Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Garanticisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün etkili olan ve çok kolay hissedilemeyecek derecede yavaş hareket eden bazı enerjiler var. Ancak, bu enerjiler size en çılgın hayallerinizi ortaya çıkarmanın anahtarını sunuyor. Hayal dünyası sizin gerçekliğiniz olabilir, fakat bir seferde yalnızca küçük, ince bir adım olabilir. Pes etmeyin. Bir şeyleri alışılmadık şekillerde çözmeye odaklanın. Yapabileceğinize inandığınız sürece, en nihayetinde kalbinizin istediği herşeyi elde edeceksiniz.

Bugün her tür grup aktivitesinde başarılı olacaksınız. Sunum yapma durumunuz varsa, kendinizi güzelce ifade ederceksiniz. İnsanlar fikirlerinize hevesli yaklaşacak ve destekleyici olacaklar. Kendinizi pazarlamak ve satış yapmak için iyi bir gün. Kendinizi ortaya koyun ve network kurun. Bugün bazı önemli profesyonel temaslarda bulunabilirsiniz, bu yüzden kartvizitinizi yanınızda taşıyın!

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Birçok yönden bugün başlangıçları temsil ediyor. Eski bir arkadaşın hayatına yeniden girip hem iyi hem kötü anıları önüne getirebilir. Kaygılanma – onları güzelce serbest bırakacaksın. Ayrıca tutkulu olduğun alanlarda belirli hedefler olan bir grupla da kaynaşabilirsin ve yeni dostlar edinebilirsin. Birçok sürpriz karşına gelecek!Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, evinizle ilgili işlerle meşgul olabilir, aileniz ve sevdikleriniz için fedakarlıklar yapabilirsiniz. Anlık gerilim ve öfke durumlarına dikkat edin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararlarda duygularına göre hareket etmen seni çok yanıltmış olabilir. Mantığını dinlemek ve hata payını en aza indirgemek istiyorsun. İnsanlardan uzak kaldığın bu günlerde düşünmek için fazlasıyla zamanın oldu. Özel hayatın ile duygusal hayatını birbirinden ayırman gerektiğinin farkına daha fazla varacaksın.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yapacağınız konuyla ilgili bir karar aşamasında iseniz ileriyi düşünerek sonuca varmalısınız. Geri dönüşü olmayan konularda aceleci hareketlerde bulunmak hata payını yükseltecektir. Dolayısıyla ileride sizi hangi koşul mutlu edecekse buna göre bir yol haritası belirlemelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Babanızla ilgili olan konulara biraz daha dikkat etmelisiniz. Keyfinizi kaçırmamaya özen gösterin. Özgürlüğünüz için savaşmanız gerekebilir. İletişimden kaynaklı yanlış anlaşılmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla eğilmeniz gereken bir gündesiniz. Eksiklerinizi tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma ve öğrenme isteğinizin arttığı bugünlerde tartışma ortamlarında bulunabilir, öğrendiklerinizi başkaları ile de paylaşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlk isteğiniz şu anda tam olarak aklınızdan geçenleri söylemek olabilir ve bu en iyi bir şey olabilir. Öte yandan, cevap vermeden önce beklemenin bir yolu varsa, bu da kötü bir fikir olmayabilir. Sabırsız davranmamanız en iyisi.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olacaksınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte maddi konuların önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde paranızı ve sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek, kullanmak üzere kendinizi motive hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize zorlandığı bir işte yardımcı olacaksınız. Önünüzde yapmanız gereken bir sunum varsa, hazırlanmak için harika bir gün. Zihninizi sakinleştirmeye başladınız ve hayata karşı farkındalığınız arttı.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsten yeni biri ile duygusal birlikteliğe başlayabilirsiniz. Kararlı tavrınız aşk hayatınızın düzene girmesinde büyük rol oynayacak. İş yerinde önceden yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu olay önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişecek. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Uyku bozukluğu nedeniyle konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 37" R
Ay
Yay
11° 50' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 10"
Venüs
Koç
26° 56' 38"
Mars
Balık
27° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 28"
Satürn
Balık
16° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 09' 36"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 19"
Lilith
Başak
22° 58' 21"
True Node
Koç
15° 30' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>