Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gerçekleri görüyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün hayatınıza bazı kişisel gelişim fikirleri uygulayabilirsiniz. Ailenizde düzeltilmesi gerektiren bir durum olduğunu görebilirsiniz. Sevdiklerinin yüzleşemediği bazı iletişim sorunları olabilir. Bu sorunu çözmenin bir yolunu bulabilir ya da ilgili taraflara danışabilirsiniz. Sorunun merkezine inerseniz, daha aydınlanmış bir bakış açısı kazandıracak yeni bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Günlük hayatınızdaki tüm küçük problemlerle başa çıkmak için daha iyi bir gün hayal edemezsiniz: bozuk çamaşır makineleri, para problemleri, küçük sağlık problemleri. Doktorunuz size bir reçete verdiyse, bunun mucize bir ilaç olmasını bekleyebilirsiniz. Bu yüzden küçük şeylere dikkat edin, düşündüğünüzden daha az zaman alacak!

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Genelde mantıklı bir insansınız ve bu nedenle altıncı hissiniz sayesinde bir şeyler hissetiğinizde onların geçerliliğinden edebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Bir duygu özellikle güçlü ise onun peşinden gidin, mantıklı olmadığı gerekçesiyle onu silip atmayın. Hayattaki şeyleri her zaman öngöremezsinizl! Bugün, hayatınızdaki herhangi bir şeyle ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz, kendinize izin verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketine bugün Kova burcunda devam ediyor. Bugün maddi kaynaklarınıza odaklanabilirsiniz. Gelirinizi arttırmaya yönelik cesur kararlar alabilirsiniz. İşinizden memnun değilseniz size uzak bir sektörden teklifler alabilirsiniz. Beklediğiniz paralar varsa öğleden sonra elinize geçebilir. Ay, saat 18:53 itibariyle uzun süre boşlukta kalıyor. Akşam olunca Venüs ve Neptün arasında oluşan güzel açıyla birlikte ilişki hayatınızda çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Evlilik yolunda ciddi adımlar atılabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleri görüyorsun!Ay, sabit burç etkisinde! Yaşam ve çalışma alanında değişiklikler yapabilirsin. Para harcama konusunda biraz sakınımlı davranabilirsin. Ailene sevgini gösterme konusunda oldukça cömert davranacağın bir gün. Hazıra dağ dayanmaz sözünü yaşamak istemiyorsan; birikimlerini kazanca dönüştürmende fayda var. Olaylara tarafsız ve adaletli yaklaşman, gün içerisinde yaşanacak tartışmalarda oldukça etkili olacak. İlişkilerinde uyumlu oluşun sevgilin ya da eşinle keyifli bir gün geçirmeni sağlayacak. Akşam saatlerinde bir dostun ile yapacağın sohbet sana bilmediğin gerçekleri de gösterecek. Son zamanlarda yeme içme düzenin bozulduğunu fark ederek, duruma müdahale edebilirsin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konular ve yeni anlaşmalar bugün yine gündeminizde olabilir. Kendinizi ifade ederken verilen bir sözün geri dönmesine üzülmemelisiniz. Sabırlı olmayı seçin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı fırsat kapılarını cesaret ile karşıladığınız taktirde mesleki anlamda başarıya gideceksiniz. Başarı için fedakarlık etmeniz ya da bedel ödemeniz gerekebilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinde çok fazla baskı altında olabilirsiniz, ancak bugün arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize yardım etmek için zaman ayırmanız şarttır. Ne kadar zor olursa olsun, destek önermek için elinizden geleni yapın.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel dünyanın içine daldırır. Grup çalışmalarına katılmak, seminerlerde konuşmacı olmak için iyi bir gün. Sanatsal faaliyetlere katılmak, galerileri ziyaret ederek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmek sizi mutlu eder.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu gün içinde gelen beklenmedik haberler bir miktar canınızı sıkabilir. Arkadaşlarınıza bunca destek verdikten sonra istediğiniz desteği geri alamıyor olmanız sizi hayal kırıklığına uğrattı. Neyse ki aşk hayatınız ve romantik anlamdaki gelişmeler o kadar güzel ki; bir şekilde odağınızı değiştirebiliyorsunuz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün yeteneklerini açığa çıkarabileceğin ve ekonomik kazançlar sağlayabileceğin fırsatlar yakalasan bile ani kararlarla harekete geçmen finansal krizlerin yaşanmasına neden olabilir. Geçmişten kaynaklanan vergi, kredi gibi ödemeler birden üst üste gelebilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 32" R
Ay
Balık
00° 10' 59"
Merkür
Koç
18° 03' 48"
Venüs
Boğa
04° 05' 20"
Mars
Koç
01° 39' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 35"
Satürn
Balık
16° 47' 35"
Uranüs
Boğa
22° 29' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 58"
Lilith
Başak
23° 36' 57"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>