Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İçini Döküyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün hoşlandığın veya sevdiğin kişi ile daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin. Sevdiklerini özlemek normal. Ancak bu özlem ile kendini çok fazla üzmek normal değil. O yüzden eğer fırsatın varsa sevdiğinle iletişime geçmeye bak.

Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın. Ortak ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz.

Bugün, gereksiz yere enerjini sömüren konularda dikkatli olman gerekebilir. Maddi konularda zararlı çıkmamak için gereksiz konulara fazlaca vakit ayırmamanda fayda var. Bugün harcamalarını dikkatle planlamalısın.

Bugün aynada nasıl göründüğüne dikkat ederek kendi enerjini yükseltebilirsin. Yorgun veya enerjinin düşük olduğunu hissettiğin bir anda bunu değiştirmek için dışarıdan nasıl göründüğünü düşün. Vücudunun verdiği sinyalleri böylece daha kolay algılayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlardan farklı düşüneceğin bir gün. Farklı fikirlerin, karşındaki insanların gücenmesine sebep olabilir. O yüzden etrafındaki insanlardan farklı düşüncelerin varsa bunları bir süreliğine de olsa kendine saklamayı düşünebilirsin.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün kariyerinizle ilgili olarak bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizi tamamen değiştirme düşüncesi içinde olsanız bile biraz durup düşünmelisiniz. Aşk hayatınızda yaşanacak olan beklenmedi gelişmeyle birlikte kendinizi bir romantizm rüzgarının içinde bulacaksınız.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş kurma planları olan bir Oğlak burcuysan, yakınındaki kişilerce maddi ve manevi destek görebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle bugün dertleşebilir, birbirinize destek olabilirsiniz. Düşüncelerini hatta öfkesini dahi kolay kolay paylaşan biri değilsin. Ama bugün ufak tefek olaylar bile seni içindekileri dökmeye itebilir.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı hareketlendirecek bazı tanışmalar gündeme gelebilir. Hayatınıza giren insanlarla ne derecede bir yakınlık sağlayacağınızı düşünebilirsiniz. Kendi bildiğiniz yolda ilerlerken farklı bir alternatifle karşılaşabilirsiniz, bunlara sırtınızı dönmeyin.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara karşı sıcak kanlı oluşunuz güven kazanmanıza vesile olacak. Güven kazandığınız ve sevildiğiniz bugünlerde bilgilendirici halleriniz de...

18 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün istediğin şeylere odaklanabilme şansın olacak. Ama bu fırsatı kendini yoracağın şeylere değil de gerçekten bir etkisi olacak şeylere odaklamak daha iyi olabilir. Zihnini ve bedenini doğru şeylere yönlendirmelisin.

18 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otorite figürleri şu anda sizin için engeller oluşturabilir. Haksız olduğunu düşündüğünüz bir yapıya meydan okuyor olabilirsiniz ama ne yazık ki güçleri sizi engellemeye devam ediyor. Size bir ders vermeye çalışmak için sizi kelimelerle yere serebilirler, kendinize onlarla bu seviyede tanışmak zorunda olmadığınızı hatırlatın. Size nasıl davranırlarsa davransınlar, zarafet ve zekayla karşılık vererek onlara kim olduğunuzu gösterin. Özgürlüğünüz ve potansiyel sessiz destekçileriniz adına dik durun.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda isteklerinizin, önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Bugün gizli bir güç arayışı içindesiniz.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Felsefe, inanç konularında kendinizi geliştirebilirsiniz. Seyahat etmek iyi gelecektir. Kapalı alanlarda kalmanızı tavsiye etmiyorum. Ayrıca çok güçlendiğiniz, gücünüzü gösterdiğiniz bir dönemdesiniz. Sözlerinizle hayatınızda önemli değişimler yapabilirsiniz ama Merkür S olduğu için dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi iyi hesaplayın.

18 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 07" R
Ay
Akrep
20° 33' 16" R
Merkür
Koç
15° 58' 60"
Venüs
Koç
24° 51' 51"
Mars
Balık
25° 52' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 07' 25"
Uranüs
Boğa
22° 03' 53"
Neptün
Balık
28° 45' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 30"
Lilith
Başak
22° 47' 07"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>