Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Arınıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğiniz biri bugün sizinle kavga etmeye çalışıyor gibi görünebilir. Sizi sinir eden bir "önce ben davranışı" söz konusu olabilir. Rakibinizin hemen yanıldığını varsaymayın. Ortaya çıkan her çatışmada öğrenilmesi gereken değerli bir ders var. Her anlaşmazlığı kendiniz hakkında bir şeyler öğrenme fırsatı olarak görün.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Bugün en iyisi kendini akışa bırakmak. Gün çabucak geçebilir. Sen de devamlı hareket halinde olabilisin. Mümkün mertebe bu hıza ayak uydur; ama sağlıklı bir öğün yaptığından ve bir güne bir ton şey sıkıştırmadığından da emin ol. Genel olarak, günün temposundan olumlu şekilde etkileneceksin.Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu şahane gün size rüyaların gerçekleşebileceğini gösterecek. Teknolojik iletişim yöntemlerini ve yeni çıkan dergileri mutlaka yakından takip edin. Yeni şeyler denemekten çekinmeyin ve elinizin altında daima bir kağıt kalem bulunsun. En büyük ilham bugün beklenmedik bir hevesten çıkıp gelebilir. Zihninizi onu karşılamaya açık tutun. İçinizdeki dahi dışarı çıkmaya can atıyor.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısındahayatında ve ilişkilerinizde daha kontrollü olmaya önem verebilir, planlı hareket etmek isteyebilir, uzun vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Dış görüntünüze önem verebilir, değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Negatif olgu ve duygulardan kurtuluyorsun. Özellikle gün içerisinde alacağın haberler birçok konuda fırsatları da beraberinde getirecek. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesinin evliliğinizde alınan kararlara çok fazla müdahil olması seni rahatsız edebilir. Sana kendini kötü hissettiren her şeyi hayatından çıkarmaya karar verebilirsin. Bu radikal değişimin içeriği zamanla seni de şaşırtacak.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilir ve onlara karşı biraz soğuk davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu kadar mesafeli olmanıza anlam veremeyebilirler, bu konuda sıcakkanlı olduğunuzu ispatlamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle duygusal zaman geçirme isteğiniz olabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda başarılı adımlar atabilirsiniz. Yoğunlaşmak istediğiniz mesleki konularda da belirgin bir takım başarılar elde edebilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen kendinizi fazla şımartıyorsunuz. Şişmanlatan yiyeceklerden bol bol mideye indirip sonra da kilonuza dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da sigara, içki, aşırı kafein tüketimi gibi başka zararlı alışkanlıklarınız olabilir. Bugün bunlar size biraz dengesiz hissettirebilir ve davranışlarınızla dürüstçe yüzleşmeniz sizin için iyi olabilir. Yaptıklarınız size fayda mı yoksa zarar mı getiriyor? Bunu açıklığa kavuşturun.

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birine ne yapması gerektiğini söyleme hakkınız olabilir, ancak bu, bunu yapmak zorunda olduğunuz veya yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Onları dinlemek için zaman ayırmanın, kişisel gündeminizle uğraşmaktan daha kalıcı faydaları olabilir. Kuralları biraz esnetmeniz gerekse bile, doğru olanı yapmak için kendi kararınıza güvenin.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Boğa’da geri giden Uranüs, sizi son derece ilginç kılarken, karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. İsteklerinizde artış var. Enerjinizi yüksek tutmalısınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız eşyayı bu sayede alacaksınız

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Sınırları lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki monotonluk sizi rahatsız etmese de, sevgiliniz beraberliğinize hareket getirmek için elinden geleni yapıyor. Şimdi sıra sizde! İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Karşınıza çıkacakfırsatlarını iyi değerlendirirseniz, bir süre sonra hem maddi hem de manevi açıdan rahatlama var. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 26" R
Ay
Başak
11° 51' 28"
Merkür
Boğa
01° 30' 01"
Venüs
Boğa
21° 26' 37"
Mars
Koç
12° 27' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 52' 41"
Uranüs
Boğa
23° 18' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 08"
Lilith
Başak
25° 10' 45"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>