Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Her Yere Yetişemeyebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün bir tür aile toplantısı söz konusu olabilir. Belki de aileniz sizi bir akşam yemeğine davet edebilirsiniz. Kardeşleriniz veya kuzenleriniz de bu toplantıya katılabilir. Bir süredir konuşmadığınız aile üyelerini görebilirsiniz. Onlardan haber almak ve birlikte gülmek size iyi gelecek. Bazen o kadar bağımsızsınız oluyorsunuz ki tüm sevdiklerinizi unutuyorsunuz!

Bugün etkinlikler, sizin ve birlikte çalıştığınız insanlar için koşullar bakımından zengin ve üretken olacak. Siz, son ayrıntısına kadar planlanmış şeyleri seviyorsunuz ve bugün her şey saat gibi çalışacak. Gününüzden daha çok memnun kalacaksınız! Bazı cesur kararlar almaktan korkmayın, sadece faydalı olmayacaklar, aynı zamanda size büyük bir gurur duygusu da verecekler!

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Bir partiye davet edilmiş olabilirsin. Günün enerjisi senin için sosyal fırsatlar yaratıyor olacak. Resmi bir davetin protokol listesinde yer alman da söz konusu olabilir. Özenle giyinip şık bir etkinliğe katılmak hoşuna gidecek. Arkadaşlarınla da olağan bir buluşma düzenleyebilirsiniz. Evden çıksan yeter!Normalde köşeye kıstırılmaktan kaçınsanız da bazen hayat bileğinizi bükebiliyor. Fakat bugün önemli bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size karşı tavrını değiştirebilir fakat siz nasıl cevap vereceksiniz? Bir anlaşmaya varmadan önce bazı rahatsız edici sohbetler edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz özgüveninizi tazelemeniz gerekebilir! Genelde kendinizi fazla zorluyor; performansınızı, davranışlarınızı, başarılarınızı eleştiriyorsunuz. Ancak kendinizle gurur duymalı ve altından kalktığınız her şeyi birer kazanım olarak görmelisiniz. Sizi çok daha büyük başarılara götürecek bir yoldasınız. Verdiğiniz emeklerin ve yaptığınız zor seçimlerin nihayet karşılığını aldığınızı hissedebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Modern teknolojiyi bir şekilde içine alan yeni fırsatlar, çalışma hayatınızı dönüştürecek şekilde size sunulabilir. Kendinizi bu konuda çok fazla telefon görüşmesi yaparak bulabilirsiniz, bu da sizi günün büyük bölümünde meşgul edebilir. Heyecanınızın çok yüksek olması muhtemeldir. Gün sonunda rahatlamanız için egzersiz yapabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında gelişen her şeyi kontrol altına alamayacağın gerçeği ile yüzleştiğin bir gündesin. Her ne kadar yaşantında bazı şeylere müdahale etmek ve kontol etmek istesen de bu mümkün olmayabilir. Birbirileri ile iyi arkadaş olduğunu düşündüğün kişilerin tartışması ve yollarının ayrılması seni şaşırtabilir. Yakın bir akrabanızın sağlık sorunu için ailenle belli yardımlarda bulunmak isteyebilirsin. Ekonomik açıdan güzel günler geçirmeyebilirsin. Borç alma durumun olabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, arkadaşların seni bugün yeni birisi ile tanıştırmak isteyebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata dair önemli yeni bir başlangıç yapabileceğiniz özel bir gün. Çalışma hayatınız ile ilgili yaşadığınız hayal kırıklıklarını önemsemeyin. Her şey daha iyi olacaktır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde daha rahat bütünü görebilirsiniz. Bilginin hızlı aktığı bir gündesiniz. Ufkunuzun açıldığı ve yeni şeyler öğrenmek için cesaret göstereceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda reform yapmak isteyebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda verdiğiniz emek ve gördüğünüz emeğin dengede gittiğinden emin olmalısınız. Sağlığınızla alakalı olumlu gelişmelerin yaşanması mümkün.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamın dışında geçirdiğiniz vakitler karşınıza ilginç kişileri çıkarabilir. İnançlarınızı, düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz farklı ve yabancı ortamlar içinde bulunabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin programının birbirine karıştığı, toplantıların saatler sürdüğü ve gerilimli dakikaların yaşandığı bir gün geçirebilirsiniz. Her ne kadar sakin kalmaya çalışsanız da gerildiğinizi fark edeceksiniz. Günün bir an önce bitmesi için dua etmek en iyisi.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelen Dolunay'ın ardından Ay, bugün itibariyle Başak burcunda seyahat ediyor.Son birkaç gündür gündeminizde finansal konular vardı, bugün biraz maddi meselelerden uzaklaşıp derin, felsefi konulara merak sarabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Farklı şeylere, son gelişmelere, değişik kavram ve bakış açılarına ilgi duyacak, bunları araştırırken ufkunuzu genişletebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Şimdiye kadar bilmediğiniz şeyleri öğrenirken, herhangi bir alana uyarlayabileceğiniz çeşitli yaklaşım ve kavramları benimsemeniz mümkündür.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı yolculuk kararlarınızı tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İnançlarınızın ve doğru bildiğiniz konuları analiz etmek, neyi neden yaptığınızı anlama yönüne gitmek isteyebilirsiniz. Adım atmaktan çekinmeyin. Özgüveniniz oldukça sağlamlaştı. Artık her şeyi yapmak için hazırsınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 15" R
Ay
Boğa
01° 30' 30" R
Merkür
Koç
20° 57' 33"
Venüs
Boğa
09° 16' 19"
Mars
Koç
04° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 49"
Satürn
Balık
17° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 00"
Neptün
Balık
29° 06' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 53"
Lilith
Başak
24° 04' 57"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>