Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yaptıklarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün ilişkine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsin. İlişkinin gidişatı konusunda kafa yormak isteyebilirsin çünkü. Sevdiğin insanla bu konu hakkında konuşmak içini rahatlatabilir. Kendi kaygılarını azaltabilirsin.

İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemeyle ilgili sizin görüşlerinize ihtiyaç var. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmelisiniz. Bu düzenleme kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir.

Bugün etrafındaki insanlara mali olarak yardımcı olman gerekebilir. Gerek para, gerekseimkanları konusunda insanlara yardımcı olmak geleceğe dönük planlarına olumlu etkiler yapabilir. Bugün paylaşımcı olmalısın.

Formda olmak sana bugün daha keyif verecek. Sağlığını en iyi şekilde muhafaza etmek için gösterdiğin çaba seni enerjik bir hale de getirebilir. Sağlığın konusunda titiz davranmaya devam etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Halledemediğin meseleleri çözmek için başkasına güvenmek bugün seni yarı yolda bırakabilir, o yüzden dikkatli davranman gerekecek. Bugün kendi işini görmeye çalışmalı ve başkalarından beklentileri azaltmalısın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal olmak istemiyorsanız, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi memnun etmek için bile zorlamayın. Bazen düşüncelerinizle baş başa kalmaktan başka bir şey istemezsiniz ve eğer şimdi böyle hissediyorsanız kendinize karşı dürüst olmalısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile hasret gidermek isteyeceksin. Bunun için çeşitli organizasyonlar yapabilir, çok sayıda telefon görüşmesi gerçekleştirebilirsin. İş konusunda yaptıklarından ne kadar memnun olsan da revize etmek isteyebilirsin. Son zamanda gündemini meşgul eden geçmiş konular, eski bir fotoğraf nedeniyle karşına gelebilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Abartılı davranışlar içerisinde olan sosyal çevrenizi sert bir dille uyarmak isteyeceksiniz. Kırıcı olmamak için kendinizi kontrol etmelisiniz. Nazik olmak ve kendinizi biraz teselli etmek herşeyi halledecek. İş hayatınızda şuan kendinizi doğru ifade edemiyor olabilirsiniz.Bunu her zaman iyi yapmak zorunda değilsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alabilirsiniz. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uç noktalarınızı keşfedeceğiniz bir sürece girdiğiniz için dikkatli olmanızda fayda var, strese karşı bir şekilde önleminizi almanızda fayda var.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları tarafından takdir edildiğinizi veya değer verildiğini hissedip hissetmediğiniz konusunda bir soru olabilir. Kendinize, fırsatları gözden kaçırdığınız farklılıklara ve sorunlu alanlara bu kadar konsantre olup olmadığınızı sorun. Geçici olarak hüsnükuruntuların muhakeme gücünüze müdahale etmesine izin verebilirsiniz, bu nedenle ayrıntılara dikkat gerektiren çabalar için en iyi zaman olmayabilir. Düşüncenin, niyetin ve kendi sözlerinin hayatınız üzerindeki önemini ve etkisini görüyorsunuz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün fazlaca karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Yine de dikkatli olmalısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay öğleden sonraya dek burcunuzda ilerleyecek. Son günlerde kafanızda şekillenen planlar varsa adım atabilirsiniz. Akşam saatlerinde parasal konularla ilgili bir gündeminiz oluşabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüğünüz her şeyi ertelemenizde yarar var. Planlarınızı gizli tutmalı ve olayların boyutları ile ilgili düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Kendinizi yenilemek istemenize rağmen, bazı engellerin düzelmesini beklemelisiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>