Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aşkta Sürpriz Gelebilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Bugün kontrolden çıktığını hissetmen muhtemeldir - hazinenin sonda olduğu bir Indiana Jones filminin ortasında sıkışıp kalmış gibi olabilirsin. Daha fazla dayanamayacak gibi olursanız, kafanızı dağıtana kadar birkaç dakika yürüyebilirsiniz. Dikkate almanız gereken en önemli şey olayları duruma uymayan bir şekilde kontrol etme çabasına girişmeniz. Madde bağımlılığı probleminiz varsa, bugün eski bir tuzaktan kaçınmaya çok dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni bir romantik ilişki kapınızı çalabilir. İlişkiniz varsa bağınız güçlenebilir. Hangisi olursa olsun, ilişki konusunda yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Güçlü bağlar çift olarak büyük güce yol açabilir, ancak her bir taraf bireysel olarak büyümeye izin vermeli aksi takdirde ilişki çıkmaza girebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini ve kalbini yoran insanları hayatından çıkarmayı aklına koyduğunun farkındayım. Bazı sert kararların yumuşamanı sağlayabilir; karar aşamasını rötara alabilir. Öte yandan bugünden itibaren bulunduğun ortamlarda varlığınla dikkatleri üstüne çekeceğini söyleyebilirim. Aşk konularında sürprizler ile karşı karşıya kalabilirsin. Bugün daha duygusal hissedebilir, sevdiğin kişiye romantik cümleler kurabilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveninizi yüksek hissetmeniz ilişkilerinizde var olan sıkıntılarınızı çözüyor olacaktır. İsteklerinizi belirtmekten çekinmeyin. Biraz daha açık ve sevgi dolu olmanız birçok konuyu kolayca kendi lehinize çevirebileceğinizi gösteriyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda güç ve motivasyonunuzu yeniden toplayabilirsiniz. Bugünlerde hem kalıcı dostluklar kurabilir hem de bir takım ortaklıkların temellerini atabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal koşullarınızdaki ani değişimler sizi biraz yoracak gibi duruyor. Belki de planları ya da şartları değiştirmelisiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bireylerinizden birinin canının sıkkın olduğunu fark etmiş olmalısınız. Ancak bu kişi dertlerini dile getirmeyi seven biri değil. Kendini rahat hissedeceği bir ortam hazırlayıp onunla dertleşmeye çalışabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün sosyal hayatınızı yöneten 11. evinizde seyahat edecek. Bugün kalabalıklara karışmak isteyebilirsiniz.Uranüs ile Merkür arasındaki sert etkileşimin etkisiyle bugün ilişkilerinizde değer duygusu ile ilgili meseleler göz önünde olacaktır. Kimin daha çok değer verdiği üzerine kafa yormak yerine keyifli zaman geçirmeye odaklanmalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjik olacağınız, hareketli bir gün geçireceksiniz. İşiniz tüm vaktinizi alabilir. Kendinizi fazla yıpratmamaya ve bazı şeyleri ağırdan almaya çalışmalısınız. Acele etmeniz hiçbir şey kazandırmayacak. Son dönemde uykunuza dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşünce ve fikirlerinizi rahatça tartışabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Yenilikçi ve orijinal fikirlere sahip kişilerle tanışabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; partnerinle güçlü paylaşımlar ve sıcak bağlar kurabileceğin, kültürel yönden de aktif olabileceğin bir hafta sonu seni bekliyor. Ancak gün genelinde özel eşyalarını gideceğin mekânlarda unutma ihtimalini göz önünde bulundurmalısın. Bugün şuursuzca harcama yapmak isteyebilir, bu konuda duygularına yenik düşebilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 12' 45" R
Ay
Akrep
03° 12' 38" R
Merkür
Koç
16° 05' 34"
Venüs
Koç
23° 07' 35"
Mars
Balık
24° 47' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 28"
Satürn
Balık
15° 59' 28"
Uranüs
Boğa
21° 59' 09"
Neptün
Balık
28° 42' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 38"
Lilith
Başak
22° 37' 44"
True Node
Koç
15° 38' 25"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>