Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sevdiklerinle huzur buluyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ilgi odağı olduğunuzu görebilirsiniz. Çok ilginizi çeken bir konu hakkında sohbet edebilirsiniz. Sizin bu canlı ve hevesli yönünüz insanların ilgisini çekilebilir. Bazı kişisel görüşlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. İnsanlarla bazı yeni fikirler paylaşabilirsiniz. Başkalarını aydınlatmayı ve öğretmeyi seviyorsunuz, arkadaşlarınız size soru sorduğunda, onlara cevap vermekten keyif alıyorsunuz.

Bugün aşırı derecede meşgul olabilirsiniz çünkü insanlar dikkatinizi ve bilginizi aniden isteyebilir. Ne söyleyeceğinize değer verdikleri için minnettarsınız, ama aynı zamanda da yapacak kendi işleriniz var! Bazı sınırlamalar belirlemeniz ve kendinizi bir programa koymanız gerekebilir. Endişelerini gidermek için zaman tanıyın, aksi takdirde daha fazla bunalırsınız!

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

İstediğini almak kolay olacak. Günün enerjisi sana fazladan güven verecek ve seni neşelendirecek. Mesela bir anda, hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek gözüne kolay görünecek. Ayrıca utangaç hissetmeyeceksin; çünkü cesaretle donatılmış olacaksın! Bu olumlu enerjiden faydalanmalısın. Çekici bulduğun o arkadaşını akşam yemeğine çıkar. İlk adımı sen at.Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde mantıklı bir insansınız ve bu nedenle altıncı hissiniz sayesinde bir şeyler hissetiğinizde onların geçerliliğinden edebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Bir duygu özellikle güçlü ise onun peşinden gidin, mantıklı olmadığı gerekçesiyle onu silip atmayın. Hayattaki şeyleri her zaman öngöremezsinizl! Bugün, hayatınızdaki herhangi bir şeyle ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz, kendinize izin verin!

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketini Kova burcunda sürdürmeye devam ediyor olsa da tüm gün boşlukta kalıyor. Bu sebeple maddi konularınızda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Yaptığınız bankacılık işlemlerinde sorunlar olabilir. Merkür retrosu devam ederken bugün Yengeç burcuna dönüş yapıyor. 1 Ağustos'a kadar partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizden sakladığı bazı gerçekler olabilir. Bundan kuşku duyabilirsiniz. Retro aldatıcıdır içinizdeki şüphelere hemen güvenmeyin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle huzur buluyorsun!İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. Özel sektörde, müşteri odaklı bir pozisyonda çalışıyorsan, iletişimde sıkıntı yaşayabilirsin. İlişkinde kendini bugünlerde yalnız hissedebilirsin. Sevgilinin yoğuntemposuna biraz daha sabır göstermelisin. Bugün uzun zamandır görmediğin dostlarınla karşılaşabilir onlarla eğlenceli vakit geçirebilirsin. Yanında kendini rahat hissettiğin insanların yanında olduğunu bilmek sana huzur verecek. Yakınlarına olan sevgini sözden çok, onların hoşuna gidecek jestlerle belli edeceksin. Uzun zamandır almak istediğin bir kıyafeti yahut telefon, tablet gibi bir ürünü alarak, kendini de ödüllendirebilirsin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda önemli bir başarı sizleri bekliyor olabilir. Bu yüzden parasal konularda bugün vereceğiniz karar oldukça önemli olabilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız finansal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yanlış kararlar alabilirbilirsiniz. Alım-satım işlerinde dikkatli olun ayrıca kredi kullanmak gibi büyük işlere mümkünse girmemenizde fayda var.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Motivasyonunuz yüksek ve olumlu değişiklikler yapmaya hazırsınız. Sadece arızalı olan şeyleri değiştirin. Biriktirdiğiniz yeni bir güç anlayışı size zevkli bir şey yapmak için izin vermiyor. Yaptığınız işler daha yüksek bir amaca hizmet etmeli.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla, sosyal durumunuzla veya finansal geçmişinizle ilgili bir sorun yaşayabilirsiniz. Arkada bırakacağınız bir sorun olacak, çok büyütmeyin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati öz değerinizin kıymetini ortaya koyar. Yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir bugün. Değişik fikirlerinizle yeniliklere açık bir zihniniz var. Arkadaşlarınızın beğenisini kazanırsınız. Yeniprojelerinizde dijital ortamlardan yararlanabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir süreç başlıyor.

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alacağınız haberler sizi pek memnun etmeyebilir. Bazen tam da yükseldiğinizi düşünürken ani düşüşleriniz olabiliyor. Maddi anlamda kafanız karışık. Yeni yatırımlar, yüklü harcamalar için doğru zamanlardan geçmiyorsunuz. Bazen bedeniniz bulunduğunuz yerde, ruhunuz başka bir yerde olabiliyor.

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; ekonomik gelirlerini iyileştirmek amacıyla geleceğe dair planlar yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Özgün ve sıra dışı fikirlerle yeni kazanç yollarına ulaşmak için araştırmalar yapabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde ise gündemin değişebilir, başkalarının sözlerine kulak verebilirsin.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 42" R
Ay
Balık
04° 08' 53"
Merkür
Koç
18° 13' 11"
Venüs
Boğa
04° 25' 51"
Mars
Koç
01° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 29"
Satürn
Balık
16° 49' 00"
Uranüs
Boğa
22° 30' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 54"
Lilith
Başak
23° 38' 48"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>