bir gün. İnsanların senin üzerinde güç gösterilerinde bulunduğunu fark edebilirsin. Sana istediklerini yaptırmak için ağırlıklarını ortaya koymak istediklerini göreceksin. Duygusal olarak manipülatif bu tuzağa düşme. Güçlü dur ve kendini savun.Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi bugün normalden daha fazla agresif hissedebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mümkün olan tüm yollara bakın. Size uygun başkalarına zarar vermeyen bir şey bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleşmesini istediğin durumlar için aceleci olmak iyi olmayacak sanki. Bugün daha sabırlı olmak ve doğru anı beklemek en mantıklısı. Aceleci davranmak sorun üzerine sorun getirebilir, ritmin bozulabilir. Ailenin unutmak istediği bir mevzu tekrardan gündeminize düşebilir. Streslerini arttırmamak için sakin olmakta fayda var. Maddi anlamda beklediğin yerden cevap gelmesi uzun sürebilir. Sporla ilgilenen bir Oğlak burcuysan ani sakatlanmalara dikkat etmelisin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişinin hızlı bir şekilde duygularına cevap vermesini beklememelisin. Sabretmelisin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve partnerle aranızda var olan soğukluğu ve mesafeyi aşıyor olabilirsiniz. Hissettikleriniz tam olarak size doğru yolu gösteriyor olacaktır. Hislerinize güvenin. Kendinize ve hayatınızdaki insana olan sevginizi gösterin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi uğraştıran ya da endişelendirebilecek durumlar olabilir. Şahsen aşırı önemsediğiniz bir konu yüzünden kendinizi zorlayabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen destekleriniz yerini kendi ayaklarınız üzerinde durmaya bırakabilir. Kendi gücünüzü ve hayata bakış açısınızı yeniden keşfedeceğiniz günlerdesiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile yaşamınızda daha keyifli bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde ailenizden daha çok destek görebilirsiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizin tanıştırması yaşamınıza bir ilişki getirebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Banka hesaplarınızı son zamanlarda kontrol altında tutuyor olmanız ufak bir dolandırıcılık ihtimalini de ortadan kaldırdı. Böyle temkinli olmaya devam edin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Aslan burcunda seyahat ediyor. Ölüm ve ölüm sonrası gibi metafizik konulara merak sarabilirsiniz.Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemelerinizi ve finansal hayatınızı yönetmek kolay olmayabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Oğlak burcu ikili ilişkileri fazla kurcalamayın. İlişkideki dominantlığını göstermenin, ilişkinizi yönetmenin başka yolları da var. Kendinizle olan konuşmalarınızı tamamlayın, sonra partnerinizle olan konuşmaları gerçekleştirin. Maddi anlamda güzel gelişmeler devam edecektir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda patlamalar yaşayabilir, gereksiz çıkışlarda bulunabilirsiniz. Son zamanlardaki pozitif haliniz bugünlük ortalarda olmayabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sadece ihtiyacınız olanlara para harcamalısınız. Bugün aldıklarınızdan kısa bir süre sonra hoşlanmamanız yüksek ihtimal. Arkadaşlarınızı ihmal etmeyin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; aile içi ilişkilerde yönetimi ele alabilir, herkese ne yapması gerektiğini söylemekte ısrar edebilirsin. Aslında duygusal ve cesur paylaşımlarda bulunman, özgüven tazelemen için uygun bir gündesin. Ancak özellikle aşk ilişkilerinde biraz daha uyumlu olmalı, gerektiğinde taviz vermelisin.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 01' 54" R
Ay
Boğa
02° 56' 01" R
Merkür
Koç
21° 02' 19"
Venüs
Boğa
09° 23' 30"
Mars
Koç
04° 58' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 12"
Satürn
Balık
17° 09' 00"
Uranüs
Boğa
22° 44' 21"
Neptün
Balık
29° 06' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 12"
Lilith
Başak
24° 05' 36"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>