Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunluğun Baş Gösteriyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Genelde dışadönük bir kişi olsanız da, bugün kendinizi belki biraz daha utangaç ve çekingen hissedebilirsiniz. Bunun nedeni de aşk veya arkadaşlık konularındaki melankolik düşünceleriniz olabilir. Çok önemsediğiniz biri uzakta olabilir ve onu özlüyor olabilirsiniz. Ayrıca, insanlar bugün sizden haksız avantaj elde etmeye çalışabilirler ve özellikle kendinizi savunmasız hissettiğiniz için bunu yapmalarına izin vermeniz çok daha muhtemel. Seçici olmakta fayda var.

Enerji seviyeleriniz biraz düşük olabilir. Vücudunuzun uyuşuk ve ağır olduğu hissine sahip olabilirsiniz. Kendinizi sıkıntılardan uzaklaştırmanın zamanı gelmiş olabilir. Spor salonuna gidin ve harika bir egzersiz yapın, o zaman kan vücudunuzda pompalanmaya başlayacak. Kalkıp hareket ederseniz kendini iyi hissedeceksiniz. Gün boyu kanepede patates gibi yatmayın. Yorgun hissediyorsanız, buyerinde çok hareketsiz olduğunuz içindir!

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde insanları biraz mesafeli bulacaksın. İnsanlar senin onlara yaklaştığın gibi sana yaklaşmazsa bu durumu üstüne alınma. Sen yanlarına sokulup sıkı sıkı sarılmak istiyor olabilirsin ama onlar özgürlük isteyebilir. Belki sen de bugünlük daha bağımsız bir tavır takınmalısın. Bu seni potansiyel kayıplardan ve uzun süreli soğukluklardan koruyacaktır.Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kasvetli zamanlar sona erdi, şimdi hayatın ritmine yetişme vakti! Evden tüm şıklığınızla çıkın ve dünyaya sunacağınız her şeyle gurur duyun. Diğer insanlarla anlaşmalarınızda cesur olun ve kendinizi yaratıcı bir biçimde ifade edebilmek için tüm zamanınızı kullanın. Daha çok gülümsediğinizde içinde bulunduğunuz hemen hemen her durumda daha ileri bir noktaya ulaşacaksınız.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güçle sorumluluk gelir ve bugün bir gruptaki konumunuz zor bir karar almanızı gerektirdiğinde, bu gerçeği ele almanız gerekir. Ne yapmanız gerektiği konusunda çok fazla insana danışma dürtüsünden kaçının. Girdi almak iyidir, ancak çok fazla insana aynı soruları tekrar tekrar sorarsanız, güvensiz olarak gelebilirsiniz. İtibarınıza dikkat edin.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Aslında bugün, senin için bir hayli yoğun geçebilir. Ve zaten yeterince yoğun geçen günlerin ardından etrafında olan bitene yetişmekte zorluk çekebilirsin. Eğitim, öğrenim, seyahatle ilgili uzun zamandır beklentide olduğun konularda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Eski tanıdıklarının bugünlerde sana çok faydası dokunabilir. İlişkilerinde kıskançlıklardan yorulduğun doğru?

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınız vehayatınız arasındaki uyumsuzluklar, bugün sizi biraz daha fazla yorabilir. Çizemediğiniz sınırları çizmeli, sizi yoran ve engelleyen şartları görmelisiniz. Bazı şeyler bitmesi gerekiyorsa bitmelidir. Lütfen bu konuda daha kararlı olmayı tercih edin. 

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün isteklerinizi elde etmek için gergin tavır sergileyebilirsiniz. Tartışmalara açık alan bırakmamalısınız. Sorumluluklarınla ilgili üstlerinizle mücadele etmek yerine konuları başka bir güne erteleyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde gündeme gelebilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı anlayışlı olduğunuzdan emin olmanız gerekebilir. İş konusunda üstlerinizle çatışma içerisinde olmamaktan emin olmaya çalışın

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanları dinlemek bu aralar kendinizi dinlemekten daha kolay geliyor. Kafanızın içinde dönen diyaloglar size bir anlam ifade etmiyormuş gibi geliyor. Bilinçaltınızın size vermek istediği mesajları da dinlemenizde fayda olacak.

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar kariyer evinizde seyahat edecek. Bugünhayatındaki ilişkilerinizi doğru yönetmeye dikkat etmelisiniz.İletişim gezegeni Merkür'ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte ekonomik konuların önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi geliştirmeye ve gelirlerinizi arttırmaya yönelik planlar yapabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence fırsatları yaratmak ve sosyalleşmek için istek duyabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda gereksiz masraflar yapmamak için tutumluluk özelliğinizi etkin kılın. Zira kolayca harcama yapabilirsiniz. Yoksa para sıkıntısı başgösterebilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda beklenmedik, ani, değişik gelişmeler söz konusu olabilir. Hislerinizin değil mantığınızın peşinden gidin. Elinize beklenmedik bir para geçebilir. Bir şekilde hibe alabilirsiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz. Sürpriz bir hediye ile karşılaşabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; iletişim halinde olduğun insanlarla oluşabilecek gerginlikle uzun zamandır bastırmış olduğun öfkene hâkim olamayabilir karşılıklı restleşmeler yaşayabilirsin. Önümüzdeki birkaç gün özel ilişkinde dâhil olmak üzere konulara kişiselleştirmeden yaklaşmalı durum analizi için kendine zaman tanımalısın.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>