Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kreatifsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevgiliniz/eşinizle birlikte evde romantik bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Ancak, şu anda duygularınız çok yoğun bu nedenle onları tam olarak ne derecede ortaya çıkarmanız gerekdiğini anlamk için sezgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bugün hayatınızda entelektüel bir tutku hissedebilirsiniz. Mesela, yeni bir ilgi alanı keşfedebilir ve saatlerce kendinizi evde çalışmaya kapatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Nazik bir yaklaşım bugün en iyi şekilde işe yarayacaktır. Hiçbir şeyi çok fazla zorlamayın. Agresif bir stil insanları uzaklaştırabilir. Kendinizi hırslı veya sabırsız hissediyorsanız, rahatlamaya çalışın. Biraz derin nefes alın ve daha sakin bir şekilde kendinizi ifade edin. Yavaş ve ölçülü bir tonda konuşursanız, insanların size en iyi şekilde yanıt vereceğini göreceksiniz. Çok manik ya da heyecanlı olmayın, çünkü onları korkutabilirsiniz!

Beyniniz bugün özellikle hızlı ve aktif çalışıyor olabilir. Bu nedenle, günün çoğunu kitap okumak, yazmak veya bir şeyler öğretmek gibi entelektüel aktivitelerle geçirmek istemeniz muhtemel. İnsanlarla iletişim kurmak, gününüzü güzel kılmak için başka bir yol olabilir, bu yüzden telefonda uzun zaman geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız bir çok fikri yazmak isteyeceksiniz çünkü onları ilginç bulup daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde insanları biraz mesafeli bulacaksın. İnsanlar senin onlara yaklaştığın gibi sana yaklaşmazsa bu durumu üstüne alınma. Sen yanlarına sokulup sıkı sıkı sarılmak istiyor olabilirsin ama onlar özgürlük isteyebilir. Belki sen de bugünlük daha bağımsız bir tavır takınmalısın. Bu seni potansiyel kayıplardan ve uzun süreli soğukluklardan koruyacaktır.Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak duygular bugün bir roller coastera binmiş gibi hissettirecek, insanların duyguları (kendi duyguların da dahil) yüksekten alçağa doğru düşüşe geçiyor gibi olacak. Diğer insanların duygularını hizaya sokmak için gerekli olan şey yanızca biraz ekstra özen ve dikkat. Onlar sizi havaya uçurmak için hazır olacaklar, ama onlar için endişelerinizi dile getirdiğiniz için biraz şaşkınlar. Samimiyet bugünün en iyi politikası olacaktır.

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akılcı düşünüp akılcı ilerlemek isteyebilirsiniz. Eleştirel, mükemmeliyetçi yanınız öne çıkabilir. İnsanların ve etrafınızdaki kişilerin düşüncelerine daha fazla önem verebilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif yönün bugün ön plana çıkıyor. Yaşam alanında çeşitli düzenlemeler yapmak istediğin bir gündesin. Evde olman bu işlere yoğunlaşmana yardımcı olacak. Eski eşyalarını farklı bir şekilde değerlendirmeyi düşünebilirsin. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, sorumlulukları hakkında kardeşinle konuşmalar yapmak isteyeceksin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç için oldukça ideal bir gün. Büyük değişikliklere yol açacak olan bu başlangıçlar sorumluluklarınızı arttırabilir. Hedeflerinize odaklandığınızda hayatın sizi desteklediğini hissedeceksiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumluluklarınız yoğunlaşabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsan ilişkilerinde kendinizi iyi ve güçlü ifade etmeli ancak sınırda durmalısınız. Kendinizi daha olumlu hissetmek için çabalayın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda kafanızda ister romantik isterister aile ortamında işlerin nasıl olması gerektiğine dair hayali senaryolar kurmuş olabilirsiniz. Yaptığınız şeye çok daha analitik bir yaklaşım getirmeniz gerektiğini keşfettikçe bu görüntülerin gerçeklikle çelişmesi muhtemeldir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları, onun açısından da değerlendirmelisiniz. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Evinizle ilgili değişim yapabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda aşırı kıskanç olmaktan kaçının. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor ve finansal durumunuzu düzeltebilmek için çok çabalıyorsunuz. Bugün kendinizi çok enerjik ve neşeli hissedeceksiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle çekişme içine girebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız, karşı tarafın farklı düşünceleri nedeniyle, sizi yanlış sonuçlara götürebilir. Onu ikna etmek yerine maddi anlamda kendi koşularınızı düzeltme yolunu seçmelisiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 38' 21" R
Ay
Akrep
21° 14' 45" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 55' 57"
Mars
Balık
25° 55' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 04' 05"
Neptün
Balık
28° 45' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 42"
Lilith
Başak
22° 47' 30"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>