Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hataları Affetmiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün rahatlamak ve eğlenmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Bazen, işlerin ve sorumluluklara o kadar kapılıyorsunuz ki nefes almanın nasıl bir şey olduğunu bile unutuyorsunuz. Sevdiklerinize odaklanın ve onlarla önemli konuşmalar yapın. Çocuklarınızla parkta oynayın. Eşiniz/sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği için dışarı çıkın. Bugün sadece hayatta olmanızı kutlayın!

Bazı meslektaşlarınızla aynı türde bir eğitime sahip olmadığınız için sık sık kendinizi utanmış hissediyorsanız, bugün sizi arkanızı sıvazlayan o kişiler olacak. En büyük varlığınız işleri becerebilme yeteneğiniz bunun yanı sıra her anlamda çok pratik bir anlayışınız var. "Sahada" tecrübe edinmiş olan kişilerin en fazla bir ya da iki fazlası vardır. Onların kendi alanlarında tecrübeleri var.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Eve yönelik işlerini tamamlamaktan seni alıkoyan yavaş ve tutuk bir enerjiyle karşılaşabilirsin. Hafif ve çok da zaruri olmayan işler direnişle karşılanabilir. Bugün vericilikten çok alıcı olmaya çalış. Yavaşlamak ve şarjını doldurmak için güzel bir zaman. Bir sonraki adımını atmadan önce iyi düşün.Bugün biriyle bazı şeyleri açığa çıkaran bir sohbet edebilirsiniz. Bazen din, spiritüelizm ve felsefe gibi konulara derinlemesine dalabiliyorsunuz. Bugün biriyle derin bir sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet sırasında karşınızdaki kişi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi hakkında da önemli bir şey öğreneceğiniz muhakkak. Değerleriniz ve inançlarınız hakkında net bir cevaba varmak için iyi bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kontrolden çıktığını hissetmen muhtemeldir - hazinenin sonda olduğu bir Indiana Jones filminin ortasında sıkışıp kalmış gibi olabilirsin. Daha fazla dayanamayacak gibi olursanız, kafanızı dağıtana kadar birkaç dakika yürüyebilirsiniz. Dikkate almanız gereken en önemli şey olayları duruma uymayan bir şekilde kontrol etme çabasına girişmeniz. Madde bağımlılığı probleminiz varsa, bugün eski bir tuzaktan kaçınmaya çok dikkat edin.

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizdekiler normalden çok daha ciddi görünebilir. Hatta onlardan uzaklaşmaya çalışabilirsiniz. Bununla birlikte geleceğinizi güven altına almak isteyebilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canını acıtan insanlara ikinci bir şans vermek, senin lügatinde yok, bunu iyi biliyorsun. Paranı paylaştığın insanlarla anlaşmazlık yaşayabilir, ortaklarınla ise ciddi konuşmalar yapabilirsin. Baskılardan kaçmak yerine, üstüne gitmeyi tercih edersen; sonuçlarına sen değil karşı taraf katlanacak. İnsanların sürekli ?ben, ben, ben? demesinden sıkıldıysan eğer; bazı bitişlerin yeni başlangıçlar doğurduğunu sana tekrar hatırlatmak isterim.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam enerjinizin yüksek olabileceği bugünü, sizi mutlu eden olayların peşinden giderek geçirmeniz, özgüveninizde artış sağlarken, kendinizde göremediğiniz eksiklikleri görmenize yardımcı olabilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Akrep'te ilerliyor. Arkadaşlarla bir arada olmak, daha çok paylaşmak ve hassasiyet göstermek söz konusu olabilir. Duygularınızı daha kolay ifade edebilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleyerinizdeki insanların tavırları dostça olmayabilir. Bu kişilere karşı önlem almak sizin zekanız için oldukça basit bir durum, etkileyiciliğinizi kullanın.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz bir grupta tüm sorumluluk sizin omzunuzdaymış gibi hissediyor olabilirsiniz. Biraz daha rahatlamak adına görev paylaşımı yapmayı önerin ve gerekli önemli kararları tek başınıza almaktan kaçının.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcundaki seyahatine devam edecek. Bugünü sosyalleşmek ve kalabalık gruplara dahil olmak için değerlendirebilirsiniz.Arkadaş çevrenizde dikkat çekebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve yeni hedefler belirlemek için uygun bir gün.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sınırlar aşılmış olabilir. Yeniden kurmak zor olacaktır ama kurmalısınız. Çünkü siz alanınıza girilmesinden hoşlanmazsınız. Maddi anlamda zorlanmalar var. Ama sebepleri de var. Kendinize çeki düzen vermeniz, kendi hatalarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; başkalarının ne dediklerinden ya da nasıl hareket etmen gerektiğini dinlemekten ziyade; sezgilerine güvenerek eyleme geçebileceğin ve inisiyatif almaktan hoşlanacağın bir gün. Dost ve arkadaşlarınla aranda hissettiğin boşluğu doldurabilecek planların da var.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 10' 11" R
Ay
Başak
13° 47' 05"
Merkür
Koç
17° 21' 32"
Venüs
Koç
18° 00' 51"
Mars
Balık
21° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 20"
Satürn
Balık
15° 35' 26"
Uranüs
Boğa
21° 45' 22"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 11"
Lilith
Başak
22° 10' 09"
True Node
Koç
15° 37' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>