Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İletişimini Doğru Yönlendirmelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

Her ne kadar bugün yalnızlığa eğilimli olsanız da, kendinizi şımartmayın. Bugün, arkadaşlarla dışarı çıkmak ve özellikle de kadınlarla olmak üzere yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Bu sırada, daha yakın bağlar oluşturabilir ve belki de gelecekte işinize yarayacak değerlibağlantıları kurabilirsiniz. Bugün sevgilinizle olan iletişimizde yakın olabilir. Akşamı dışarı çıkın ve onunla başbaşa bir yemeğin keyfini sürün.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.Seni gerçekten çok az insanın anladığını düşünebilirsin. Kendi düşüncelerini ve nasıl işlediklerini, duygusal olarak ne durumda olduğunu insanlara anlatmaya çalışsan da çevrendekilerin hala daha senin nasıl hissettiğini anlamamaya devam ettiğini ve empati kurmadıklarını görebilirsin. Fakat mesele şu ki kendini ancak sen anlayabilirsin. En büyük destekçin de kendin olmalısın. Herkesin senin hakkında her şeyi anlaması ve bilmesi şart değil. Bir miktar gizemli bir hava; aslında tam da seni çekici kılan ve harika yapan şey bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızda kontrol odaklı olmak sizi stres ve panik haline sokabilir. Elinizden geleni yapıp geri kalanını akışa ve yukarıya bırakmalısınız. Değişime açık olmak fırsatları getirecektir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşların ile konuşmalarında bugün daha dikkatli olmalısın.  İstenmeyen potlar kırabilirsin. Söylediklerin çevren tarafında farklı şekilde algılanabilir. Günlük rutinlerini ihmal etmemek adına programında değişiklik yapmayı düşünebilirsin. Sporunu ve diyetini aksatmıyorsun.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizde empati yapmanız çevrenizdeki kişiler tarafından eleştiri alabilir. Bu durum da sanki siz hiç böyle davranmıyormuşsunuz gibi düşündürtüp tepki vermenize neden olabilir. Bunu izah edip aslında hassasiyet belirttiğiniz konuları ya da size mutsuzluk veren durumları dile getirebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular sabah saatlerinizde etkili olabilir. İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Olayları akışa bırakmanızda fayda var, öğleden sonra kendinizi daha pozitif hissedeceğiniz durumlar söz konusu. Ailenizle geçireceğiniz çok güzel zamanlar olacak.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızlığın iyi geleceği ve daha huzurlu hissettirebileceği bir gündesiniz. Partnerinizden gelecek kıskançlık krizleri sizi rahatsız ederse sert tepki verebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işleriniz epeyce yoğun olabilir ve vaktinizi alabilir. Hesap ve titizlik gerektiren uğraşlarınız olabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Rahatsızlıklar, hastalıklar gündeme gelebilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görevlerinizi tamamlamak için acele etmeden önce, biraz zaman ayırmanız ve geçmiş deneyimlerinizi gözden geçirmeniz gerekir. Geçmişinizi değerlendirmeniz ve potansiyelinizi gerçekleştirmek için neleri değiştirebileceğinizi ve neyi kabul etmeniz gerektiğini bulmanız gerekir. 

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz. Güvenli ve huzurlu bir yaşam isteği içindesiniz. Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza çıkan partner adaylarına güvenmekte zorluk çekiyorsunuz. İş yerinizdeki konumunuzdan memnun değilseniz birtakım değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Kendinize karşı açık ve dürüst olun.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 02" R
Ay
Akrep
13° 19' 57" R
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
24° 08' 42"
Mars
Balık
25° 25' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 55"
Satürn
Balık
16° 04' 08"
Uranüs
Boğa
22° 01' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 29"
Lilith
Başak
22° 43' 14"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>