Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz garip bir hırçınlıkla besleniyor gibi. İki baskın kişiliğin duygusal ilişkisindeki hoş çözümsüzlükler içindesiniz. Aşkınız adına yapabileceğiniz çok şey var gibi görünüyor.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor. Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmaya bağlı.

İş hayatınızda yaşadığınız bir güvensizlik belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız genel ilişkilere zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

20 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkinizde yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Partneriniz belki de daha fazla ilgi görmek istiyordur. Bugün sevginizi ona hissettirdiğinizde aranızdaki buzların eridiğini görebilirsiniz. 11:59 itibariyle Güneş artık sizin burcunuzu terk ediyor ve Kova'ya geçiş yapıyor. 19 Şubat'a kadar olan süreçte maddi anlamda çok güçleniyor olacaksınız. Beklediğinizden daha fazla paralar kazanabilirsiniz. Yaptığınız yatırımla ileride güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Birdeğişikliği de maddi gelirinizin artmasına destek olabilir. Sürpriz tekliflere açık olun, önce marjinal gördüğünüz biraslında sizi kariyerinizde güzel yerlere getirebilir. Sevgiler, Astromeri

20 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmiş meseleleri kafana takıyorsun!Bugün Güneş, hava burcuna geçiş yapıyor. Geçmiş senin için geleceğin aynası. Dolayısıyla birlikte olduğun kişinin işi çok zor. Geçmişinden kurtulup kurtulamadığını öğrenene kadar sınavlar yapmaya devam edeceksin. Bazen küçük krizler yaşarız ve bunu çözene kadar sadece o konuyu düşünürüz. Buraya kadar hiç sorun yok fakat sorunla karşı karşıya kalınca hayatı durdurmana ne demeli. Küçük krizlerin üstesinden gelmeyi öğrenmen gerekiyor artık. İkili ilişkiler içinhayatını tehlikeye sokman anlamsız. Şefkatli ve ilgili hareketlerin eşinin sana tekrar âşık olmasına neden olacak. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişim halinde olabilirsin. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

20 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Haksız gelişen bazı kavramlara karşı gerekli tahammülü göstermek sizi yorabilir.

20 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok hareket ve ziyaret, görüşme söz konusu olabilir. Duygusal açıdan ilgilenmeniz gereken konular var.

20 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda kıvamı kaçırmamalısınız. Aşırı kontrolcülük arkadaşlarınızla aranızda tartışma çıkmasına yol açabilir.

20 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

20 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde günün gerçeklerini hatırlatmak durumunda kalabilirsiniz. Gün boyu kişisel gelişim sağlayan imkanlar olabilir. İlerlemek için işinize yaramayan fikirlerden arınmak önemli. Günü yenilenme ihtiyacı olan alanları tespit ederek geçirin.

20 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, ikili ilişkilerinize ışık tutacak. Sevdiğiniz kişi sizden ekstra ilgi bekleyebilir. Aile meselelerine ayrıca vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Hemhem özel hayat birlikte zamanınızı alacak. En iyisi öğleden sonra sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapıp günü tamamlayın.

20 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte maddi konuların önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde paranızı ve sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek, kullanmak üzere kendinizi motive hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 20" R
Ay
Yay
06° 58' 14"
Merkür
Koç
16° 01' 46"
Venüs
Koç
26° 28' 24"
Mars
Balık
26° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 09"
Satürn
Balık
16° 14' 40"
Uranüs
Boğa
22° 08' 18"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 60"
Lilith
Başak
22° 55' 49"
True Node
Koç
15° 31' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>