Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zihnin Meşgul Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konusunda sakin bir gün geçireceksin bugün. Gelecekte olası bir ilişki ihtimalini düşünmek isteyebilirsin belki ama o kadar. Aşk konusundaki genel yaklaşımını değerlendirmek için iyi bir fırsat bulabilirsin.

İş yaşamında küçük yanılgılar büyük tedbirleri getirebilir. Bazı yakınmalarınız biraz gecikmiş görünüyor. Çalışma arkadaşınızın ne kadar sabit fikirli olduğunu biraz geç öğreniyorsunuz.

Yeni tanıştığın insanlar seni farklı girişimler konusunda cesaretlendirebilir bugün. Plan ve programını yapmadan yeni işlere başlamamak senin için daha iyi olacak ama. İzlenmesi gereken en iyi yol için kararını verip harekete daha sonra da geçebilirsin.

Alışkanlıklarınla ilgili değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsin bugün. Ne kadar zorlayıcı da olsa değişiklik yapmak ana farklı bir motivasyon sağlayacak sana. Beslenme biçiminde değişimlere gidip daha fazla su tüketmek önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaşacağın bir olay hayatını bir şekilde sorgulamana sebep olabilir, bu seni korkutmasın. Kendini, durduğun yeri, tepkilerini gözden geçirmek isteyebilirsin genel olarak. Bunu gelişim fırsatı olarak görmen en iyisi.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zıt kutupların birbirini çektiği doğru olabilir ama bu, sizden olabildiğince farklı birinin sizin için iyi olacağı anlamına gelmez. Bu hafta sonu tetikte olun ve her ihtimale karşı bir kaçış rotanız olsun.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşünceler ile zihnini meşgul ettiğin bir gündesin. Geçmiş konulara takılı kalmanın etkisi burada büyük olacak. Etrafındaki herkesin konuşkan olması bugün seni biraz gergin yapabilir. Bu yüzden de iç dünyanda iniş ve çıkışlar yaşanabilir. Eğer ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin hazırladığı sürpriz seni şaşırtabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız, aileniz gibi gördüğünüz kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Bu süre zarfındaki baskıcı tutumlarınız karşı tarafın kendini huzursuz hissetmesine sebep olabilir. Günlük yaşantınızı ve ilişkilerinizi sekteye uğratacak davranışlardan kaçınmalısınız. Kendi keyfiniz kadar çevrenizin de keyfine önem ve saygı göstermenizde fayda var.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Aslan’da ilerleyen Ay, ortaklaşa konulara huzursuzluk ya da değişkenlik getirebilir. Ancak daha objektif olmaya da gayret etmelisiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyo kültürel farklar yaşadığınız arkadaşlarınızla geçinmek için elinizden geleni yapsanız da mantığınıza uymayan noktaları fark edebilirdiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı yanınız bugün oldukça formunda. Sohbet yoluyla mevcut ilişkilerinizi geliştirmek ve yenilerini elde etmek mümkündür. Bir hobi veya yaratıcı projeyi geliştirme konusunda heyecanlı olabilirsiniz. Bir süredir devam eden problemler bugün tekrar masaya yatırılabilir çünkü nihayet bir konunun özüne inmekle, yüzeyi kaşımaktan veya barışı korumaktan daha fazla ilgileniyorsunuz. Şimdi geri çekilmenin zamanı değil.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü siz söylemek istiyor; bunun için daha fazla çalışıyor ve yoruluyorsunuz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde tartışma çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizden vearkadaşlarınızdan beklentileriniz azalırsa, büyük ilerleme kaydedersiniz. Evde de durum daha iyi değil. Hızlı U-dönüşleri yapıyor ve başkalarını da kışkırtıyorsunuz. Sakin olun, ortaklarınız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Stres sizi hasta edebilir. Sağlıklı beslenin ve size güven vermesi ve rahatlatması için biraz egzersiz yapın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aile içinde manipülasyonu siz yapabilirsiniz ayrıcahayatınızda da sorunlar gerçekleşebilir. Ya manipüle edersiniz ya da manipülasyona uğrarsınız seçim sizin. Ayrıca gündelik hayatta, çalışma hayatınızda kandırılma, aldatılmalara açıksınız. Çocuk, aşk, hobi ya da şans oyunlarından dolayı para kaybı yaşayabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Olaylara farkı yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>