Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlgi Çekiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimin düzgün gitmesi için ekstra bir adım atman gerekebilir. Yanlış anlaşılmalara fırsat vermemeli ve birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmelisiniz. Böylece aranızdaki gerginlikler azalacak.

Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremeyeceksiniz.

Maddi konularda yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısın. İşin ile alakalı olarak daha net davranmalı ve söylenilen sözlerden emin olmalısın. Parasal konularda kararsız kalmamaya ve karşındaki insanın senin tam olarak ne söylemek istediğini anladığına emin ol.

Yemek düzenine dikkat ederek şeker düzeyini dengede tutmak gereksiz yiyeceklere abanmanı engelleyecek. Atıştırmak ve sağlıksız yiyeceklere odaklanmak yerine bugünün yemek programını daha sağlam tutmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişi geçmişte bırakarak yeni bir maceraya atılacaksın. Bazı şeyleri tamamen bitirip kafanı boşaltmak seni çok rahatlatacak. Kendine odaklanabilecek ve hayatın ile alakalı yeni kararlar alabileceksin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün maddi ve finansal konulara odaklanmanız gereken bir gün olacak. Özellikle yeni haftayla birlikte bazı maddi planlamalar üzerinde yeniden çalışmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu durum gerilmenize neden olabilir. Çıkış yolunu sezgilerinize güvenerek bulabilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken tavrın bugün her zaman olduğundan daha fazla ön planda. Bu duruşun ile etrafındaki insanların ilgisini çekebilirsin. İş yerindeki çıkar ilişkilerini, sağlam bir gözlemle anlamış olacaksın. Sana menfaat ilişkisiyle yaklaşmak isteyen kişilere karşı mesafe koymaya kararlısın. Kariyerinde ciddi yükselişlerin olacağını hissedip, kendine karşı olumlu ve özgüvenli düşünceler besleyebilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel olarak kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. Her durumda kendinize mutlu olacak bir sebep buluyor olduğunuza sevinebilirsiniz. Bugün bu farkındalık ihtiyaç sahibi kişilere daha iyi yardımcı olmanızı sağlayabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz oldukça hareketli olabilir. İş hayatınızda yoğunluğundan sıyrılıp kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler keyfinizi yerine getirebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak için program yapabilirsiniz. Eğitim ile ilgili işler çıkabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşık olabilir ya da aşık olduğun kişiden evlilik teklifi alabilirsin. Duyguları dengelemen için sosyal bir etkinlik daveti var. Dışa dönük, yaratıcı, güvenilir biraz da yaramazsın. Olumlu sonuçlanacak heyecanlı birgirişimin var.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklında birden fazla şey olabilir. Biraz dinlenmeye ihtiyacın olabilir. Yeni kararlar almadan önce kendince geçireceğin bir zaman yaratmak ve zihnini boşaltmak daha kıymetli olabilir bugün.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kimseyi sizi dinlemesi için zorlamanıza gerek yok. Gün boyunca söyleyecek çok şeyiniz var ancak bu sizi duygusal konular hakkında biraz fazla ciddi yapabilir. Bu koşullar altında, diğer insanları bunaltacak kadar yükselmeye gerek yok. Zorlanmadan sizi duymaktan mutlu olacaklar, bu yüzden nazikçe konuşun.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla bir fırsatı kendinize çekeceksiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Bugün ortaklıklar konusunda dikkatli olun.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda yatırımlarınız ve kredileriniz sonuçlanabilir veya evle ilgili gelirleriniz artabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız tatsızlıkları fazla büyütmeyin. Bu sorunları partnerinizle konuşarak çözmek elinizde. İşinizle ilgili sizi çok sevindirecek gelişmeler var. Çalışma hayatında, iki kişi aynı avın peşinde koşmaktasınız; hedefe varana kadar bıkkınlık göstermeyin. Rakibinize karşı zaten bir ümit verici durum da yok! Cesur davranmalısınız. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 45" R
Ay
Koç
22° 31' 57" R
Merkür
Koç
20° 28' 18"
Venüs
Boğa
08° 31' 10"
Mars
Koç
04° 25' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 12"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 53"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>