Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Baskıcı Tavırlara Dikkat! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşkla ilgili sorunlar bugün size biraz strese sokabilr. Kendinizi bıraktığınız akışın tam ortasında bir engel olabilir. Bu engelle karşılaştığınızda, su birikecek ve bir şey yolu açana kadar baskı oluşturmaya devam edecek. Unutmayın, bu akışta ilerlemeyi aşağı inmek için seçtiniz. Engellerin teker teker üstesinden gelin.

Şu anda çok ciddi ve durgunsunuz, kişiliğinizi ve kişisel gücünüzü geliştirmeyi amaçlayan stratejiler ve hesaplamalar yaptığınız için düşüncelere dalmışsınız. Ama belki de etrafa bakıp nelerin olup bittiğini görmeniz gerekiyor. Birçok insan sorumsuzca davrandı. Bununla birlikte, katkıda bulunacak dahiyane fikri olan biri olabilir. Bu katkı şaka yollu karşınıza çıkabilir, o yüzden dikkat edin!

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Tuğladan duvara doğru koşuyormuş gibi hissedebilirsin - özellikle de günün erken saatlerinde. İyi haber şu ki akşama doğru ortalık biraz daha dinginleşecek. Duvara ne kadar baskı yaparsan, sana da o kadar baskı oluşur. Omuzların morarır, çok daha fazla enerji harcarsın. Bir adım gerilediğin takdirde, her şeyin ne kadar rahatladığını görürsün. Aslında içinden geçmek yerine duvarın etrafından dolanabileceğini de fark edebilirsin.Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işler her zaman olduğundan daha sorunsuz gidecek. Kısa bir zaman zarfında çok fazla şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her ne kadar çevrenizden birinin gruptan ayrılması muhtemelse de ilişkiler genel olarak can yakın ve yardımsever olacak gibi görünüyor. Bu gece ise: Bir partiye katılın ya da çok fazla insanla iç içe olacağınız bir yere gidin. Kendinizi normalden daha sosyal hissedeceksiniz!

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ciddi düşünme ve iletişim konusunda ilerleme kat edeceksiniz. Bunlar sizi güçlü kılan niteliklerdir. Sizi rahatsız eden sorunlar veya endişeler varsa, ilgili kişilerle bir araya gelmeyi ve aklınızdakileri konuşmayı düşünün. İşlerin çözülmesi için mükemmel bir gün.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin ne kadar yüksek olsa da beklediklerini almakta zorladığın bir gündesin. Kariyer anlamında kenine seviye atlatmak için bugün daha fazla çaba sarf edebilir. Bu çaba doğrultusunda sevdiğin insanlara vakit ayırmakta zorlanabilirsin. Arkadaşlarının sana karşı olan yersiz eleştirileri seni oldukça yorabilir. Onlara sert tepkiler verebilirsin. Yönetici pozisyonunda olan bir Oğlak burcuysan, altında çalışan insanlara daha baskıcı tavırlar gösterebilir. İş yerindeki havayı gerebilirsin. İkili ilişkilere karşı kafan karışık bir ruh halindesin.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mükemmel haberler alabileceğiniz güzel bir gün. Yakın çevre dostluklarınız ve seyahatleriniz ile ilgili konularda oldukça sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Yaşamın tadını doyasıya çıkarın.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugünde gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışında olacağınız zamanlar var. Zihinsel açıdan heyecan duyduğunuz konulara yoğunlaşmak isteği içinde olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde abartıya kaçma eğilimindesiniz. İşlerinizde konsantre olamayabilirsiniz. Günün büyük bir kısmı, iyimserlik içinde geçecektir.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarının sana karşı olan yersiz eleştirileri seni oldukça yorabilir. Kendi yolunda yürümek isteyeceksin.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcı tarafınızı keşfediyorsunuz ve müzik kulağınız oldukça gelişmiş. Kendinizi müziğin ritmine kaptırıp enerjinizi dans ederek atmaya ne dersiniz?

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Evlilik, nişan, yeniortaklıkları gibi konular gündeme gelebilir.Kendi beklentileriniz ile çevrenizin beklentileri arasında kararsız kalabilirsiniz. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile evde zaman geçirmekten daha fazla keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerde beklediğiniz ilgiyi ve şefkati alamıyor olmanız belli etmeseniz de sizi duygusal anlamda yıpratıyor. Yaptığınız seçimlerin sonucuna katlanıyorsunuz. Hayatı hesap kitapla yaşamak bazen böyle durumlara sebep olabilir. Hareket kabiliyetiniz yüksek. İlişkileri yönetebilecek, başlatabilecek ve bitirebilecek noktadasınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konuların ağırlığı bugün de sürerken karşı tarafa sabırlı davranmayı ihmal etmemelisiniz. Birbirinizin duygularını anladıkça işinizin daha kolay olduğunu hissedebilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirliklerinde seni yoran ve sorumluluk altına gireceğin gelişmeler yaşanabilir. Karşındaki kişilerin talepkâr tavırları gerilimi yükseltebilir. Senin baskıcı bir tutum sergilemene neden olabilir. Önümüzdeki günlerde ev tadilatına girişebilir ya da sende kalacak misafirler ağırlayabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 42' 15" R
Ay
Boğa
13° 04' 39" R
Merkür
Koç
21° 37' 19"
Venüs
Boğa
10° 14' 49"
Mars
Koç
05° 30' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 60"
Satürn
Balık
17° 12' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 45"
Neptün
Balık
29° 07' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 28"
Lilith
Başak
24° 10' 13"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>