Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yaklaşımların Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Coşkulu hissedeceğin bir gün; içinde bulunduğun bir proje konusunda oldukça tutkulu hissediyorsun. Yeni başladığın bir ilişkiyle ilgili de arzu dolu olabilirsin. Bir optimizm ve cesaret hissi sana eşlik ediyor olacak. Bu enerjileri iyi yönde kullanabilirsin. Bütün bunlar, kendini güçlü şekilde ifade etmeden destek olacak! Eğer karşına odak noktası olma fırsatı çıkarsa bunu sakın kaçırma!Kasvetli zamanlar sona erdi, şimdi hayatın ritmine yetişme vakti! Evden tüm şıklığınızla çıkın ve dünyaya sunacağınız her şeyle gurur duyun. Diğer insanlarla anlaşmalarınızda cesur olun ve kendinizi yaratıcı bir biçimde ifade edebilmek için tüm zamanınızı kullanın. Daha çok gülümsediğinizde içinde bulunduğunuz hemen hemen her durumda daha ileri bir noktaya ulaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çverenizdeki insanlar sözlü olarak size saldırabilir ve bundan korunmak isteyebilirsiniz. Bugün eleştirilerin odak noktası olabilirsiniz. İnsanların size agresif sözler sarf ederek keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Geçerli sebepleri varsa, kibar ya saygılı bir biçimde de ifade edebilirler. Kaba davranışlar karşısında kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. Haklarınız söz konusu olduğunda net ve ısrarcı olun. Geri çekileceklerdir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bağlı olduğunuz bir grup tarafından başlatılan bir proje bugün sizi çok meşgul edebilir. Bilgi almak için kütüphane ve kitapçı ya da telefonda çok fazla zaman harcamanız gerekebilir. Yaptığınız şey hakkında kendinizden eminsiniz. Bu yüzden memnuniyet verici bir gün tadını çıkarın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dile getirmekte zorlandığın isteklerini bugün konuşmaya ne dersin? Gün içerisinde sosyal tarafını ön plana çıkarırken olayları keskin yaklaşımın gün içerisinde etrafındakiler tarafından dikkat çekebilir. Hayatında biriken problemleri artık askıya alma? İlişkilerinde bugün daha netsin. Hoşlandığın kişiye karşı düşüncelerinde değişimler kaçınılmaz değil? Davranışların herkes tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle yapacağınız bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Sert söylemlerde bulunursanız hata yapma payınız yüksek olabilir. Sonrasında pişman olmamak için her ne olursa olsun sakin davranmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha güvende ve huzurlu hissedebilirsiniz. Gün boyu dengeli enerjiler söz konusu. Çalışma hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar olabilir, sakin kalmakta sizin için iyi olacaktır.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. İş konusunda çok fazla hevesiniz olmamakla beraber disiplininizi bir kez daha ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle paranızı kazanıp, yatırımlar yapmayı planlayacaksınız. Bunun için çok daha yoğun şekilde sosyal medya, internet ve teknoloji kullanabilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hoşsohbet bir insan olmanız bugün etrafınızdakileri etkileyecek. Ne kadar sıcakkanlı olduğunuza dair iltifatlar duymaya hazır olun.

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizde seyahat edecek. Burcunuzda seyahat etmekte olan Jüpiter'in Ay ile kuracağı sert etkileşim bugünhayatının sizin için yorucu olabileceğini gösteriyor.İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Kendinize ulaşılabilir hedefler koyduğunuzdan emin olmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Halinizden duyduğunuz büyük memnuniyet sizi biraz gevşetebilir ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Maddiyat ile ilgili konuları ve hayatınızın gerçeklerini göz ardı etme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevindirici bir haber gelebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın her yerinde sizi işaret eden bir şeyler bulmanız doğal. Çünkü bir süredir bahsettiğim gibi rüzgâr sizden taraftan esiyor. Arkanıza alıp birçok gerçekleştirmek istediğiniz konuyu hızlıca gerçekleştirebilirsiniz veya kendi enerjinizin karamsarlığında her şeye daha kötü bir taraftan bakmayı tercih edebilirsiniz. Seçim sizin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; çocuğun ya da yakınlarınla ilgili sürpriz bir haberle güne başlayabilirsin. Göz önünde olacağın ve diplomasi yeteneğini kullanabileceğin girişimlerde bulunma şansın var.  Ayrıca finansal konularda gelirlerini arttıracakbağlantılarında bulunabilir, yeteneklerinin farklı yönlerini keşfedebilirsin. İş başvurusunda bulunabilir, kendi işini kurmak isteyebilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>