Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün, sevdiklerinize öncelik vermek zorunda kalabilirsiniz. Şu anda ailenizde bir sürü şey olabilir: belki çocuklarınızın yeni kıyafetler alması veya bir spor etkinliğine gitmesi gerekiyordur? Bu arada, diğer akrabalar sizi ziyaret etmek isteyebilir. Bugün bir akşam yemeğine ev sahipliği yapabilirsiniz. Şu anda ailenize odaklanmaya çalışın ve onlarla zaman geçirmenin tadını çıkarın.

Bugün etrafınızda iki ayağınızı bir pabuca sokacak cinsten hızlı bir şekilde yeni fikirler ortaya koymalısınız. Kendinizi bulutların içine götüren sihirli bir halı yolculuğunda bulacaksınız. Ancak hatırlanması en zor olan şey, manzaranızı kaybetmemek için fazla uzaklaşmamaktır. Gerçekliğin her zaman göründüğü gibi olmadığını unutmayın. Bugün mükemmel çalışıyor gibi görünen şey yarın hiç çalışmayabilir.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Hafif, vurdumduymaz bir tutum sürdürmen, sırtında bir ton yük varken pek de mümkün olmuyor. Belki de bu yükleri zaman içinde sırtında biriktirmişsindir. Dışa vurman gereken şeyleri açıklamak yerine içinde tutup bastırdığında, sırtına yeni tuğlalar yüklenmiştir. Birden bir gerçeklerle yüzleştin ve bütün bu tuğlalarla daha fazla ilerleyemeyeceğini fark ettin. Şimdi acıyla başa çıkma ve fazla yüklerinden arınma zamanı.Kasvetli zamanlar sona erdi, şimdi hayatın ritmine yetişme vakti! Evden tüm şıklığınızla çıkın ve dünyaya sunacağınız her şeyle gurur duyun. Diğer insanlarla anlaşmalarınızda cesur olun ve kendinizi yaratıcı bir biçimde ifade edebilmek için tüm zamanınızı kullanın. Daha çok gülümsediğinizde içinde bulunduğunuz hemen hemen her durumda daha ileri bir noktaya ulaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz bir anlaşma, tahsisat ya da ikramiye bugün nihayet elinize geçebilir. Bunun keyfinizi yerine getireceği kesin, hatta çıkıp kutlama yapmak bile isteyebilirsiniz. Büyük bir sosyal etkinliğe katılma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğlenmeye bakın! Gece ise gerek iyi gerek kötü olsun çok canlı rüyalar görürseniz hiç şaşırmayın. Bunları not etmek için başucunuzda bir defter ve kalem bulundurun.

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal gündemlerle meşgul olabilir, alacak-verecek konularında düzenlemeler yapabilirsiniz. Vergiler, zorunlu ödemeler gündeminizde olabilir. Gerilimden kaçının.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerini bir günlüğüne aksatmak isteyeceksin. Aile büyüklerinden birisinin sağlığı hakkında aldığın güzel haberler motivasyonunu artıracak. Uzun süredir düşündüğün spora başlama fikri için bugün harekete geçeceksin. Çalışmayan bir Oğlak burcuysan, karşına gelecek önemli fırsatları değerlendirmeyi düşüneceksin.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz tarafından hiç hak etmediğiniz bir şekilde gergin enerjilere maruz kalabilirsiniz. Sizin gösterdiğiniz olgunluk sayesinde hatalar kolaylıkla fark edilebilir ve yola çok daha güçlü devam edebilirsiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal olarak değişik alternatifler üretmeniz gerekebilir. Bazı işlerinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. Sıkışıklıklar oluşabilir. Sakin olmalısınız. Akşam saatlerinde farklı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Riskli konulara yönelmeyin.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz flört ya da ilişkilerle alakalı beklediğiniz güzel haberi alabilirsiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstikrarı ve düzeni seven yanınız için yönetici gezegeniniz Satürn’ün yaptığı sert açı tam da kaygılarınızı tetikleyecek nitelikte. Akışa bırakmakta zorlansanız da biraz bekleyip neler olacağını görmeyi deneyebilirsiniz. Bir şekilde yeni düzeninizi oluşturacaksınız.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Adım attığınız yerde varlığınız ortamı ele geçiren özel bir gücünüz var.  İnsanların ağzınızdan çıkan en ufak söze dahi dikkat ettikleri bir zaman diliminde, çevreniz üzerindeki bu güçlü etkinin sorumluluğunu almanız gerecek.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. 

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve tutkulu bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile azimli bir şekilde ilerlemeye devam edin. Duygularınızı sağlıklı bir şekilde işlemeyi öğrendiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortaklıklar veyaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteğine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Sezgilerinize güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanıza neden olabilir.

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 15"
Ay
Akrep
23° 15' 28"
Merkür
Koç
26° 24' 46"
Venüs
Balık
21° 29' 37"
Mars
Balık
04° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 30"
Satürn
Balık
13° 17' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 27"
Neptün
Balık
27° 48' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 17"
Lilith
Başak
19° 47' 11"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>