Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili bilgilendirileceksiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı,hayatımızla ilgili konularda kimlerle irtibat halindeysek, bu kişilerle ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekir. Dengeyi korumakta yarar var. Tartışmalardan kaçınmak gerekiyor. Yenilikleri, değişimleri akıllıca ele almak, ev içi-dışarısı arasındaki uyuma dikkat etmek gerekiyor. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle adım atarken sizler için en önemli konu geleceğinizdir. Boşa kürek sallamaktan yana değilsiniz. Emek verdiğiniz alanda söz sahibi olmak sizin için gayet önemli. Belki fazla irdeliyorsunuz. Bunun nedeni başarılı olmak ve kazanmak içindir. Alıştığınız çevrenin dışına çıkarak, bilgi ve tecrübenizi başkave alanlarda ispat etmek, göstermek isteyebilirsiniz. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu huzura olan ihtiyacınız daha fazladır. Sizin yükünüzü üzerinizden alan ve yorgunluğunuzu bilen kişilerin anlayışına ihtiyaç duyarsınız. Kimseyle çatışmaktan hoşlanmazsınız. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, kimileri ilişkisi, bazıları evinizle alakalı durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 12:16 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümü, meseleleri gözümüzde çok fazla büyütmemize, endişeli, öfkeli tepkilerde bulunmamıza yol açabilir. Oysaki güven duygumuzu asla kaybetmeden, bütünlüğümüzü bozmadan duruma bakmak gerekiyor. Mücadeleden yılmış gibi, sanki hiç bir şey bizim istediğimiz gibi olmayacak gibi hareket edersek, sorumlulukların yükünü daha fazla üzerimizde hissederiz. Bu görünüm, bazı ufak tefek rahatsızlıklara neden olabilir. Ancak bunların sebebi, biraz da psikolojiktir. Bu görünüm bazı kişilerde ufak tefek rahatsızlıklara neden olabilir. Ancak bunların sebebi, biraz da psikolojiktir. Hatırlayın, Satürn-Yay burcu süreci biraz da yetersizlik duygumuzu test edici değil miydi. O zaman bizim çok sakin, aklı başında, su misali sakince akıp gitmemiz gerekiyor. Hiç kimseyi değiştiremeyiz. Bizim insanları, olayları kafaya takarak huzur bulmamız kolay olmaz. İç dünyamızda arınma, olumlamalara, yaşadığımız anın kıymetini bilmeye, bizi bir şeyler yoruyorsa belli bir mesafe koyarak kendimizi sakinleştirmeye özen göstermemiz lazım. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında bulunan kişilere destek olman gerekebilir. Ailenle maddi konularda gerginlik yaşayabilirsin.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve manevi anlamda verdiğiniz mücadelelerin sonucunda ailenizden önemli destekler göreceğiniz bir gün. Özellikle maddi anlamda ortaklaşa edinilen kazançlardan yararlar sağlayabileceksiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla planlamalar için bir araya gelebilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular olabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantizme düşkünlüğünüz hemen fark ediliyor. İlk bakışta tutkulu aşık imajı verseniz de aklınıza yatmayan konularda çabuk pes ediyorsunuz. Biraz fedakar olun.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Araba kullanırken dikkatli olun. Kısa vadeli işlerinizde veya akrabalarınızla olan diyaloglarınızda dikkatli olmalısınız.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay süreyle odak noktanız maddi ve manevi değer alanlarınız olacaktır. Sıra dışı yatırımlar, maddi konulardaki yeni teknikler, ekonomik gereçlerdeki internet kullanımları gibi online işlemler hayatınıza daha fazla dahil olabilir.Manevi olarak ise bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi kavramları hayatınızda daha fazla yer kaplayacaktır. Günlük olarak Ay Terazi'nin etkilerine devam edeceksiniz. Üst çalışanlarınız ve otorite figürleriyle kurabileceğiniz dengeli diyaloglar sayesinde takdir görebilirsiniz. Uzlaştırıcı bir kilit karakter olabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 06' 43" R
Ay
Akrep
14° 31' 54" R
Merkür
Koç
16° 00' 08"
Venüs
Koç
24° 15' 53"
Mars
Balık
25° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 02' 15"
Neptün
Balık
28° 44' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 49"
Lilith
Başak
22° 43' 53"
True Node
Koç
15° 36' 46"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>