Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk konularında seni çok mutlu edecek bazı gelişmeler yaşanabilir. Sevdiğin kişi ile aranda gerçekleşecek konuşmalar aranızdaki bazı konuların daha da netleşmesini sağlayacak.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Maddi konularda her zaman gittiğin yoldan daha farklı bir yol izlemen gerekebilir. Kazancını korumak veya harcamalarını azaltmak için hayatında bazı değişimler yapabilirsin. Bugün alacağın kararlar maddi olarak seni daha iyi etkileyecek.

Çok enerjik hissedeceğin bir gündesin. Bugünkü enerjini egzersizlere yönlendirirsen vücudunu daha da kuvvetlendirebilirsin. Eğer herhangi bir egzersiz planın yoksa bugün yeni bir plan hazırlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilgilenmen gereken ekstra durumlar yaşanabilir. Daha fazla para harcamak veya daha fazla şeyi düzeltmek gibi eylemlere girişebilirsin. Bu durumların sende stres yaratmasına izin vermemeli ve sonuca odaklanmalısın.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün her zamankinden daha aydınlatıcı bir gün sizleri bekliyor. Karanlıkta kalmış sorunlar gün yüzüne çıkacak ve onlarla mücadele ederek aslında hayatınızdaki engelleri kaldırdığınızı fark edeceksiniz. Geçmişte kalan ve görüşmediğiniz bazı kişilerin ortaya çıkma durumu söz konusu olabilir. Geçmişinizle hesaplaşmaya hazır olun.

15 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmak istediğin planların yolunda gitmemesi seni her ne kadar üzse de bunu ardında bırakmayı biliyorsun. Bugün daha çok yatırımların, kariyerin ve bulunduğun statü üzerine düşüneceksin. Dış dünyada olan bitenler ve hareketlilik bugün sana hitap etmeyebilir. Sosyal medya hesaplarını bugün sık sık kontrol etmelisin. Ummadığın bir iletişim seni bekliyor olacak.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal ya da duygusal konularda bir karşılık bekleyebilirsiniz. Buna ihtiyacınız olduğunu düşünerek hareket edebilirsiniz. İçinizden geçenleri, endişelerinizi paylaşmak ve kesin çözümler bulmak için bir uzmanla görüşmenizde fayda var.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişiler sizi biraz sıkıntıya sokabilirler. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlıklarınız için kendinizi suçlamak yerine onların altından ders almaya ve öğrenmeye başlarsanız hayatınızda büyük bir değişikliğe imza atabilirsiniz...

16 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının istediğin yönde gitmesini sağlamak için çok uygun bir gün geçireceksin. Karşılaştığın olaylar hakkında olumlu düşünmeye çalışmak yararına olacak. Karamsarlıktan uzak durmak gelişmene katkı sunacak.

16 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile üyeleri sonunda size açılıyor olabilir. Oda arkadaşları veya akrabalar, özellikle de normalde kendileri hakkında pek konuşmayanlar, duyguları konusunda daha açık hissedebilirler. Bu kadar uzun süre çok az şey duyduktan sonra bu kadar çok şey duymak şaşırtıcı olabilir, ama neyse ki, yeni keşfedilen paylaşma yetenekleri canlandırıcı olmalı. Bununla birlikte, kişiyi tanıdığınızı düşündüğünüz gibi tanımadığınız için endişelenebilirsiniz, ancak asıl önemli olan, şimdi açılıyor olmalarıdır.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için kendi gücünüze ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Aşk, çocuk, borsa, hobi, tatilden dolayı ani gelişmeler gerçekleşebilir ve harcamalarınız aniden artabilir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

16 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 04" R
Ay
Oğlak
04° 13' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 44"
Venüs
Koç
29° 03' 59"
Mars
Balık
28° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 15' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 12"
Lilith
Başak
23° 09' 49"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>