Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tempon Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Romantik ilişkileriniz ve duygularınız arasında zorlu bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bu iki yönü de zor bir zirvede. Yoğunluk, alışık olduğunuz ve sevdiğiniz bir şey değil. Gerekli düzenlemeleri yapmadan hayatınıza bazı şeylerin girmesine izin verdiğinizi fark etmiş olabilirsiniz. Ya da olayları eğlenceli ve kolay hale getirmek istemiş ve bu yüzden şimdi dikkat gerektiren daha ağır sorunları görmezden gelmeyi seçmiş olabilirsiniz.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Dramayı minimumda tutabildiğin sürece bugün her şey yolunda gidecek. Önüne çıkan herhangi bir engelin önünden atlayabilirsin. O yüzden hiçbir şey için endişelenme! Keskin ve sezgisel bir zekan var. Detaylara önem ver ve bir sonraki adımını planla. Temizle, organize et ve sana artık hizmet etmeyen şeylerden kurtul.Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının istediğin yönde gitmesini sağlamak için çok uygun bir gün geçireceksin. Karşılaştığın olaylar hakkında olumlu düşünmeye çalışmak yararına olacak. Karamsarlıktan uzak durmak gelişmene katkı sunacak.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İster bekar, ister bir ilişki içinde olun, bugün sizin için romantik bir zaman olacak, çünkü Yengeç ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümünde ışığını parlatıyor. Bu titreşimler, özellikle siz ve eşiniz şımartmanın ve rahatlamanın yollarını arıyorsanız, romantik bağlantıları beslemek için mükemmeldir. Sadece birkaç saatliğine de olsa sorumluluklardan veya yapılacaklar listesinden yoksun bir bulutta uçup gitmenize izin verin. Ayın Jüpiter ile faydalı bir bağlantı paylaştığı ve yolunuza barış ve iç mutluluk getirdiği bu gece akşamı evde geçirmeyi planlayın.

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat dağınıklığı yaşayabileceğin bir gündesin. Bu durum evinde birtakım eşyalarını kaybetmene yol açabilir. Yılın ilk retrosu bugün başlıyor. Yoğun tempolu geçen günler sağlığını ihmal etmene neden olmuş olabilir. Eğitim hayatını yarım bırakmış bir Oğlak burcuysan, tekrar şansını denemek isteyebilirsin.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda bazı yanlış kararlar alabilirsiniz. Hızlı girişimlerde bulunmak yerine stratejik adımlar atmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde gelir gider dengenizi kontrol altında tutmanız zorlaşabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda Yengeç’te ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın. Dolunay yaklaşıyor.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız...

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen zihniniz para işleriyle meşgul ve gözünün önündeki aşk fırsatını görmüyor! Kafanızı kaldırın, son zamanlara dair anılarınızı düşünün ve aydınlanmanın keyfini çıkarın.Herhangi bir hayat planı yaparken kendinize veya başkalarına yerine getiremeyeceğiniz bir şeyler vaat etmekten kaçının. Düşündüğünüzden daha fazlasına sahipsiniz ve bunu hak eden birine göstermelisiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Her şey olabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişki konuları gündeminize geliyor. Evliliğinize karşı sorumluluklarınıza, gelecek planlarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Yalnızsanız size güven veren bir ilişkiye ihtiyaç duyabilir, kendinizi duygusal hissedebilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>