Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerini Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

İlişki konusunda kontrolü kaybettiğini ve başkaları tarafından yönlendirildiğini düşünebilirsin bugün. Önce ne istediğine karar vermen gerekecek. Ondan sonra kontrolü ele alıp gönlünce bir ilişki yaşaman mümkün olabilir. Kontrollü davranman iyi olabilir.

Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine onunla bir problem yaşabilirsiniz. İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor.

İçinde bulunduğun işler hala maddi olarak karşılığını vermemiş olabilir bu aralar. Bu konuda sabırlı olmakta yarar olacak ama. İstikrar ve sabırla işlerine devam etmek senin için iyi olabilir. Tam gaz yoluna devam etmelisin!

Bugün kendini etrafına karşı daha duyarlı hissedebilirsin. Sahip olduğun enerjiyi koruyarak hayattan keyif almaya devam etmen gerekecek. Kendi kendine kaygılara girmemek için hareket etmen iyi bir seçenek olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görüşmediğin birinden bir haber alabilirsin bugün. Bu haber sayesinde büyük bir yükten kurtulman da mümkün. Haberi beklerken sıkılmamak için dikkatini dağıtan şeylerle zaman geçirmen daha iyi olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda maceracı bir ruh halinde olsanız da herkesin aynı türden yüksek profilli riskleri almaktan mutlu olmayacağını kabul etmeniz gerekiyor. Bugün yalnız gitmek zorunda kalabilirsiniz, ancak bu sizin için hiçbir korkuya neden olmaz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzenlemen gereken evrak işleri bugün fazlaca vaktini alabilir. İşlerinle alakalı belgeleri tarih sırasına göre sıralayabilirsin. İkili ilişkilerine özen gösteriyorsun. İş veya özel hayatındaki ilişkiler güçlendirebilir vakit geçirmeye özen gösterebilirsin. Eğer devam eden ilişkinde sorunlar varsa, radikal kararlar alman gerekebilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 4.evinizden geçiş yapacak. Jüpiter bakış açınızı genişlettiği ve daha büyük resmi görmenizi sağladığı için dünyanızı genişletmeye geliyor. Ev ya da aile sorunlarınızda çözüme doğru gidiyor. Eviniz veya ailenizle yaşadığınız herhangi bir sorun ortadan kalkabilir. Ailenize karşı daha fazla destek ve güvenlik ihtiyacı içine çekileceksiniz. Ev almak ya da yatırım yapmak daha fazla kök salmak ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kök salmak veya kendinizi ait hissettiğiniz yeri kişiyi tespit edip onunla geleceğe yönelik büyütebileceğiniz bir yer bulmak isteyeceksiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak bugün öncelikli hedefiniz olabilir. Bunun için yeni fikirler yaratabilirsiniz. Uğraşacağınız işler için önceden planlamanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumluluklar sizi yorsa da yeni organizasyonlar oluşturmak size iyi gelecektir. Güçlü kişilerden alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar olayları tasarlamak yerine olduğu gibi bırakın çoğu zaman senaryo kafanızda tasarladığınız kadar kötü bir şekilde olmayacaktır.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanızdan bir alabilirsiniz. Bu kişi sizi çok yakında ziyaret edebileceğini söyleyebilir! Siz ve ev halkı bu sebeple kendinizi onlara yer hazırlamak ve misafir için uygun hale gelmek konusunda çıldırmış bir şekilde bulabilirsiniz. Muhtemelen bu ziyaretin tadını çıkaracaksınız - ancak bildirilen bu ziyaret bugün hala kaos yaratıyor olabilir. Sakin olun!

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir topluluk bugün kaotik görünebilir. Düzeni geri yakalamak isteyebilirsiniz, ancak bunu gerçekten etkili bir şekilde yapmak için muhtemelen kutunun dışında düşünmeniz gerekecek. Hızlı tepki vermek acil gibi görünse de, bir şeyleri yeniden düzenlemeye başlamadan önce nedenlerinizi düşünün ve ideal sonucunuzun nasıl olacağını hayal edin. Egonuzu aradan çıkarırsanız ve gerçekten ortak yarar için harekete geçerseniz, muhtemelen başarılı olursunuz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay öğleden sonra burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Günün ilk yarısında kendinizle kalmak, kalabalık ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Biraz gergin olmanız mümkün. Akşama doğru daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak. Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 57' 36" R
Ay
Balık
01° 40' 04"
Merkür
Koç
18° 07' 17"
Venüs
Boğa
04° 13' 02"
Mars
Koç
01° 44' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 03"
Satürn
Balık
16° 48' 07"
Uranüs
Boğa
22° 29' 48"
Neptün
Balık
28° 59' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 19"
Lilith
Başak
23° 37' 39"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>