Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çok Yorgunsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün, sizi memnun edecek nispeten sakin ve hoş bir gün. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan size olan sevgi ve saygılarının kanıtı olan hediyeler alabilirsiniz. Bu, ihtiyacınız olan bir şey. İlişkilerinizde karşı taraf üzerinde zekice bir etkiye sahip olsanız da, iyi bir arkadaş olmanız çok önemli.

Son zamanlarda biraz sinir krizinin eşiğinde hissediyorsanız, endişelenmeyin. Sadece tüm bu duygulardan biraz arınmanın zamanı geldi. Her şeyden biraz bıkmış hissediyorsunuz. Herkesi her zaman denemek ve memnun etmek biraz yorucudur. Üzerinize çok gitmeyin. Son yirmi günde çok şey başardınız. Hepsine bir ara verin!

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Klasik inatçı modunda olabilirsin. Bütün gerçekleri ve verileri topladın. Araştırmanı tamamladın. Aklını bir kez başına aldın mı, kimse seni sözünden döndüremiyor! “Haklı” olmak konusuna çok da yoğunlaşma. Şu an içinde bulunduğun mesele sadece siyah ya da beyaz olanı içermiyor. Kendini başkalarının da bakış açılarına açık tutarsan, önemli tahminleri resmine ekleyebilirsin.Bugün nihayet düşünme sürecinizi ve içinizdeki duyguları tam olarak kavrayacağınız harika bir gün. Aşırı duyarlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz, bu da insanları sizin etrafınıza çekecek. Sürekli iniş çıkış halinde olan duygularınızın insafına kalmak yerine hislerinize mantıklı ve aklı başında yaklaşabildiğinizi fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerine karşı, en az senin kadar inatçı biri tarafında meydan okunabilir. Bu bir mantık ve duygu savaşı olabilir ve büyük ihtimalle, gerçek bilgilere sahip olan sen olacaksın. Sen, detayları ve karışıklıkları görebiliyorken; karşı taraf bunu göremeyecek. Başkalarıyla da paylaşabileceğin mükemmel bir bilgeliğe sahipsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerilim ve agresyona dikkat. Enerjiniz ve motivasyonunuz gündüz saatlerinde daha düşük olabilir. Akşam saatleriyle daha sakin ve huzurlu hissedebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinden çıkamadığın bir problemin var. Bu konuda çok sayıda kişiye danışmış olabilirsin. Bu yüzden de kafandaki sorulara bir türlü yanıt bulamamış olabilirsin. Çocuk sahibi bir Oğlak burcuysan, çocuklarının okulları ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Son dönemde takılara karşı alerjin çıkabilir, çok sevdiğin bazı takılardan vazgeçmek zorunda kalabilirsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygularınız kelimelerinize yansıyarak sakladığınız gizli alanınızı ortaya çıkarabilir. Koruma altına almadan önce kendinizi hangi koşulda iyi hissedip hissetmeyeceğinizi iyi anlamalısınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerde acele karar veremeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, tutulmanın etkisi sizi eyleme geçiriyor. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Kendinizle kalmanız size daha iyi gelebilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ne istediğinizi bilmenin önemini kavrayacağınız bir gün olabilir. Bu sürede onunla iletişiminizde net ifadeler kullanmanız önemli...

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekân ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Aile içi konularla iç içe olmak sizi bir miktar sıksa da bugün eve odaklı olmak isteyebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman, daha mutlu oluyorsunuz. Duygularınızı paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjik olacağınız, hareketli bir gün geçireceksiniz. İşiniz tüm vaktinizi alabilir. Kendinizi fazla yıpratmamaya ve bazı şeyleri ağırdan almaya çalışmalısınız. Acele etmeniz hiçbir şey kazandırmayacak. Son dönemde uykunuza dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan, yeni bir ilişkiye adım atmayın. Şu anki kararlılıkla çalışmaya devam ederseniz, mali durumunuz harika bir konuma gelecek. Daha dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi iyi hesaplayın.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 42" R
Ay
Yay
09° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 03' 08"
Venüs
Koç
26° 45' 20"
Mars
Balık
27° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 21"
Satürn
Balık
16° 15' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 05"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 47"
Lilith
Başak
22° 57' 20"
True Node
Koç
15° 30' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>