Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planların bozulabilir! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Bir otorite figürünün işiniz veya araştırmanız için sizi ödüllendireceği gün yakında gelecek. Ancak o zaman kendinizin toplum tarafından enayi yerine konmaya izin verdiğinizi anlayacaksınız. Aksine inandığınız kadarıyla, toplum sizi engellemeye ya da sizi kim olduğunuzdan alıkoymaya çalışmıyor, ancak öncülerin bazı sonuçlar ortaya koyana kadar tanınmıyor olduğu da doğru.

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Çizim yaptınız mı? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün enerjik etkileri kendinizi göstereceğiniz mükemmel bir arena hazırlıyor. Gerçek bir katılımcıdan daha çok bir seyirci ya da yorumcu olarak görev almanız muhtemel olsa da bu her zaman sorun olacak değil. Ellerinizi kirletmeyin. Bırakın diğerleri hatalarından ve zayıflıklarından ders alsın. Bu şekilde, ringe çıkma sırası size geldiğinde çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

20 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Çalışma hayatınızla ilgili yapacağınız işler varsa bugünü tercih etmeniz başarı getirecektir. Altınızdaki ekiple güzel projelere imzanızı atabilirsiniz. Ay'ın Venüs ve Merkür ile yaptığı olumlu açılar sayesinde duygusal hayatınızda olumlu bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi yermek yerine sizi mutlu edecek şeylere odaklandığınızda psikolojinizde yükselişe geçecektir.

20 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşıracağın olaylar duyabilirsin! Geçmişte çok büyük pişmanlıkları olan bir Oğlak burcuysan artık senin için arınma zamanı. Bugünlerde geçmişin tozu raflarından çıkaracağın meseleleri bir daha karşılaşmamak üzere sonsuzluğa uğurlayacaksın. Şaşıracağın olayları duyacağın bir güne hazırlıklı ol. Bu olaylar karşısında takınacağın tavırla, az da olsa gelenekçi düşündüğünü fark edeceksin.

20 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte sorun yaşadığınız arkadaşlarınızla bugün bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Bugün tutumlarınız ve söylemlerinizle bazı şeyleri telafi edebileceğinizi göreceksiniz. Anlayış ve objektif bakış açısı günü kurtaracak nitelikte olacaktır.

20 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Aldığınız sorumluluklarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sağlıkla ilgili yeni haberler alacağınız zamanlar olabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. İşte beraber çalıştığınız kişilere karşı daha iyimser davranmakta fayda olabilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızın kalbinizden geldiğine emin olmanız gereken bir gündesiniz. İş konularında mümkün olduğunca içinizden geldiği gibi yol almaya çalışmalısınız.

20 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşırı duygu sizi özensiz yapar. Düşünüyorsunuz yoksa sadece tepki mi gösteriyor sunuz? Dikkatle iletişim kurun.

20 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla birlikte olmaktan büyük keyif alacaksınız. İsteklerinizi tam olarak belirleyebilir, bunları gerçekleştirmek için yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz. Seyahate çıkmak için büyük istekler duymanız mümkün. Sevdiğinizle birlikte tatile çıkabilirsiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

20 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar arasındaki imajınızı sağlamlaştırmak istiyorsunuz. Özelliklehayatınızda bazı dengeleri kuramadığınızda huzursuzlaşıyorsunuz. Hafta sonu geldi çattı. Günün sonunda işiniz ile ilgili problemleri işte bırakmayı unutmamalısınız. Maddi anlamda gereğinden fazla yaptığınız harcamalara dikkat etmeniz gerekiyor.

20 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; çalışma hayatında görüşme ve anlaşmaların önem kazandığı birkaç gün seni bekliyor. Başarı elde edebilmek için farklı bir girişimde bulanabilir, yenilenmiş fikirlerinle ortaya çıkabilirsin. Bilgi toplama yeteneğini kullanarak hem aile hem de sosyal ilişkilerde ara bulucu olman gerekebilir.

20 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 24" R
Ay
Boğa
26° 48' 06" R
Merkür
Koç
22° 27' 47"
Venüs
Boğa
11° 25' 00"
Mars
Koç
06° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 50' 04"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 33"
Lilith
Başak
24° 16' 32"
True Node
Koç
15° 18' 42"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:58

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>