Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluklarını Yerine Getiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Duygusal olarak kararsız hissedeceğin bir gündesin. Hoşlandığın kişiye duygularını açmakta kararsız kalabilirsin. Bir ilişkin varsa, sevdiğin kişi ile aranda bazı fikir ayrılıkları olabilir. Ancak yüksek enerjinle yapıcı bir tavır sergileyebilirsin.

Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere. Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor.

Maddi konuları istediğin kadar kontrol edememek seni biraz gerebilir. Ancak bazı şeyleri oluruna bırakmak ve plan yapmamak daha iyidir. Bugün kendini maddi kaygılara kaptırmamaya çalış.

İş veya okul ile alakalı yaşadığın yorgunluk ve gerginlik vücudunu etkileyebilir. O yüzden dinlenmeli ve kendini fiziksel olarak çok yormamalısın. Stresin vücudunda yaratacağı gerginliği atmak için esneme hareketleri deneyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapacağın konuşmalar seni çok daha iyi hissettirecek. İlgini çeken konularda yeni şeyler öğrenebilecek ve kendini geliştirebileceksin. Ayrıca yeni tanışacağın insanların da hayatında güzel bir etkisi olması söz konusu. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendir.

15 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün her zamankinden daha aydınlatıcı bir gün sizleri bekliyor. Karanlıkta kalmış sorunlar gün yüzüne çıkacak ve onlarla mücadele ederek aslında hayatınızdaki engelleri kaldırdığınızı fark edeceksiniz. Geçmişte kalan ve görüşmediğiniz bazı kişilerin ortaya çıkma durumu söz konusu olabilir. Geçmişinizle hesaplaşmaya hazır olun.

15 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskılardan kaçmak yerine, üstüne gitmeyi tercih edersen; sonuçlarına sen değil karşı taraf katlanacak. Bugün elini hangi işe atsan, üstesinden geliyorsun. Kalabalık ortamlarda bulunabilir, farklı organizasyonlara katılabilirsin. Günün dikkat çeken ismi sen olacaksın. Bu durumdan da oldukça memnun olacaksın.

15 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz tecrübeler canınızı sıkabilir. Bunları dışarıya yansıtmamaya çalışırken kendinize fazla yükleniyor olabilirsiniz. Bunu bir kırılma noktasına çevirin ve hayatınıza olumlu katkı sağlayacak konular, kişilere odaklanın.

15 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka’da ilerliyor. Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

15 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkinizde yanlış anlaşılmalar yaşanabileceği gibikonusunda da bazı gerginlikler ve zemini olmayan konularla alakalı yersiz atışmalar...

15 Ocak 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için daha sıkı çalışmaya başlamalısın. İleride eline geçecekleri düşünmek daha çok çalışmak için gereken motivasyonu sağlayabilir. Düzenini koruyup geliştirmek istediğin yere ulaşmanı sağlayacak.

15 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel ihtiyaçlarınız değişiyor olabilir. Daha önce zihinsel, duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarınız söz konusu olduğunda bir şey sizi tatmin etmiş olabilir, ancak sonunda bir değişiklik olması gerektiğini fark ediyorsunuz. Artık kendinize karşı daha şefkatli olabilirsiniz, bu da hayatın zorluklarıyla başa çıkmak için yaptığınız bir şeyin uzun vadede mutlaka sağlıklı veya faydalı olmadığını kabul etmenizi sağlar. Stresten kurtulmanın olumlu yollarına sahip olduğunuzdan emin olmanın zamanı geldi.

15 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Partnerinizle, gereksiz konuları tartışabilir ve kırgınlık yaşayabilirsiniz.

15 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

15 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir kenara çekilip saklanırsanız kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsatı tepebilirsiniz. İçinizde harekete geçmenizi söyleyen bir dürtü olabilir ve bu ses muhtemelen siz gerekeni yapana kadar susmak bilmeyecek. Arka planda kalıp birilerine fısıldamak yerine ortaya atılıp kendinizi ve inandıklarınızı savunun. Herhangi bir haksızlığa tanık olursanız bunu derhal dile getirmekten çekinmeyin.

15 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

15 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 49' 37" R
Ay
Aslan
27° 31' 37"
Merkür
Koç
18° 03' 59"
Venüs
Koç
16° 19' 06"
Mars
Balık
20° 31' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 12' 30"
Satürn
Balık
15° 27' 15"
Uranüs
Boğa
21° 40' 52"
Neptün
Balık
28° 31' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
19° 58' 21"
Lilith
Başak
22° 01' 00"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 18/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>