Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, biraz karamsarca düşünüyorsunuz.

Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor. Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Küçük birikiminizin verdiği güvensizlik, tasarruf konularında attığınız adımları hızlandırmanıza neden olabilir. Bugün büyük bir alış veriş planı yapabilirsiniz.

Maddi koşullar, kendinizle ilgili bazı niyetlerinizi erteletebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki bazı gizlenmiş duyguları açığa çıkartabileceğiniz bir gün. Çevrenizdekiler sizi anlamakta, size ulaşmakta zorlanabilirler. Yüreğinizdeki karmaşayı geri planda tutmanız gerekecek. Uzaktan tanıdığınız birisinin, sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başlarken Ay 04:38-13:13 arası boşlukta hareketine devam edecek. Ay 13:13 olduğunda Başak burcuna geçiyor. Seyahat planları yapabileceğiniz bir gündesiniz. Uzun vadeli tatil planları için harekete geçebilirsiniz. Ay-Uranüs güzel etkisiyle akademik hayatınızda beklentinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gündüz saatlerinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs-Jüpiter sert etkilerinin yaşanacağı gece saatlerinde söyledikleriniz kalp kırabilir. İletişim kurarken daha özenli olmanız gerekebilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı akışına bırakıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Önemli işlerini öğle sonuna planlayabilirsin. Bugün, özelliklearkadaşlarınla paylaşımların artacak ve kendini daha iyi ifade edebileceksin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, kredi, sigorta, fatura gibi ödemelerle uğraşabilirsin. Son günlerde yaşadığın bazı olayları belki de gereğinden fazla büyütmüş olabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin yapacağı sürprize çok sevineceksin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, artık hayatımda aşk olsun, diyebilirsin. Akşam saatlerinde kendine vakit ayırarak, kişisel bakımınla ilgilenebilirsin. Bazen her şeyden uzaklaşmak, dış dünyanın akışını uzaktan seyretmek iyi gelir. Hayatı biraz daha akışına bırakacaksın.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve tercihen bir ödeme planına sadık kalmalısınız. Gözlem yeteneğiniz sayesinde bazı fırsatları yakalayabilirsiniz, bu konuda gözlerinizi dört açın.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratacak olaylardan sakınmanızda fayda var. Finansal konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Ani kopmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınız artabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili kusurları görmezden gelmek mutluluğunuzun anahtarı olacak. Partnerinizi olduğu gibi kabul etmeniz, yüksek uyum getirecek.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; finansal koşullarını zorlayacak birtakım isteklerinin peşinden gidebilir, harcamaların konusunda dikkatsiz davranabilirsin. Uzun yolculuklar, akademik kariyer, mahkeme ve medyayla ilgili konularda başarılı olabileceğin girişimlerde bulunabilir, tecrübeli insanların fikirlerini alabilirsin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde tabiatınızın dışında hayalperest tutumlar sergileyebilir, riskli yatırımlara yönelebilirsiniz. Başkalarının tatmin olduğu faaliyetler size yetmeyebilir. Öze dönüp olayları çok yönlü değerlendirin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya yine iddialı kararlar ile başlıyorsunuz. Her haftaya yeni bir başlangıç, her haftaya yeni kurallar. Sınır çizmekten çok hoşlanıyorsunuz. Bu kadar sınırı aşıp birinin size ulaşmasını da beklemiyorsunuz o zaman. Çevrenizde güzel değişimler olacaktır.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 53" R
Ay
Yay
27° 12' 17"
Merkür
Koç
16° 16' 09"
Venüs
Koç
28° 24' 27"
Mars
Balık
28° 06' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 02"
Satürn
Balık
16° 23' 16"
Uranüs
Boğa
22° 13' 38"
Neptün
Balık
28° 50' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 22"
Lilith
Başak
23° 06' 16"
True Node
Koç
15° 26' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>