Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeni Fikirler Peşindesin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Yeni bir sosyal grup keşfedebilirsiniz. Örneğin, bir atolyeye katılabilir ve oradaki diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz. Telefon numaranızı vermek ve yeni arkadaşlıklar kurmaktan korkmayın. Her zamanki arkadaşlarınızdan daha farklı olan insanlarla etkileşimde olmak hoşunuza gidecek. Gerçekten mutlu olmak için sürekli bir sosyal hareketliliğe ihtiyacınız var. Oğlak ler her türden insanı sever, bu yüzden kapınızı yeni yüzlere açın.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Hala geçen gece gördüğün garip rüyalardan ayılamadın! Psişik enerjin kuvvetli ve bu da ilginç rüyaları tetikliyor. Bu delireceğin ya da artık fal bakarak para kazanabileceğin anlamına gelmiyor elbette. Fakat sezgilerin yoluyla doğal olarak sana gelen bilgiler bir fırsat kapısı aralayabilir. O halde ruhunun sana ne dediğine çok dikkat et.Bugün sizi motive edecek pek çok etken var. Yapmak istediğiniz her neyse rahatça kolları sıvayabilirsiniz! Çocuklarla vakit geçirin, yaratıcılığınızı kullanın ve oyunlarınıza başkalarını da katarak eğlenceyi seven yönünüzü değerlendirin. Yeteneklerinizi grup çalışmalarına sunmanın tam zamanı. İçine girdiğiniz hemen her sosyal ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. İyi eğlenceler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde köşeye kıstırılmaktan kaçınsanız da bazen hayat bileğinizi bükebiliyor. Fakat bugün önemli bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size karşı tavrını değiştirebilir fakat siz nasıl cevap vereceksiniz? Bir anlaşmaya varmadan önce bazı rahatsız edici sohbetler edebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Romantik romanlar veya filmler özellikle tutkulu ve şehvetli hissetmenize neden olmuş olabilir. Bugün partnerinizle romantik bir gece planlayabilirsiniz. Ancak diğer sosyal yükümlülükler yolunuza çıkabilir. İşinizde yapmanız gereken acil işler olabilir. Arkadaşınızı görebilmeniz umduğunuzdan çok daha geç olabilir.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklın her zamankinden daha fazla detaycı ve aktif olabilir. Önemli orataklık görüşmeleri ve büyük projeler hakkında belli konuşmaların içersine girebilirsin. Ailen ile aranda sorunlu durumlar varsa bunları çözmek için uğraşabilirsin. Gün içerisinde önemli satın almalar ve yatırımlar gündeme gelebilir. Maddi anlamda kendine kaynak yaratmak için ziynet ve takı satışı yapabilirsin. Soğuk algınlıklarına dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin bu akşam sana anlatacakları ilgini çekebilir.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklentilerinizde oluşan bazı hayal kırıklıkları sizi bugün iletişimde sert bir üsluba sürükleyebilir. İlişkilerde denge bulmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi gereksiz yere yormayın.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular ve medya gündeminizi meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim içinde olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin. Çalışma arkadaşlarınızla çatışmaya girmemeye çalışın.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı uzun süreçli fakat bitince sizi rahatlatacak konulara verebilirsiniz. Problemlerinizi çözmek için sizde var olan sabırınız yeterli olacaktır.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizi direkt olarak dile getirin, konuyu uzatmayın. Üstü kapalı ifadeler kullandığınız takdirde olaylar içinden çıkılamayacak bir hal alacaktır.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün gündeminizde yurt dışıyla ve yabancılarla ilgili konular olacaktır.Vize, pasaport başvuruları yapmak için uygun bir gün. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızı işlerinize veya iletişimlerinize veremeyeceğiniz, ev ve aile ile ilgili konulara takılıp kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Evin dışında olduğunuz zamanlarda, içinizde bir yerlerde rahatsızlık veya huzursuzluk duyabilir, sürekli ailenizle birlikte evde kalmak isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda enteresan gelişmelere açık olun. Kazanmanın bin bir yolunu keşfetmek üzere olabilirsiniz. Hem maddi hem de manevi anlamda, hayata dair değişik kazanımlarınızın olabileceği bir dönemden geçiyorsunuz. Bu hafta sizi yormaz. Hele bugün asla.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; kararlarındaki uyumluluk ve etkileyici konuşmalarınla içinde çevrenin güvenini kazanabilir; girişimlerin için uzun yolculuklara çıkabilirsin. Yükseköğrenim kuruluşları için çalışabilir ve başarı sağlayabilirsin. Sabretmen gereken bazı konular hayatındayken; kesinliği olmayan olaylarda ön yargılı davranmamalısın.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 39" R
Ay
Boğa
01° 06' 03" R
Merkür
Koç
20° 56' 11"
Venüs
Boğa
09° 14' 16"
Mars
Koç
04° 52' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 26"
Satürn
Balık
17° 08' 24"
Uranüs
Boğa
22° 43' 55"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 48"
Lilith
Başak
24° 04' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>