Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili bilgilendirileceksiniz.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 06:43'ye kadar boşlukta ilerliyor. Sonrasında Yengeç burcuna geçtiğinde, ilişki ve evlilik hayatınıza ışık tutmaya geliyor. Partnerinizle güzel bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Belki de uzun zamandır baş başa kalamadınız. Bugün aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. Gün boyunca etkili olacak Güneş-Uranüs açısı, aniden gelişebilecek olaylara işaret ediyor. Özellikle riskli işlerden bugün kaçının. Ailenizin içinde veya evinizde beklenmedik bir durum yaşanabilir. Ay-Neptün etkileşimi gece saatlerinde duygusal yaşantınızda güzel gelişmeler yaşatabilir. Sevgiler, Astromeri

19 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dinlenmeye ihtiyacın var!Kazançların artarken çevrendeki insanların tavırlarında değişiklikler gözlemleyebilirsin. Senin için gerçekten hayatında kimlerin yer tuttuğunu gözden geçirmelisin. Detaycı kişiliğin sayesinde kimin hangi durumlarda ne tavırlar verebileceğini önceden tahmin edebiliyorsun. Bazı korkularını dillendirmekten çekinmemelisin. Bugün yakınlarınla yapacağını sohbetlerde destekleyici tavırları seni cesaretlendirecektir. İlişkiler konusunda sınanan biri isen bugün duyacağın haberler ne kadar haklı olduğunu gösterebilir. Bu sefer gereken sözleri ifade etmek sana düşüyor. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle günübirlik gezilere katılabilirsiniz. Akşamüzeri kendini ve zihnini dinlendirmeye ihtiyacın olacak.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Haksız gelişen bazı kavramlara karşı gerekli tahammülü göstermek sizi yorabilir.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle, eşinizle ve duygusal açıdan meşgul olduğunuz kişilerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Kendinizi karşınızdakinin yerine koymaya çalışmalısınız.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz aylarda çok çalıştınız. Tatili ertelemenin anlamı yok. Rahatlamak için buna ihtiyacınız var.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata dair fikirleriniz çeşitleniyor. Kendinizi daha pozitif hissedeceksiniz. Değişime açılmaya başlıyorsunuz. Birçok Oğlak burcu yıllardır değiştirmedikleri tarzlarını, saç modellerini, görüntülerini değiştirebilirler. Maddi anlamda güzel gelişmeler olabilir. Paranın akış yönü değişebilir. Hayallerinizdeki miktar sürpriz bir şekilde elinize geçebilir.

19 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun soluklu birlikteliklerde sorunlar olabilir. İşler beklediğinizin aksi gelişebilir. Baskın tavırlardan, yargılayıcı ifadelerden , öfkeden kaçınmak önemli. Eş partner ilişkileri önem kazanıyor.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai arkadaşlarınız arasında ya da günlük hayatınızda karşınıza çıkan gergin durumlar, hafta sonunda hala kafanızı karıştırabilir. Her kafadan çıkan fikirler sizin gibi disiplini ve düzeni seven birini oldukça yorabilir. Bitmeyen yazışmalar ve görüşmelerle uğraşabilir, herkesin derdini dinlemek zorunda kalabilirsiniz. En iyisi günün yorgunluğunu kafanızı dağıtacak bir sosyal faaliyetle tamamlayın.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

19 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>