Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aile Konuları Gündemde Olur Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Öyle bir durumda olsanız da öyleymiş gibi davranıyor olsanız da siz fazlasıyla bir CEO gibisiniz. Emir vermekte, otoriter olmakta vebitene kadar kendinizi tamamen işe adama konusunda oldukça iyisiniz. Aslında o kadar meşgulsünüz ki, başkaları yemek yemek ya da uyumak için zamanınız olup olmadığını bile merak edebilir! Bugünün astrolojik açıları, kendinize daha iyi bakmanıza yardımcı olacaktır.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Güçlü kelimelerin ve fikirlerin bugün insanları çok etkileyecek. Bu iyi de olabilir kötü de; tamamen senin tavırlarına ve nasıl bir imaj çizmek istediğine bağlı. Ama bil ki; elindeki konuyla ilgili önemli veriler ve hassas bilgiler toplamak için büyük bir fırsata sahipsin!Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi ara sıra beyninizde vuku bulan puslu düşüncelere uyanmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bazı durumlar hakkında karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Önünüzde bir sürü seçenek var ve siz hepsine sahip olmak isteyebilirsiniz. İyi haber şu ki, akşama doğru kafanızı çok daha temizlenmiş ve stabil hissedeceksiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün size stres veren bir konuyu çözmek ve rahatlamak için harekete geçebilirsiniz. Ertelediğiniz işlerle ilgilenebilir, gün boyu pek çok meşguliyet içinde olabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Aile içinde yer edindiğin konumu sağlamlaştırmak istiyorsun. Onlarla olan iletişimine daha çok özen gösterebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşine çocuk beklediğine dair haberlerin olabilir. Farklı alanlara ilgi duymaya başlayabilirsin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili bazı problemler yaşayabilirsiniz. Olayları çok büyütmeden aile içinde bu tür olayların olabileceğini unutmamalısınız. Aile olmanın güzelliğini hissederek hayatınıza devam etmelisiniz. 

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok daha rahat, kendinizi ifade edebileceğiniz imkânlar söz konusu. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte programlar yapmak size iyi gelecektir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş konulara takılı kalmak ve olayların kötü versiyonlarını gözünüzün önünde canlandırmak bugün vazgeçemediğiniz huyunuz olabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün egzersiz rutininiz sırasında kendinizi çok daha fazla zorlayacaksınız. Bu yüzden, kendinizi aşırı zorlamamak için dikkatli olmalısınız. Tüm zihinsel stresiniz bu yolla muhtemelen kaybolacak ve sizi enerji dolu bir hale getirecek.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları fazla abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Doğal olarak kendinizi korumak zorundasınız.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiyi etkileyebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yoğun bir günün sizi çok fazla strese sokmasına izin vermeyin. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir. Yorgunluk çekmek istemiyorsanız vitamin alın.

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 28" R
Ay
Koç
14° 52' 23"
Merkür
Koç
20° 04' 25"
Venüs
Boğa
07° 52' 41"
Mars
Koç
04° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 52"
Satürn
Balık
17° 03' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 05"
Neptün
Balık
29° 04' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 10"
Lilith
Başak
23° 57' 25"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>