Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planların bozulabilir! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Bugün bir program veya bütçe oluşturuyor olabilirsiniz. Yaşamınızı mükemmelleştirecek formülü bulmaya çalışırken analitik bir ruh hali içinde olacaksınız. Yine de kendinize fazla katı olmayın. Para biriktirmek iyi bir şey olsa da yine de rahatça yaşamanız gerekiyor. Kendinizi arada bir şık bir akşam yemeğine ya da bir konsere götürmeyi hak ediyorsunuz! Çok çalışkan olmanıza karşın, çok katı olmayın.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Enerjini yapıcı şeylere kanalize et ve insanlarla önemli bağlantılar sağlamaya çalış. Yapıcı eleştiriler ve manipülasyon arasında ince bir çizgi vardır. Sonuncusundan kaçınmalısın. Senin için engel oluşturan bir şeyler olduğunu fark edebilirsin. Aslında bu kısıtlama senin hayrına; yoksa her eylemin abartılı olması sebebiyle çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarabilirdi. Enerjine güven ve içgüdülerini takip et.Günün enerjik etkileri kendinizi göstereceğiniz mükemmel bir arena hazırlıyor. Gerçek bir katılımcıdan daha çok bir seyirci ya da yorumcu olarak görev almanız muhtemel olsa da bu her zaman sorun olacak değil. Ellerinizi kirletmeyin. Bırakın diğerleri hatalarından ve zayıflıklarından ders alsın. Bu şekilde, ringe çıkma sırası size geldiğinde çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün lüks eşyaların cazibesine kapılabilirsiniz. Güzel bir zevkiniz var. Bütçeniz biraya yetse bile siz yine de kaliteli şaraplar istiyorsunuz! Bugün kendinize özel bir bir şeyler ısmarlamak isteyebilirsiniz. Pahalı bir restorana öğle yemeğine gidin. Ya da güzel ve eşsiz olan bir eşya satın alın. Muhtemelen lüks bir tükenmez kalemle yazı yazmaktan keyif alacaksınız. Ya belki de belgelerinizi yeni bir deri evrak çantasına yerleştirmek hoşunuza gider.

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca seyrine Boğa burcunda devam ediyor. Ay'ın oluşturduğu güzel etkileşimlerle bugün mucizelere inanmanızda yarar var. Hayat size öyle fırsatlar sunabilir ki inanmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda da ayaklarınız yerden kesilebilir. 16:56-23:57 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Mars'ın Plüton ile yaptığı uyumlu kontak sayesinde hedeflediğiniz yerlere adım adım gelebilirsiniz. Özellikle bunu eğitim hayatında deneyimleyebilirsiniz. Ay, gün biterken 23:57'de İkizler burcuna giriş yapıyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların bozulabilir! Mülk edinmek ya da belli bir yatırım amaçlı bankadan kredi çektiysen ödemelerin konusunda sıkıntılar yaşaman mümkün. Beklediğin bir paranın gelmemesi aklındaki planı da bozacaktır. Güne bu huzursuzlukla başlamışken öğleden sonra bu kaygı durumun tamamen ortadan kalkacak. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, bireyselliğini ön plana çıkarman, sevgilin tarafından bencilce karşılanabilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek hamlelerinizin ya da okuyorsanız önemli sınavlarınızın başarılı sonuçlar doğurduğuna şahitlik edebilirsiniz. Bugünün tadını çıkarmalısınız.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi orijinal fikirlerinizle ifade etmek istediğiniz bir gündesiniz. Bugün riskli konularla ilgili karar almamaya özen gösterin. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yavaş akan bugünde sakin kalmaya çalışın.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin anlayış göstereceği bir dönemde olmakla beraber diğer kişilerden de anlayış ve taktir toplayacağınız bir dönemdesiniz. Başarılı hissedeceksiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzun yöneticisi Satürn'ün düze dönmesiyle birlikteve özel hayatınızda kontrolü ele alıyorsunuz, ileriye yönelik yapıcı adımlar atarken yaşamınızın biraz daha kolaylaştığını hissedebilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yaşamınızdaki çok rahat ve kaygısız bir zamanın başlangıcına işaret ediyor! Projeler tamamlandı, görevler tamamlandı ve hedeflere ulaşıldı. Şimdi geri adım atıp biraz kendinize zaman ayırmalısınız! Yeni bir hobi edinin veya uzun süredir kendiniz için yapmak istediğiniz planlarınıza başlayın.

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık beklediğiniz terfi ya dadeğişikliğine hazırsınız. Sizi koruyup kollayan yöneticilerden destek almaktan sakın çekinmeyin. Aile büyüklerinizden birinin sağlık sorunu canınızı sıksa da başlayacağı tedavi rahatsızlığına olumlu cevap verecektir. Bu konuda gereksiz endişelere kapılmayın.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu attığınız adımları planlı atmalısınız. Risk almanız gereken adımlardan kaçınmalı veya ertelemelisiniz. Ailenizle ilgili konuları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Kariyerinizle ilgili talepte bulunmaktan çekinmemelisiniz. İnsanların size bakış açısı değişebilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; düşüncelerini sevdiklerinle paylaşarak onların desteğini alabilirsin. Yaşamını ilgilendiren kararlar alarak, uygulamaya koyabilir, uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsin. Aşk ilişkilerinde ve çocukları ilgilendiren konularda cesur adımlar atabilir, kararlı ve atak davranabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 44' 20" R
Ay
Boğa
28° 30' 39" R
Merkür
Koç
22° 34' 20"
Venüs
Boğa
11° 33' 50"
Mars
Koç
06° 19' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 06"
Satürn
Balık
17° 17' 24"
Uranüs
Boğa
22° 50' 29"
Neptün
Balık
29° 09' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 56"
Lilith
Başak
24° 17' 20"
True Node
Koç
15° 18' 10"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>