Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2021, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Kalbinizle genel ruh haliniz arasında bir gerilim yaşanabilir. Aşk hayatınızda doğanız gereği bencil ve sabırsız bir tavır benimsiyorsunuz fakat bugün huzur ve denge ön planda olacak. Her durumda da verdiğiniz kadar aldığınızdan emin olun. Dünyada herkese yetecek kadar sevgi var. Sadık kalmak için başkalarının hakimiyetinde olmanızgerektiğini düşünmeyin.

Bugün size öğretecek çok şeyi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz bilgili insanlara dikkat edin. Soru sormaktan ve onlardan bir şeyler öğrenmekten korkmayın. Kariyerinizde size yardımcı olacak bazı iyi ipuçları alabilir veya sizin için şanslı olabilecek bazı finansal tavsiyeler yakalayabilirsiniz. Aldığınız rehberlik üzerine harekete geçmekte tereddüt etmeyin çünkü buna değecek!

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Ekstra zarafet ve sevecenlik göstermen gereken bir gündeyiz. Biraz fevri bir modda olabilirsin. Kendi endişelerine takılmış olup; tedirgin hissedebilirsin. Çevrenden birinin ise zor zamanlardan geçtiğini göremeyebilirsin. İhtiyaçlarına karşı biraz daha empatik olmalısın. Bir öğle yemeğine çıkıp sana açılmasını sağlayabilirsin. Eğer sorunlarını ortaya dökerlerse daha iyi hissedebilirler.Bugün nehrin birkaç kola ayrıldığı ve sizin de ne tarafa yüzeceğinize karar vermeniz gereken o günlerden biri olacak. Normalde bu çok zor bir şey değil - yalnızca akışına bırakırsınız olur biter - ancak şu anda işler çok faklı yönlere gidiyor ve bu yüzden hangi yöne gitmeniz konusunda iyi düşünmek zorundasınız. Size en doğal görünen yolu tutmanızda fayda var ve neye karar verirseniz verin seçiminizin doğru olacağını aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar en ufak bir kışkırtmada patlama noktasına geliyorsunuz. Hayatınızın hemen hemen her alanında genel bir ayaklanma başlatmaya hazır gibisiniz. Ancak bugün daha düşünerek hareket edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sarsılmaz görüşleriniz hala yerinde, ama bunları başkalarına olduğu kadar kendinize de uygulamalısınız. Dünyanın değişmesi gerekiyorsa, Oğlak, sizin de canlı bir örnek olmanız gerek!

21 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle bir süredir üzerine kafa yorduğunuz, araştırma yaptığınız veya planlama içinde olduğunuz konularda tamamlanma sağlayabilirsiniz. Harekete geçeceğiniz bir gün.

21 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerine oldukça fazla önem veriyorsun. Arkadaş canlısı tarafın bugün senden yardım isteyenarkadaşını geri çevirmeme nedenin olabilir. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, akşam saatlerini onlara ayırabilir ve birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sıra dışı düşüncelerini hayata geçirmek ve kendine farklı alanlar açmak isteyebilirsin. Yapmak istediklerini gerçekleştiriyorsun.

21 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın iletişim halinde olduğunuz kişiler hakkında birtakım gerçekleri öğreniyorsunuz. Sadece sizinle menfaatleri için görüşmelerini kabullenemeyebilirsiniz. İlişkilerinize bir düzen getirebilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

21 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerin size ayak uydurmasını beklemek yerine siz de onlara ayak uydurmadan olayları akışa bırakabilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Basit zevklere odaklan. Mutluluğu ve huzuru yakalamak için uzaklara gitmene veya şaaşalı etkinliklere katılmana gerek yok. İhtiyacın olan her şeyin içinde olduğunu idrak etmelisin. İçinde bulunduğun çevrede gülümseme sebebini ara. Güneş'e, Ay'a ve ağaçlara gülümse. Güzelliğin her yerde olduğunu gör. Sadece pahalı objelerde değil.

21 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok meşgul olduğunuzu kabul edip, gelen yardım tekliflerini kabul etmeli veya desteğe ihtiyacınız olduğunu siz belirtmelisiniz. Yeni yöntemleri ve fikirleri benimsedikçe rutinlerinizden daha fazla keyif almaya başlayacaksınız.

21 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmeniz yorulmanıza neden oluyor.

21 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

21 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun tempo içerisine giriyorsunuz. Tüm sorunları ve sıkıntıları de geride bırakma şansınız var. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Karmaşık durumlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın. Sınırları yeniden belirlemeniz gereken bir gün.

21 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize yönelik düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak gelişmeler söz konusu. Kendinizi ve sevgilinizi sorgularken iyimser düşüncelerinizi yükseltirseniz bakış açınız değişecek ve ilişkiniz yeni bir boyuta geçecek. Sıkı birgünü sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızın olumlu ve destekleyici tavırları da sizi motive edici olacak ve hedeflerinize yakınlaşacaksınız. Sizin için para harcamak bir zevk! Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz. Mevcut bir hastalığınız varsa bunun tedavisi hızlanacak.

21 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>