Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sırlar Ortaya Saçılıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Yaşamaya ve yaşatmaya çalışın. Yetkiniz olabilir, ancak insanların davranışlarını kontrol edemezsiniz. Peki neden yaptıkları hatalardan dolayı içiniz içinizi yiyor? Şu anda çocuklarınız için endişeleniyorsanız, onlara koşulsuz sevgi göstermeye çalışın. Çocuklarınız kırıcı sözler söylediğinde her zaman sabırlı davranamıyorsunuz, ama bunların hepsinin büyüme sürecinin bir parçası olduğunu biliyorsunuz!

Bugün disiplinli olmak için biraz daha çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bağlı kalmanız ve yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir. Sıkı bir programınız olabilir ve gününüz görevlerle dolu olabilir. Sohbet etmek ve sosyal olmakla zaman kaybetmeyin. Arkadaşınızla çıkacağınız öğle yemeğini başka bir güne saklayın. Konsantre olup odaklanmaya devam ederseniz, iyi notlar elde edip başarılı olacaksınız.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

İnsanlar gün içinde senin kadar derin düşünmeye meyilli olmayabilir. Hafif ve değişken bir atmosfer var ve hiçkimse senin kadar derine inme modunda olmayacak. Bugünü rahatlamaya ve kontrolü biraz bırakmaya ada. Derin nefes al, açık havada yürüyüşler yap. Bisikletle etrafı turla. Bir yandan da sürprizlere hazırlan. Gün boyu beklenmedik olaylar vuku bulabilir.Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerine ulaşmak için daha sıkı çalışmaya başlamalısın. İleride eline geçecekleri düşünmek daha çok çalışmak için gereken motivasyonu sağlayabilir. Düzenini koruyup geliştirmek istediğin yere ulaşmanı sağlayacak.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Oğlak burçları alışkanlık yaratma eğiliminde olsanız da, şu anda normal rutininizden daha az tatmin olabilirsiniz. Koşullarınızda sıkışmış hissetmek, özellikle bu akşam, Ay, Mars ve Neptün ile sert bir t-kare girdiğinde, içsel hayal kırıklıklarına yol açabilir. Bu titreşimler sizi huzursuz hissettirebilir, ancak kişisel temellerinize ve dengenize zarar verebilecek herhangi bir eylemde bulunmaktan kaçınmak isteyeceksiniz. Değişimi özlemek yerine, ilerlemek için günlük hayatınızı nasıl karıştırabileceğinizi düşünün. Bir hayale kapılmakta yanlış bir şey yok, ancak bu tür umutlar için harekete geçmeye başlayana kadar dilekleriniz tatmin olmayacak.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde kullanmadığın, ihtiyacın dışındaki eşyaları, paylaşmak isteyebilirsin. İletişim gezegeni Merkür, yarın hava burcunda geri gitmeye başlayacak. Eğer yalnız bir Oğlak burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaj kafanı karıştırabilir. Maddi şartlarını artırma isteğin, freelance işlere yönelmene neden olabilir. Beklenmedik sırların açığa çıktığına tanıklık edebilirsin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı yaralayıcı diyaloglar içerisinde olmamalısınız. Yaşadığınız sıkıntıların bütün nedenlerini ailenizde aramanız bireysel açıklarınızı kapatamayacaktır. Kendinizi sürekli haklı çıkarmaktan vazgeçin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında İkizler’de, daha sonra Yengeç’te olacak. Günün ilk yarısında işle ilgili konular, meşguliyetler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde eşinizle, ailenizle ilgili durumlara daha çok odaklanabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize çok fazla yüklenmemek, gereğinden fazla sorumluluk almamak iyi bir fikirdir. Geçmişte yaptığınız bazı hatalar ortaya çıkabilir, ancak kendinizi strese sokmak yerine, yaptığınız şeyi yeniden değerlendirmek için bunu bir fırsat olarak kullanın. Sadece bu zihniyet değişimi ile bile, gönül rahatlığıyla bağlantı ve iletişim kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Bazı entelektüel arkadaşlıklar veya teşvikler için iyi bir zaman olabilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birlikte çalıştığınız kişiler üzerinde etkili olan ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Olumsuzluklar sizi etkilemesin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna taşımak durumunda kaldığınız işleriniz olabilir; bazı toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. Online görüşme ya da çalışmalarınızda çeşitli aksaklıklar yaşanabileceği için dikkatli olun.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

15 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 35" R
Ay
Akrep
18° 44' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
24° 41' 03"
Mars
Balık
25° 46' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 59"
Satürn
Balık
16° 06' 36"
Uranüs
Boğa
22° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 60"
Lilith
Başak
22° 46' 09"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>