Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kişisel Bakımın Gündeminde! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiyle arandaki durumun daha iyiye gitmesi zaman alabilir bugün. Ancak bu durum seni üzmesin. Atacağın adımlarla karşındaki kişinin ilgisini yavaş yavaş ancak sağlam bir şekilde kazanabilirsin.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

Parasal konularda güzel gelişmeler kapıda, ancak kendini sıkmaman veya gereksiz kaygılara düşmemen gerekiyor. Bu konularda olabildiğince pozitif kalmalısın. Eğer kendinden veya sahip olduğundan şüpheye düşersen bir tek kendi canını sıkarsın. O yüzden dikkatli ol.

Etrafında seni geren olaylara karşı kendini koruma altına alman gerekebilir. Özellikle kişisel bakım ile alakalı yapacağın ufak tefek değişiklikler, enerjini tamamen değiştirebilir. O yüzden kaygılandığın anlarda kendin için ufak da olsa bir değişim yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birden fazla işle ilgilenmen gerekebilir. Ya evinde, ya arkadaş çevrende yada işte özellikle fazlaca vakit geçirmen gerekebilir. İşlerini erken bitirirsen günün geri kalanında çok keyifli olacaksın.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiden alacağınız haberle birlikte kendinizi yeni bir yapılanmanın içinde bulabilirsiniz. Bugün daha fazla ortaklık ve anlaşma durumları söz konusu olabilir. Kendinizi ifade etmek için aceleci davranmayın. Önce durumları gözden geçirin ardından ise karar vermek için adım atın.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars Retrosu sona erdi! Bazı sert kararların yumuşamanı sağlayabilir; karar aşamasını rötara alabilir. Maddi konuların gündemine oldukça hâkim olduğu bir gün seni bekliyor. Daha önce yaptığın ödeme planını değiştirmek zorunda kalabilir, bütçeni aşacak sürpriz ödemelerle karşılaşabilirsin. Kişisel görünüşün ile ilgili değişiklik yapmak maddi anlamda planlarını bozacak.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kiminle birlikte hangi konuda hareket edeceğinize dair düşünceleriniz netleşebilir. Kendinizi, hislerinizi ve ortaklıklarınızı güvence altına almak isteyebilirsiniz. Hayattan kaçırdığınız her şeyin telafisi için bugün kendinize izin verin.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese yardım ediyorsunuz ama burada bazı noktalarda haddinden fazla fedakarlık yapabiliyorsunuz. Dengeyi nasıl kuracağınıza dair düşünmeye ihtiyacınız...

14 Ocak 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler denemek için çok daha istekli olabilirsin. Hayatının her alanında farklı çözümler üretmek için yeniliklere daha açık olmakta fayda var. Kendini kısıtlamaktan vazgeçmek ilerlemek için önemli olacak.

14 Ocak 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut halinizi temsil etmek zor olabilir. Önceden gizlenmiş içsel duygular, uyarı vermeden ortaya çıkabilir, muhtemelen kaotik duyguları çözmek veya işlemek yerine bastırdığınız geçmiş anlardan kaynaklanır. Çocukken aldığınız duygusal veya zihinsel yaralar, büyük ihtimalle yeniden ortaya çıkar ve sizden eski benliğinizi kucaklamanızı ister. Ruhunuzun tüm parçalarını kabul etmek ve sevmek, gerçek benliğiniz olmanıza yardımcı olacaktır.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır aramak istediğiniz dostlarınızın beklenmeyen ziyaretleri sizi şaşırtabilir. Onlardan, bazı olayların niteliği konusunda bilgiler öğreneceksiniz.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir şeyi gerçekleştirmek istiyorsanız, öncelikle kendinize inanarak işe başlamalısınız. Zihninizde nasıl gerçekleştireceğinize dair bir plan yapın ve ardından planınızın adımlarını uygulamaya geçirin. Sandığınızdan daha kolay ilerleyebilirsiniz.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize vakit ayırmalısınız.

14 Ocak 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 15' 36" R
Ay
Akrep
03° 48' 09" R
Merkür
Koç
16° 05' 10"
Venüs
Koç
23° 11' 10"
Mars
Balık
24° 49' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 09"
Satürn
Balık
15° 59' 45"
Uranüs
Boğa
21° 59' 19"
Neptün
Balık
28° 42' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 48"
Lilith
Başak
22° 38' 04"
True Node
Koç
15° 38' 21"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>