Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Konuşmaların Etki Bırakıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın bir kişi varsa kendisini tanımadan, onun hakkında çıkarımlar yapma gibi bir hataya düşebilirsin bugün. Ancak kendisini tanımak için tek yapman gereken şey, onunla iletişime geçmek. Gerçekliğinden emin olmadığın kaynaklardan bilgi almamalısın.

Yapmak istediğiniz değişiklikler için zamana ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Sabırsız davranmanız istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Biraz daha beklemelisiniz.

Maddi konularda kendi başının çaresine bakabiliyor olmak seni mutlu edecek bugün. Etrafında sana maddi konularda sıkıntı çıkaranların olmaması ve kendi harcamalarını kontrol edebilmen seni güzel bir noktaya getirebilir.

Bugün taze yiyecekler tüketmen sana daha iyi gelecek. Yağlı kızartmalardansa taze sebze ve meyveler tüketerek kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Sindirim konularında kendini çok fazla yormamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni hobiler edinebileceğin ve farklı ilhamlar alabileceğin bir gündesin. Bugün, ilgilenmek istediğin konu her ne ise o konu hakkında çok fazla şey öğrenebilir ve daha ileride bunlarla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin. O yüzden daha yapıcı şeylerle ilgilenebilirsin.

17 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün her zamankinden daha aydınlatıcı bir gün sizleri bekliyor. Karanlıkta kalmış sorunlar gün yüzüne çıkacak ve onlarla mücadele ederek aslında hayatınızdaki engelleri kaldırdığınızı fark edeceksiniz. Geçmişte kalan ve görüşmediğiniz bazı kişilerin ortaya çıkma durumu söz konusu olabilir. Geçmişinizle hesaplaşmaya hazır olun.

15 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

2022 yılının son günlerinde burcunda geri harekete başlayan Merkür, yavaşlıyor. Beslenme düzeninde önemli değişimler söz konusu. Unutkanlık için B12 tüketimini arttırmak isteyeceksin. Risk içeren, seni huzursuz bırakan, fazla sorumluluk gerektiren işlerde destek arıyorsun. Başkalarının üzerinde bıraktığın izler uzun süre konuşulacak etkilerde olacak. Bugün eski birarkadaşına yardımda bulunabilirsin.

17 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize yeni insanların dahil olması fikrinden hoşlanmayabilirsiniz. Ancak bu önyargınızı yıkmalısınız. Hayatın size kimin eliyle bir pencere açacağını bilemeyeceğiniz için gözlem ve değerlendirme yeteneğinize sığınarak bir gün geçirmelisiniz.

17 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerin her boyutu ile yakından ilgilenmek, duygusal bağların getirdiği huzursuzlukları aşmak için çaba göstereceksiniz. Bir yandan da başkalarının maddi desteğinden yararlanmak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Mirasla ilgili hukuki süreçler, alacaklarınızı tahsil etmek, yeni girişimler yapmak için iyi bir zamanlama olabilir.

17 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olumlu düşünce hali sizleri zirve ve yükselişe taşıyacak. Özelliklealanında bereketinizin arttığını sürecin daha iyi hale geldiğini...

17 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlar seni sinir etmek için sözleşmiş gibi düşünebilirsin. Karşılaşacağın olaylara duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısın. Mantıklı kalmaya çalışmak seni zor durumlara düşmekten koruyacak.

17 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir hiyerarşi düzeni geliyor olabilir. İş arkadaşlarınızdan veya arkadaşlarınızdan biri, uzun bir süre eğlenip şakalaştıktan sonra üzerinizdeki hakimiyetini kanıtlamaya çalışabilir ve çevrenizdeki diğer sizi istediğiniz şekilde desteklemeyebilir. Bu kişiyi gayri resmi lider olarak seçmeyi kabul etmeyebilirsiniz, ancak başkalarının desteği olmadan, nasıl geri püskürtüleceğini bilmek anlaşılır bir şekilde zordur. Endişelenmeyin, kibar olurken yine de kendinizi savunabilmelisiniz.

17 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgisinden sıkılabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Değişik tepkiler veriyorsunuz.

17 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

17 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs'ün geri yönlü hareketi devam ediyor. Son zamanlarda kendinize yeterince özen göstermiyor, kişisel bakımınızı önemsemiyor olabilir misiniz? Kendinizi sevin ve kendinizle ilgilenin. Bu size iyi gelecektir.

17 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

17 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>