Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal İnişler ve Çıkışlar Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk konusunda beklenmedik gelişmelere açık olmakta yarar var bugün. Uzun zamandır aklında olan birinin de sana karşı hisleri olduğunu öğrenebilirsin çünkü. Heyecana hazır olmak, aşka daha fazla odaklanmak sana çok iyi gelebilir.

Yeni olumsuzluklar yaşamamak için bir hayli çalışıyorsunuz. Çok yakında karşılığını alacaksınız. İşleriniz yavaş, ama istikrarlı bir şekilde düzeliyor.

Kendini işine fazlasıyla adamanın faydalarını görmeye başlayacaksın bugün. Hem deneyimin hem de işinin maddi getirisi artabilir. Ama bunları yorgunluklar veya perişanlıkla değil, destek alarak da sonuca vardırabilirsin. O yüzden kendini insanlara açman iyi olabilir.

Bugün biraz yavaşlamak için iyi bir gün. Biraz kendine zaman ayırabilir, kafanı dinlemeye öncelik verebilirsin. Var olanyükünden daha fazlasını kendine çekmemek yeterli olacak. Bu sayede motivasyonunu da artırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanları anlamak isteyebilirsin bugün. Davranışlarının sebebini anlamak için onları incelemen, empati yapman gerekebilir. Bu sayede farklı bakış açıları kazanarak daha doğru hareket edebilirsin bugün.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal olarak inişler çıkışlar yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, bu durum hakkında sevgilinle konuşma yapmak isteyebilirsin. Sosyal sorumluluk kampanyalarında boy gösterebilir, arkadaşlarına da çeşitli tavsiyelerde bulunabilirsin. Uzun süredir aklında olan çevre değişikliği için yaptığın araştırmalar bugün bir sonuca ulaşabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım bıraktığınız işlerinizi tamamlamak için geriye dönmeniz gerekiyor. Biriken konular ilerlemenizi güçleştiriyor. Evlilik hayatınız ya da partnerinizle ilişkiniz oldukça gergin olabilir. Manipülasyon yaratmayın. Duygusal türbülansa kendi kendinizi sokmayın. Bu şehre ya da bu ülkeye kendinizi ait hissetmiyor gibisiniz. Büyük değişim sizi çağrıyor.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili konularda yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde birini görmek kalp atışlarınızı hızlandırıyorsa, karşınızdaki kişinin sizinle aynı hislere sahip olması ihtimali yüksek.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ölçülü adımlarla ilerlemek istiyorsun. Ama bugün olaylar arzuladığından daha hızlı gelişecek. Günün temposu bir miktar yoğun olabilir. Hızlı kararlar almaya itilebilirsin. Kafandan bir tahmin uydurman beklenebilir, hem de sağlıklı hiçbir tahminin olmadığı halde. Doğru olmayan veriler vermemeye çalış, çünkü bir süre sonra karşına çıkabilirler!

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyleri konuşmak şu anda sizin için zahmete değmeyebilir. Fikrinizi söylemek için motive olmuş olsanız da, herhangi bir provokasyonda duygusal olarak sınırlarınızdan taşımanız muhtemeldir, bu da en iyi durumunuzu ortaya koymanızı engelleyecektir. Belki de yaşadığınız bazı kişisel hayal kırıklıkları, başkalarından ne beklemenin makul olduğuna dair kararınızı bulanıklaştırıyor. Başkalarını dahil etmeden önce gerçekten ne iletmek istediğinizi düşünmek için biraz zaman ayırın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Çevrenizle uyumunuz, sizi farklı kılıyor. İlişkilerinizden olumlu etkiler alıyorsunuz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Kendi hayatınıza odaklanabilir, yapmak istediklerinizi gözden geçirerek yeni plan ve projeler geliştirebilirsiniz. Aklınıza aniden parlak fikirler gelebilir, bunları değerlendirin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Siz her zaman gizliliğe karşısınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve mantığınızla gerçeğe daha çabuk yaklaşıyorsunuz

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>