Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Güçlü ve sezgisel bir yönünüz var ve bugün kişiliğinizin bu yönü daha da gelişecek. Özellikle sevdiklerinizle iç içesiniz. Ne hissettiklerini anlayabiliyorsunuz. Bu başlangıçta sizin için biraz tedirgin edici olabilir, ancak daha sonra bu beceriyi yararlı bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlamaya başlarsınız. Bu ekstra duyusal algı sizin empatik ve alışılmadık şekilde iyi bir dinleyici olmanızı sağlıyor. Bugün, sevdiklerinize en iyi şekilde yardımcı olabilirsiniz.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Aklındaki mevcut soruları doğru şekilde sormadığın belli oluyor. Ne yaparsan yap, hepsini kendine kendine ölçüp tartma. Bu seni fazlasıyla yıpratır ve daha kötü etkiler de yaratır. O yüzden başkalarıyla görüşüp onlara da danışmalısın. Karşı koymayı artık bırak. Enerjini de akışına bırak.Düşüncelerine karşı, en az senin kadar inatçı biri tarafında meydan okunabilir. Bu bir mantık ve duygu savaşı olabilir ve büyük ihtimalle, gerçek bilgilere sahip olan sen olacaksın. Sen, detayları ve karışıklıkları görebiliyorken; karşı taraf bunu göremeyecek. Başkalarıyla da paylaşabileceğin mükemmel bir bilgeliğe sahipsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmenin yaratıcı bir yolunu bulabilirsiniz. Belki bazı komik e-postalar yazar ve partnerinize gönderirsiniz. Ya da belki de gülünç bir resim yaparsınız. Kişisel bir internet sayfasında kullanacağınız bir bilgisayar grafiği bile tasarlayabilirsiniz. Zihniniz yaratıcı faaliyetlerle ilgilenecek. Gün içinde oyun oynamak ve eğlenmek için biraz zaman yaratın. Yaratıcı yönünüzü onurlandırdıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dalgınlık, dağınıklık ve dikkatsizlikten kaynaklı küçük kazalar olabilir. Geleceğe dair planlamalar ve ileriye yönelik konuşmalar yapabilirsiniz. Seyahat planlarında değişiklikler olabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yoğunluğun seni çok ilgilendiğin sinemadan uzaklaştırmış olabilir. Pazar gününü yeni çıkan filmlere ayırmak isteyebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle birlikte ufak bir kaçamak yapabilirsin. Mutfaktaki yeteneklerin saklanmayı hak etmiyor! Özellikle yeni tarifleri denemek sana iyi gelecek.  

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yetersiz gördüğünüz alanlarda yeni bilgiler edinmek için çaba harcayabilirsiniz. Yeni bir eğitim isteği size gereken donanımı sağlayacaktır. Bugünü gerekli araştırmayı yaparak geçirmek yeni hafta öncesi iyi bir hazırlık olabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha pozitif kılmalısınız. Bugün zihinsel açıdan daha yumuşak ve verimli olabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniye kolay ayak uydursanız da geçmişe de bağlı bir tarafınız var ve bu direkt olarak geçmiş travmalarınızı da bugününüze taşıdığınız anlamına gelmekte...

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla basit bir şey hakkında pazarlık ederken, ilişkideki güç dengesini dikkatlice düşünmeniz gerekir. Egosu çok hassas bir süreçten geçiyor olabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacak. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence fırsatları yaratmak ve sosyalleşmek için istek duyabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda gereksiz masraflar yapmamak için tutumluluk özelliğinizi etkin kılın. Zira kolayca harcama yapabilirsiniz. Yoksa para sıkıntısı başgösterebilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile planladığınız işler yolunda gitmeyebilir. Tüm dikkatinizi çalışmalarınıza vermeye çalışın ve hata yapmaktan kaçının. İlginizi çeken bir hobiyle uğraşmak, hayatın zorlu rutinine ara vermenizde size yardımcı olacaktır.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 40' 53" R
Ay
Terazi
26° 35' 52" R
Merkür
Koç
16° 10' 46"
Venüs
Koç
22° 27' 15"
Mars
Balık
24° 22' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 56"
Satürn
Balık
15° 56' 22"
Uranüs
Boğa
21° 57' 19"
Neptün
Balık
28° 41' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 44"
Lilith
Başak
22° 34' 07"
True Node
Koç
15° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>