Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Daha Güçlüsün! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizle biraz seyahat etmek isteyebilirsiniz. Bir çeşit arayış için güzel bir gün. Eğer şehir dışına çıkmak istiyorsanız, bir yerlere yaptığınız günlük gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Şu anda ilişkiniz yoksa, günün romantik ve canlı enerjisi sizi bir arkadaşınızı yemeğe çıkarmaya itebilir. Size çekici gelen yeni biriyle özel bir zaman geçirmekten çekinmeyin.

Birilişkisinizde bazı zorluklar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Belki siz ve bir meslektaşınızın bir şey hakkında çok farklı görüşleri olabilir. Bir proje üzerinde birlikte çalışmaya çalışıyorsanız, bazı şeyleri konuşmanız gerekebilir. Diğer kişinin görüşlerinizi anladığını varsaymayın. Tartışılması gereken herhangi bir konuyu netleştirmek için biraz zaman ayırmalısınız. Yakında, ikiniz de birlikte çalışmaktan daha mutlu olacaksınız.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Fiziksel enerjinin yerinde olmadığını görebilirsin. Fiziksel bir işle uğraşırken, spor yaparken büyük çaplı bir rahatsızlık ve yetersizlik hissedebilirsin ve hareketlerinin olması gerektiği gibi olmadığını fark edebilirsin. Aynı zamanda, bu hükümsüzlük hissi seni bütünüyle, kişilik olarak da etkileyebilir. Bu hislerinden dolayı moralini bozma. Bir şeyleri yapmak için iyi zamanlar olduğu kadar kötü zamanlar da vardır, unutma!Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün nihayet düşünme sürecinizi ve içinizdeki duyguları tam olarak kavrayacağınız harika bir gün. Aşırı duyarlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz, bu da insanları sizin etrafınıza çekecek. Sürekli iniş çıkış halinde olan duygularınızın insafına kalmak yerine hislerinize mantıklı ve aklı başında yaklaşabildiğinizi fark edeceksiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde veya finansal alanda önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Hayattan keyif alma duygunuz güçlenebilir. Sevineceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Şansınıza inanma ve güvenme zamanı.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş tecrübelerin seni olgunlaştırırken eski düşüncelerin etkisinden kurtulmayı da başardın. 2021 yılı şimdide iyi gelmeye başladı. Yalnız bir Oğlak burcuysan, yeni insanları hayatına almaya hazırsın. İlişkilerinde daha cesur ve kendinden emin adımlar atacaksın. Saçlarında değişim yapma isteğin artıyor.

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi çok baskılanmış ya da suçlanmış hissedebilirsiniz. Duygu ve mantığınızın desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız kararlarda doğru adımı yakalamanız mümkün. Hata yapmadığınız sürece günün kazananı siz olacaksınız.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Gün içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Yakın ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ne istediğinizi bilmenin önemini kavrayacağınız bir gün olabilir. Bu sürede onunla iletişiminizde net ifadeler kullanmanız önemli.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşteki sorunların kişisel hayatınıza sızmasına izin vermemek konusunda her zaman harikasınız, ancak hayatınızdaki herkes bunda o kadar iyi değil. Yine de onlara karşı biraz anlayışlı olmalısınız.

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin en büyük enerjiniz, hayata hırslı ve adayarak bakmanız. Harekete geçmeden önce sıkı düşünür ve öyle hareket edersiniz. Düşünce mekanizmanız daha da hız kazanabilir. İş hedeflerinizi daha üst noktalara taşımak istiyorsunuz.

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer yeni bir ilişkiye girmek istiyorsanız daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor. İş yerinizdeki herkesin neşe kaynağısınız ve insanların gününü şenlendiriyorsunuz. Başarılarınız konusunda utangaç olmayın.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 51" R
Ay
Yay
02° 31' 31"
Merkür
Koç
16° 00' 12"
Venüs
Koç
26° 02' 28"
Mars
Balık
26° 37' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 17"
Satürn
Balık
16° 12' 44"
Uranüs
Boğa
22° 07' 07"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 29"
True Node
Koç
15° 32' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:25

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>