Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hesaplama Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Yaşamaya ve yaşatmaya çalışın. Yetkiniz olabilir, ancak insanların davranışlarını kontrol edemezsiniz. Peki neden yaptıkları hatalardan dolayı içiniz içinizi yiyor? Şu anda çocuklarınız için endişeleniyorsanız, onlara koşulsuz sevgi göstermeye çalışın. Çocuklarınız kırıcı sözler söylediğinde her zaman sabırlı davranamıyorsunuz, ama bunların hepsinin büyüme sürecinin bir parçası olduğunu biliyorsunuz!

Bugün disiplinli olmak için biraz daha çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bağlı kalmanız ve yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir. Sıkı bir programınız olabilir ve gününüz görevlerle dolu olabilir. Sohbet etmek ve sosyal olmakla zaman kaybetmeyin. Arkadaşınızla çıkacağınız öğle yemeğini başka bir güne saklayın. Konsantre olup odaklanmaya devam ederseniz, iyi notlar elde edip başarılı olacaksınız.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

İnsanlar gün içinde senin kadar derin düşünmeye meyilli olmayabilir. Hafif ve değişken bir atmosfer var ve hiçkimse senin kadar derine inme modunda olmayacak. Bugünü rahatlamaya ve kontrolü biraz bırakmaya ada. Derin nefes al, açık havada yürüyüşler yap. Bisikletle etrafı turla. Bir yandan da sürprizlere hazırlan. Gün boyu beklenmedik olaylar vuku bulabilir.Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ön planda olabilir. Gelir ve kazanç dengesini sağlamaya çalışabilir, finansal düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma süreci içerisinde olan bir Oğlak burcuysan, birtakım pürüzler karşına çıkabilir. Eşinin ailesi seni bu düşüncelerinden vazgeçirmeye çalışabilir. Eğer kafa ve yüz bölgeni ilgilendiren operasyonlar geçirmeyi planlıyorsan, araştırmalarını iyi yapmanda ve emin olmanda fayda var. Harcamalarınla ilgili nasıl bir yol izlediğine dair analiz yapıyorsun.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öz güveninizi açıklarken bilimsel ifadeler yerine herkesin anlayacağı, samimi bulacağı ifadeler tercih etmelisiniz. Bu sayede iyi bir iletişim kurmuş ve anlatmak istediklerinizi daha net şekilde sunmuş olacaksınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de aşk hususunda şanslı olacak ve romantizme doyacak gruptasınız. Söylemlerin ucunu kaçırabilir gereksiz vaatlerde bulunabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızın hepsi aynı fikirde gibi görünüyor ama hepsi gerçekten böyle mi? Bunun üzerinde durmayın. İşi yaptıkları sürece bilinmeyen alanları araştırmakla zaman kaybetmeyin.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendirecek, takıldığınız konularda ısrarcı davranacaksınız. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarı kazanmak ve olabilecek en yüksek hedefe ulaşmak konusunda son derece coşkulu olabilirsiniz. Sosyal statünüzü yansıttığına inandığınız sosyal ortamlarda doyurucu iletişimler içine girebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, hoşlandığınız kişiyi yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşmanız için daha çok çalışmanız gerekiyor. Samimi ve girişken bir insan olduğunuzdan dolayı insanlar sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor. 

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 16" R
Ay
Başak
14° 36' 14"
Merkür
Koç
17° 19' 35"
Venüs
Koç
18° 05' 60"
Mars
Balık
21° 38' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 17"
Satürn
Balık
15° 35' 51"
Uranüs
Boğa
21° 45' 36"
Neptün
Balık
28° 34' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 25"
Lilith
Başak
22° 10' 37"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>