Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dikkatsizsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Bugün, ilhamın birden bire sizi vurduğunu fark edebilirsiniz. Kafanızda sahip olduğunuz bir vizyonunuz var. Ya da aklınızda aniden belirecek bir takım görülere sahip olabilirsiniz. Bir koruyucu melek tarafından teslim edildiği anlaşılan parlak fikirlere dikkat edin. Büyük bir atılım yapmak üzere olabilirsiniz ve bu bugün başlayabilir. Belki bu kariyerinizle ilgili bir fikir olabilir. Veya kişisel bir soruna bir çözüm getirebilirsiniz.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Merhamet ve nezaket pratiği yapmak için iyi bir gün. Çevrendeki insanların stresli olduğunu gözlemleyeceksin. Göksel enerjiler, insanların panik hissini ortaya çıkarabilir. Kaygılanma; istersen kaotik titreşimlerinden uzak kalabilirsin. Sakinliği ve huzuru yaymaya ve çekmeye odaklan. Pozitif düşünce ve duygular yansıt. Yıkıcılık yerine yapıcılığa odaklan. Günün enerjisini daha mutlu bir yöne çekme yetisine sahipsin!Genel olarak duygular bugün bir roller coastera binmiş gibi hissettirecek, insanların duyguları (kendi duyguların da dahil) yüksekten alçağa doğru düşüşe geçiyor gibi olacak. Diğer insanların duygularını hizaya sokmak için gerekli olan şey yanızca biraz ekstra özen ve dikkat. Onlar sizi havaya uçurmak için hazır olacaklar, ama onlar için endişelerinizi dile getirdiğiniz için biraz şaşkınlar. Samimiyet bugünün en iyi politikası olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kasvetli zamanlar sona erdi, şimdi hayatın ritmine yetişme vakti! Evden tüm şıklığınızla çıkın ve dünyaya sunacağınız her şeyle gurur duyun. Diğer insanlarla anlaşmalarınızda cesur olun ve kendinizi yaratıcı bir biçimde ifade edebilmek için tüm zamanınızı kullanın. Daha çok gülümsediğinizde içinde bulunduğunuz hemen hemen her durumda daha ileri bir noktaya ulaşacaksınız.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akılcı düşünüp akılcı ilerlemek isteyebilirsiniz. Eleştirel, mükemmeliyetçi yanınız öne çıkabilir. İnsanların ve etrafınızdaki kişilerin düşüncelerine daha fazla önem verebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde fikir anlaşmazlıkları yaşadığın kişiler ile aranda tartışmalar yaşanabilir. Bu durum seni iyice dikkatsiz bir hale getirebilir. Çevrenden gün boyunca bolca uyarı alabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan, evrak işleri fazla mesaini alabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşininhayatındaki değişiklikler, seni de etkileyebilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünarkadaşlarınızın söylediklerine kulak verebilir ve onların isteklerine karşı kayıtsız kalamayabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki işleyişi yeniden yapılandırabilir ve daha konforlu bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili kuşkuya kapılabilir ve birçok konuya birden odaklanabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelecektir. Sabırlı olun.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi yerinde ve samimi ifade edebilme cesaretiniz sizi seven kişilerin de oldukça hoşlarına gidecek. Keyfinize diyecek yok.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dağınık olan duygularınızı toparlamazsanız düşünceleriniz de çarpıklaşmaya başlayacaktır. En baskın olan duygunuzdan başlayarak dile getirmek kendinizi daha iyi tanımınızı sağlar. Yakın çevrenizle ilişkilerinize güvenin ve tetikte olma ruh halinden sıyrılmaya çalışın.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Güven duygusunun çok önemli olduğunu onlara hissettirmelisiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz tarafından çok sevildiğinizi hissedebiliyorsunuz. Bugün yakın bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Son zamanlarda hayatınızda büyük bir değişiklik yaptıysanız, bugün kararınızdan pişman olduğunuzu hissedebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 11' 60" R
Ay
Yay
11° 29' 14"
Merkür
Koç
16° 03' 58"
Venüs
Koç
26° 54' 35"
Mars
Balık
27° 09' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 05"
Satürn
Balık
16° 16' 37"
Uranüs
Boğa
22° 09' 30"
Neptün
Balık
28° 48' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 13"
Lilith
Başak
22° 58' 10"
True Node
Koç
15° 30' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>