Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yoğunluğun Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 70%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Analitik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şeyleri ölçmek ve verileri düzenlemek isteyeceksiniz. Rakamlarla çalışırsan biriyseniz, gün boyunca rakamları kontrol edip, denklemleri hesaplarken kendinizi bulabilirsiniz. Veya çek defterinizi dengelemeye, kişisel bütçenizi düzenlemeye karar verebilirsiniz. Ayrıntılara daha fazla dikkat edersiniz ve her şeyin düzgün bir şekilde hesaplanmasını isteyeceksiniz. Sonuçlarınızı doğrulamak için hesap makinesini elinizin altında tutmak isteyebilirsiniz.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Yapmayı planladıklarını listeye dök. Çünkü bugünün dikkat dağıtma etkisi çok yüksek. Liste yardımıyla daha kolay hareket eder; yapman gerekenleri düzenler ve unutkanlık yaşamazsın. Eğer bugün izinliysen ya da kendine izin veriyorsan, günü dinlenerek geçir. Ciddi konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşacaksan, bu işlere gerekenden biraz daha fazla süre ayır.Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda “herkese açık etkinlik” yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Harcamalar ve kazançlar gündeminizde olabilir. İlişkilerde beklentilerinizi bulmaya, anlaşılmaya daha çok önem verebilirsiniz. Ortaklıklarda finansal paylaşımlar gündemde.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay boşlukta hareket ediyor. Evden çalışmak, kendini daha fazla yorgun hissetmene sebep olabilir. Kendini, işinle alakalı yoğun bir telefon trafiği içerisinde bulabilirsin. İş yerindeki yoğunluğun, çocuklarının ve eşinin isteklerini ihmal etmene sebep olabilir.  Yalnız bir Oğlak burcuysan akşam saatlerini kendine ayırmak isteyeceksin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal özgürlük oluşturmak için ailenizin bilgisi ve onayının da olması gerekir. Ailenize karşı sorumluluklarınızı es geçmemelisiniz. Yaşamın ortak noktasında tek başınıza gibi hayat sürmeniz sonunda tek başınıza kalmanıza yol açabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda ve insanlarla ilişkilerinizde ferahlık yaşayacağınız, paranın hiç beklemediğiniz yerden geleceği bir gün.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda birine karşı duygularınuz konusunda kararsız hissediyorsanız, her şeyi anlamak için kendinize daha fazla zaman vermelisiniz. Kiminle uğraştığınızı bildiğiniz konusunda kendinizi rahat hissetmediğiniz sürece hiçbir ilişki türünde ilerleyemezsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında maddi konularda biraz daha hassas davranmanız gerekebilir, harcama ve alışverişlere ayrıca dikkat etmelisiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile işle ilgili planlarınız ciddi biçimde çatışabilir ve evle alakalı konular kariyer gelişiminizi olumsuz etkiliyormuş gibi gelebilir. İşinizin dışında olan konular kafanızı meşgul edecektir. Konsantrasyonunuzu kaybedebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birini etkileyebilmek istiyorsanız, sadece kendiniz olmayı deneyin. Başkalarının sizi hafife almasına asla izin vermeyin. Bugün kafein tüketiminizi azaltmaya çalışın ve daha sağlıklı beslenin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize vakit ayırmalısınız.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 15" R
Ay
Başak
19° 26' 10"
Merkür
Koç
17° 08' 37"
Venüs
Koç
18° 36' 19"
Mars
Balık
21° 57' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 55"
Satürn
Balık
15° 38' 16"
Uranüs
Boğa
21° 46' 57"
Neptün
Balık
28° 35' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 52"
Lilith
Başak
22° 13' 20"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>