Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tartışmalardan Uzaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bir akraba veya komşunuzun geçirdiği hastalıktan dolayı biraz üzülebilirsiniz. Haberleri ikinci kişiden duymuş olmanız muhtemel, bu yüzden aslında o kadar da kötü bir durum olmayabilir. Projeleriniz üzerindeki çalışmalar yavaş olabilir çünkü daha sonra yapılacaklar konusunda geçici bir zihinsel boşluk yaşıyor olabilirsiniz. Belki de hepsini bir kenara bırakmalısınız. Bilinçaltı düşüncelerinizi kafanızdan attığınızda, çözüm kendiliğinden gelebilir.

Azıcık bir gerginlikle de olsa geçireceğiniz keyifli günü dört gözle bekliyorsunuz ve bu durumyerinde bazı ilişkilerinizi güçlendirmenize yarayacak. İş konuşmaya gelince, aklı başında ve net düşüncelerinizle tanınacaksınız. Bu iltifatlar önümüzdeki birkaç hafta içinde çok umut verici tekliflerin önünü açabilir.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Yaratıcılığını keşfetmek için harika bir gün. Bu senin için muhtemelen yeni bir şey değil. Yaylar genelde sanatsaldır. Tabi tek bir şeye odaklı kalabilmek olayın başka bir boyutu. Günün enerjisi sana yaratıcı bir projene eğilmen için destek sunuyor. Eskiden kalma işlerini tamamla ya da yeni bir proje kovala. Kendini ifade ederken ve yaratırken bol şans!Bugün başladığınız şeyi bitirmek zor olabilir. Aynı anda yüzlerce yöne çekilebilirsin. Gezegensel enerjiler iletişimi arttırıyor ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Olmakta olan tüm değişikliklere ayak uydurmaya çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ara vermek ve kargaşadan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğle yemeği için dışarı çıkın ya da hava almak için bir yürüyüş yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler denemek için çok daha istekli olabilirsin. Hayatının her alanında farklı çözümler üretmek için yeniliklere daha açık olmakta fayda var. Kendini kısıtlamaktan vazgeçmek ilerlemek için önemli olacak.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İyi niyetleri suistimal edilen Oğlak burçlarını stresli bir gün bekliyor. Bu günlerde fazla fedakarsınız. İçinde bulunduğunuz durum yüzünden sağlığınızı göz ardı ediyorsunuz. Bu kadar iyi niyetli olmanıza gerek yok. Uyku düzeninize dikkat edin. Uykusuzluğunuz yüzünden baş ağrısı çekebilirsiniz. Başkalarından yardım istemekten çekinmeyin.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz münakaşalarda uzak durmaya çalışıyorsun. Ama yine de seni tartışmanın içerisine çekmeye çalışanlar olabilir. Merkür hava burcunda yavaşlıyor. Güvendiğin, kendine yakın olarak gördüğün kişilerin davranışları seni şüpheye düşürebilir. Kendine yeni hobiler edindirmek için araştırma yapabilirsin. Pilates ve yoga gibi sporlara yeniden şans tanımak isteyebilirsin.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sevilmediğinizi düşünüyorsunuz. Organizasyonlarda sizlere haber verilmemesi motivasyonunuzu düşürebilir. Çevrenizdekilerle diyaloglarınız azalabilir ve üzgünlüğünüzü dile getirerek sitem edebilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. Çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda dalgalanma yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle işlerinizde kolaylaşabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde bazı konularda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Ailevi konulara daha fazla yönlenebilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda ve kariyer konusundastresine karşı önlem almanız gerekmekte. Sizi rahatsız eden detaylara daha az önem vereceksiniz. İyimserliğinizi...

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda “herkese açık etkinlik” yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arabuluculuk yapma, müzakere etme ve insanları hoşnut etme yeteneğiniz son zamanlarda sıkça kullanılıyor. Başkalarına uyum sağlamak için kişisel fedakârlık yapma konusunda bir istek duysanız da kendinizi ön plana almanız gerektiğini bilmelisiniz. Artık bir şeyler için çaba göstermek sizi pek zorlamıyor ve sizi gerçekte neyin motive ettiğini bulmuş olabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir gerginlik söz konusu olacaktır. Çevrenize tepkilisiniz ve kimsenin fikrini almaya yanaşmıyorsunuz.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun bir ajandanız olabilir; bazı toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. Merkür retrosu başlıyor ve sizi para evinizden etkiliyor. Ödemelerle ilgili gecikmeler, banka işlerinizde aksaklıklar yaşayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize vakit ayırmalısınız.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 26" R
Ay
Akrep
19° 20' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
24° 44' 39"
Mars
Balık
25° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 40"
Satürn
Balık
16° 06' 52"
Uranüs
Boğa
22° 03' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 10"
Lilith
Başak
22° 46' 28"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>