Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişim Haberi Alıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, kafanızda işle ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir! Düşünceleriniz, romantizme ve ilişkiye yönelik olabilir. Hayatınıza birinin girmesini isteyebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, yaratıcı ve pozitif insan gruplarına katılmayı deneyin. Belki de bir bilgisayar, kitap okuma veya bir manevi tartışma grubuna katılabilirsiniz. Kendinizi güzel ve olumlu insanlarla tanışacağınız yola koymaya çalışın.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Kendini geliştirmeye odaklanabileceğin bir gün. Daha sağlıklı beslenme modundasın. Sağlıklı ürünler satan bir marketten bol bol taze sebze meyve alabilirsin. Sistemin, son dönemlerin atıklarından arınmak istiyor. Vücudunu saf sıvı ve yiyeceklerle doldurursan kısa süre içinde daha enerjik ve mutlu hissedersin!Bugün biraz özgüveninizi tazelemeniz gerekebilir! Genelde kendinizi fazla zorluyor; performansınızı, davranışlarınızı, başarılarınızı eleştiriyorsunuz. Ancak kendinizle gurur duymalı ve altından kalktığınız her şeyi birer kazanım olarak görmelisiniz. Sizi çok daha büyük başarılara götürecek bir yoldasınız. Verdiğiniz emeklerin ve yaptığınız zor seçimlerin nihayet karşılığını aldığınızı hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi yakaladınız. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden panik yapmaya başladınız. Buna hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Zevklerinizi, temel ihtiyaçlarınız gibi görmeniz bütçenizde alarm vermeye başladı. Hareketli yaşamınız sağlık konularında daha hassas olmanızı gerektiriyor

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önemli saydığın planların iptal olabilir. Seyahat etmek gibi bir düşüncen varsa evraklarının eksik olmamasına dikkat etmelisin. Bugün her şeyi birden fazla control etmek enin için en iyisi. Aniden değişen planlar seninde düzenini etkiliyor. Kendine yeni bir yol inşa etmek isterken aldığın gelişmeler seni daha çok mutlu edebilir. Kardeşin evini ayırmak isteyebilir. Ailedeki bu ani ayrılık seni oldukça şaşırtıyor. Yakın bir arkadaşından akşam saatinde alacağın bir telefon Pazar akşamını hareketlendirebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkilerinizde size yüklenen sorumluluklar biraz sizi geriyor olsa da pratik bir şekilde üreteceğiniz çözümler karşısında onların yüklerini hafifletebileceksiniz. İnsan zorlandıkça genişleyip büyür. Bunu bir imkân olarak görün.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Bugün sizi bağlayan durumlar ya da kimi zaman endişelendiren koşullara odaklanabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan almanız gereken ders mucizelere açık ve daha canlı bir insan olmak olabilir. Sosyal olmayı denerseniz beraberinde size popülerlik getirdiğini de görebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çocuklarınızla daha fazla zaman geçirmeyi planladığınız halde etrafınızda çok fazla yetişkin olduğunu fark etmiş olmalısınız. Planınıza sadık kalın ve çocuklarınızın istediği bir yere giderek onlarla zaman geçirin.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Sizin krediler ve borçlar evinizde etkili olan bu Dolunay ile finansal kaynak arayışınız sonuçlanabilir.Gelir paylaşımıyla ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Bütçe yönetmek bugünlerde pek kolay olmayabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnandığınız fikirler ve çalışma sisteminiz, yakın zamanda haberdar olduğunuz yeniliklerden etkilenmeye başlayabilir. Değişikliğe direnç göstermemeli ama bunu yaparken de hiçbir şeyi sadece yeni olduğu için benimsememelisiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düne göre biraz daha iyi ama genel olarak yine karamsar bir yapıdasınız. Her şeyin en kötü ihtimalini düşünmeye meyillisiniz. Maddi anlamda fırsatlara açıksınız. Aklınızda bazı projeler var ise değerlendirebilir, onlar için aksiyon alabilirsiniz. Yine yatırım yapmak, gayrimenkul sahibi olmak için oldukça uygun bir gün.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; ortak gelirler, para yönetimi ve bütçeleme ile ilgili konularda tek yetkili olma isteğin dolunay ile görünür olmaya başlayabilir. Vergi, nafaka, prim gibi alacak borç hesapları gündeme gelebilir. Alternatif kazanç yolları ararken aşırı risk üstlenebilir, yatırımlarını değerlendirirken fazla iyimser davranabilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 60" R
Ay
Koç
29° 40' 28" R
Merkür
Koç
20° 51' 27"
Venüs
Boğa
09° 07' 05"
Mars
Koç
04° 47' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 04"
Satürn
Balık
17° 07' 56"
Uranüs
Boğa
22° 43' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 29"
Lilith
Başak
24° 04' 07"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>