Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bilginin Gücüne İnanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 50%

Tutkularınız bugün karmaşık ve kişisel hayatınız ilginç olabilir! Kendinizi çılgın bir öneri yaparken veya biriyle abartılı bir gezi planlarken bulabilirsiniz. Belki romantik bir kaçamak planlayabilir ya da sevgilinize dürtüsel bir davranışta bulunabilirsiniz. Arada bir kalplerini açıp risk almak sizin için iyi, öyleyse devam edin!

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Sosyal hayatınızı genişletmek için bundan iyi bir zaman olamaz. Hep aynı grupla takıldığınızı fark etmeniz sosyal rutininizi değiştirmeniz için bir fırsat olacaktır. Biraz değişiklik yapmak için daha önce gitmediğiniz bir kafeye, kitapçıya ya da bara gidin. Arkanıza yaslanıp tanımadığınız insanları yaşayışınız izlemek eğlenceli olabilir. Daha önce karşılaşmadığınız kişilerle sohbet etmeye açık olun. Belki yeni bir arkadaş edinebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir çaba göstermene ihtiyaç var; sonra aklını bir süredir kurcalayan bu sorununun temeline inmiş olacaksın. Kimliğini ilgilendiren sorunun cevabı sadece aile tarihinde değil. Sen bir ailenin olduğu kadar bir kuşağın da parçasısın. Her ikisi de sorunun yanıtını etkileyecektir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyelerinizin hayatında sevindirici gelişmeler olabilir. İlişkilerin geleceğine dair planlamalar, ailelerin tanışması ve ev içinde davetler gündeminizde olabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel birikimini geliştirmek istiyorsun. Donanım kazanarak geleceğe hazır olmak sana güvende hissettiriyor. Doğruluğunu test etmediğin hiçbir bilgiyi kabul etmeyeceksin. Atacağın adımlarda kararlı bir görüntü çizeceksin. Sanata karşı ilgisi olan bir Oğlak burcuysan, yeni projelerin startını vereceksin.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla tartışmalar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. İşlerin sizin düşündüğünüz gibi gitmemesi öfkelenmenize yol açabilir. Sorunları çözmeye adapte olursanız öfkeniz sakinleşecektir. Çözüme odaklı olmayı seçin.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve yapabilirliklerinizi kanıtlamaya çalışma odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, eşinizle geçici güven sorunları yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında seyahatler ve iletişim konusunda daha rahat olacağınız için, önemli paylaşımlarınızı 17.00 sonrasına ertelemeniz faydalı olacaktır.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün odak noktanız muhtemelen insanlığın durumu ve başkalarından daha az şanslı olanlara yardım etmek için neler yapabileceğinizdir. Bazı telefon görüşmeleri yapın veya çevrimiçi araştırma yapın. Nasıl dahil olabileceğinizi öğrenin. 

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı, yaratıcılığınızla birleştireceğiniz bir gün. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şekilde aksettirebileceksiniz. Güven verici davranışlar içindesiniz. 

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girebilmek istiyorsanız daha sosyal olmanız gerekiyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Arkadaşlarınızdan veya aile bireylerinizden çok şaşırtıcı bir haber alabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün istediğiniz şartları sağlamak için bekleyeceksiniz. Sürekli bir değişim içindesiniz ve şartlarınızı zorluyorsunuz. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız. Baş ağrılarınız olabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 23' 37" R
Ay
Başak
16° 29' 15"
Merkür
Koç
17° 15' 13"
Venüs
Koç
18° 17' 49"
Mars
Balık
21° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 29"
Satürn
Balık
15° 36' 47"
Uranüs
Boğa
21° 46' 08"
Neptün
Balık
28° 34' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 59"
Lilith
Başak
22° 11' 41"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>