Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz garip bir hırçınlıkla besleniyor gibi. İki baskın kişiliğin duygusal ilişkisindeki hoş çözümsüzlükler içindesiniz. Aşkınız adına yapabileceğiniz çok şey var gibi görünüyor.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor. Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmaya bağlı.

İş hayatınızda yaşadığınız bir güvensizlik belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız genel ilişkilere zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince kısıtlanmaktan pek hoşlanmayız. Finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Elimize para geçebileceği gibi harcamalarımız da artabilir. Ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Bu bir aylık süreçte, işverenleriniz ve toplumsal ilişkilerinizde ölçülü, sabırlı ve bilinçli davranınız. Parasal konularda bütçenizi aşabilecek alışverişlerden kaçınınız. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşacak sondördün etkisinde, hedefimizi biliyoruz Ve elde etmek adına derinlikli düşüneceğiz. Yarar sağlamayan, zamanımızı alan ilişkilerden uzak duracağız. Finansal açıdan bir şeyler umduğumuz şekilde gelişmediğinde sabır göstermeyeceğiz. Çünkü azla yetinmemiz artık mümkün değil. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yeni bir hedef belirlemek, bilgi ve tecrübenizi geliştirmek amaçlı bir yolun işaretçisi olabilir. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü, ne konuştuğumuzu, ne yaptığımızı biliyoruz. Geçmişten aldığımız derslerin bilincinde kararlarımızı veriyoruz. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlamanız, hal ve tavırlarınızla hakimiyeti elinde tutan taraf olduğunuzu göstermeniz yönünde size zihinsel anlamda güç kazandırıcıdır. Bu enerji sayesinde birçok meseleyi de aklımız başımızda gözden geçirmiş oluyoruz. Böylece doğru kararlar verebilmemiz kolay olacak. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, iyileştirici bir güçtür. Size şifa verir ve sıkıntıları giderir. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren daha çok dikkat çekmeye başlıyorsun. Katı ve kuralcı tavırlarınla, sevdiklerini kırmamalısın.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baba ve anne ile olan ilişkilerinize dikkat! Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz, projeleriniz için destekleyici bir süreç yaratacaktır. Sosyal yaşamınızda aktif rol üstleneceğiniz bir gün.  

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz şeylerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizde alternatif planlar uygulamanız gerekebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Kova burcuna ilerleyen Ay sizi maddi konularda daha motive ve aktif kılabilir. Önümüzdeki bir aylık dönemde paranızı daha iyi değerlendirmek, yenive kazanç kapıları açmak, yeteneklerinizden ve sahip olduklarınızdan daha iyi yararlanmak üzere harekete geçebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle sağlam ortamlara gireceğiniz bir gün. Eğlenceli ortamlarda bulunsanız da sizi huzursuz eden bazı şeylere karşı koyamıyorsunuz.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki Merkür ve Uranüs olumlu teması, sizin sezgilerinize güvenip iç dinamiklerinizi ateşlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Toplumsal kriz yaratan konularla ilgili imkanlarınız dahilinde güçlü ve manevi bağlar kurarak sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir organizasyona liderlik edebilirsiniz. Hayatınızdaki krizlerin üstesinden gelebileceğiniz bir bilgi birikimine sahip bulunuyorsunuz. Sezgileriniz ve sağduyunuz nedeniyle iletişim hamlelerinden mahrum olabileceğiniz altı günlük bir izolasyon sürecine giriyorsunuz.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınızı sıkacak sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ama merak etmeyin. Çünkü hepsini çözümleyeceksiniz. Kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Kimse mükemmel değildir.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 30" R
Ay
Akrep
29° 51' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
25° 46' 48"
Mars
Balık
26° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 20"
Satürn
Balık
16° 11' 33"
Uranüs
Boğa
22° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 04"
Lilith
Başak
22° 52' 04"
True Node
Koç
15° 33' 28"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>