Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Belli Meselelerle Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Evinize karşı aniden bir sevgi besleyebilir bu da sizi biraz tadilat yapmaya zorlayabilir. Ayrıca, telefon, faks veya e-posta yolu ile ailenizden biriyle ilgili beklenmedik güzel bir haber alabilirsiniz. Bu haberin tüm aileyi bir şekilde etkilemesi muhtemel, bu nedenle hem bu kişi için hem de kendiniz için mutlu olun. Bir kıskançlık ya da imrenme duygusu hissederseniz şaşırmayın! Sonuçta siz de bir insansınız.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Hilelere aldanmıyorsunuz. İnsanların açık ve dürüst olmasını bekliyor, ima peşinde koşmuyorsunuz. Çevrenizden biri şu sıralar son derece dürüst olabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor ama davranışları sizi kırabilir. Peşin hükümlü olmamaya gayret edin. Size doğru gelmeyen her şeyi gündeme getirip açık bir iletişimin ilişkiniz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisiyle entelektüel olarak sohbet etmek istemediğin takdirde, evde olmak isteyeceksin. Tabi bu zihinlerin kapışması, evinin mutfağında da olabilir. Belki de her şeyden kaçınmak için tek başına bir yürüyüşe çıkmalısın veya savaşa hazırlanmalısın. İnsanlar bugün pek de sempatik olmayabilir, o halde zırhını kuşan.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi çok yaratıcı ve hırslı hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Bu güçlü yönleri doğrudan sanatsal bir projede çalışmak için kullanmak isteyebilirsiniz. Veya bu enerjiyi evinizi veya çalışma alanınızı organize etmek gibi etkinliklere yönlendirmeyi seçebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki birçok konu üzerinde şaşırtıcı gelişmeler meydana gelebilir. Sevdiğin dostlarınla bir arada olmak ve sohbet etmek isteyebilirsin. Olgun düşüncelerle dolu olduğun bu günde kimseyi kınamak gibi bir hata yapmıyorsun. Eskiden aileni çokça yormuş meseleler tekrardan gündeme gelebilir. Onlara yardım etmek için elindeki tüm imkânları kullanabilirsin. Yönetici pozisyonda çalışan bir Oğlak burcuysan,ortamındaki çalışanlardan birinin sorununa daha fazla eğilmek ve onunla özel bir görüşme yapmak isteyebilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla olan rekabet sorunlarınız gündeme gelebilir. Çok çalışmanın ve emeğin karşılığını sorgulayabilirsiniz. Motivasyonunuzu düşürmeyin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Aldığınız sorumluluklarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sağlıkla ilgili yeni haberler alacağınız zamanlar olabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. İşte beraber çalıştığınız kişilere karşı daha iyimser davranmakta fayda olabilir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kadersel konularda severek yaptığınız şeylere yönelebilirsiniz. Daha hafif bir yaşam sürmek için hafif beslenmeyi yeme içme sürecinizin de bir parçası haline getirin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir dostunuzla yeniden iletişime geçtiğiniz bir dönemdesiniz. Bu dostunuza artık daha farklı bir gözle baktığınızı anlamalı ve duygularınızı ona açıklamalısınız.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar İkizler burcunda seyahat etmeye devam edecek. Birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşayabileceğiniz iletişim problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.Sağlığınızla ilgilenmek, spor yapmak için uygun bir gün. Akşam saatlerinde gündeminizde partnerinizle olan ilişkiniz olacaktır.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızın sürekli olarak parasal konulara takılmasını ve sizi de maddi kararlar vermeye zorlamasını engellemelisiniz. Bugün, pek de gerçekçi olduğunuz söylenemeyeceğinden, para ile ilgili planlama ve kararlardan uzak durmanız, bütçeniz açısından daha faydalı olacaktır.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizde güç kazanmaya olan ihtiyacınız artıyor. Kendinizi daha güvende hissetmek için bu güce sahip olmaya çalışıyorsunuz. Maddi anlamda değişik gelişmeler söz konusu olabilir. Bir yandan gelecek paralar var, diğer yandansa hesapta olmayan giderler. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bütün işleri bir arada yapmaya çalışmamalı, kendine fazla yüklenmemelisin. İş arkadaşlarınla ilişkilerinde doğru ifadeler kullanmaya çalışmalı, dedikodulara itibar etmemelisin. İçinde biriken öfke ve enerjiyi aşırı tavırlarla yansıtman gerginliklere yol açabilir. Sakarlıklar ve aksiliklerle karşılaşabilir, sağlık sorunları yaşayabilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>