Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zihnin Çok Dolu Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün kendinizi biraz gözyaşlarına boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Günün gezegensel etkileri, kendi hisleriniz de dahil olmak üzere hemen hemen her şeye duyarlılığınızı artırabilir. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu kesinlikle kısa süreli bir durum. Gerektiğinde gözyaşlarınızın akmasına izin verin çünkü bu son derece rahatlatıcı olabilir. Çok fazla da kendinizi buna kaptırmayın, çünkü yarın her şey daha iyi olacak. Bugün kendinize iyi bakın yeter.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca gerçekleştirmiş olduğun seyahatin sonu geldi. Şüphesiz ki ilgi çekici şeylerle karşılaştın. Seyahatin içsel mi dışsal mı olduğu önemli değil; fakat kozmik enerji seni güvenli bir limana yanaştırdı. Bavulunu şimdi dikkatlice boşalt çünkü değerli hediyelik ve anı eşyalarıyla dolu. Bunları evinin önemli yerlerine koymak istiyorsun ki görüp güzel zamanlarını anımsa ve mutlu ol.Bugün işler her zaman olduğundan daha sorunsuz gidecek. Kısa bir zaman zarfında çok fazla şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her ne kadar çevrenizden birinin gruptan ayrılması muhtemelse de ilişkiler genel olarak can yakın ve yardımsever olacak gibi görünüyor. Bu gece ise: Bir partiye katılın ya da çok fazla insanla iç içe olacağınız bir yere gidin. Kendinizi normalden daha sosyal hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hilelere aldanmıyorsunuz. İnsanların açık ve dürüst olmasını bekliyor, ima peşinde koşmuyorsunuz. Çevrenizden biri şu sıralar son derece dürüst olabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor ama davranışları sizi kırabilir. Peşin hükümlü olmamaya gayret edin. Size doğru gelmeyen her şeyi gündeme getirip açık bir iletişimin ilişkiniz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ciddi düşünme ve iletişim konusunda ilerleme kat edeceksiniz. Bunlar sizi güçlü kılan niteliklerdir. Sizi rahatsız eden sorunlar veya endişeler varsa, ilgili kişilerle bir araya gelmeyi ve aklınızdakileri konuşmayı düşünün. İşlerin çözülmesi için mükemmel bir gün.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın andan itibaren kafan çok dolu olduğu için yatağından kalkmakta zorlanabilirsin. Bugün gönlünde pek sosyalleşme beklentisi olmasa da çevren sebebiyle belli ortamlarda bulunabilirsin. İşyerinde fazla stresli olduğunu düşünebilir, patronundan birkaç gün kafa izni isteyebilirsin. Düşünceli tavrın, maddi açıdan kontrolsüz harcamalar yapmana sebebiyet verebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan bugün çok özel birisi ile tanışabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan da, sevgilin tarafından son zamanlardaki ilgisizliğin hakkında konuşmalar duyabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi oldukça heyecanlandıran projeler birden önünüze gelebilir. Yeni birbaşlangıcı hayata olan güven duygunuzu daha da arttırabilir. Bu motivasyon gücüyle başarılı bir proje ortaya çıkarabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde ilişkiler açısından daha rahat temalar söz konusu. Genel olarak şanslı bir gündesiniz. İlişkilerde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Akşama doğru gerginlikler artabilir. Baskı altında karar vermeye çalıştığınızı hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde göstereceğiniz aşırı koruyucu tavır partnerinizle çekişme yaşamanıza sebebiyet verebilir ve ufak tartışmalar olabilir bu yüzden üslubunuza dikkat edin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her ne yapmak istiyorsanız en yakınınızda olabilecek kişiyi yanınızda isteyeceksiniz. Karşılıklı görüşmeler ve bire bir diyaloglar açısından oldukça besleyici bir günde olabilirsiniz. Ortak olmak iyi gelebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizdeki kaynakların işinizi bitirmek için yetersiz olduğunu düşünüyorsanız yardım almak iyi bir seçenek olabilir. Bu konuda işinin ehli kimse ona danışın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün evlilik ve ortaklıklar evinizde seyahat edecek. Bugün partnerinizden ilgi görmek isteyebilirsiniz.Ay ile Jüpiter etkileşimini eşinize veyaortaklarınıza destek olarak değerlendirebilirsiniz. Sözleşme, anlaşma imzalamak için uygun bir gün.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konuların öncelik taşıyacağı, yatırım araçlarıyla ilgilenebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Özellikle emlak alanında yapacağınız hamleler, sizi ileride oldukça kazançlı çıkarabilir. Yine de, önünüzdeki verileri sürekli olumlu yöne yorma tehlikesini de ortadan kaldırmanız gerekmektedir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşünceli tavrın, kontrolsüz harcamalar yapmana sebebiyet verebilir. Bugün çok özel birisi ile tanışabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde önceden üstünde çalıştığın konularda anlaşmaya varabilir, olumlu sonuçlar alabilirsin. Yakın ilişki de olduğun kişilerle kısa yolculuklara çıkabilir ya da beraber eğitimlere katılabilirsin. Şartlar sana bağlı olmasa da girişimlerde bulunmak isteyebilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 21' 40" R
Ay
Boğa
07° 54' 47" R
Merkür
Koç
21° 19' 16"
Venüs
Boğa
09° 48' 39"
Mars
Koç
05° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 60"
Satürn
Balık
17° 10' 39"
Uranüs
Boğa
22° 45' 32"
Neptün
Balık
29° 06' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Başak
24° 07' 52"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>