Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duyguların Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün farklı romantik maceralara dalın. İçinizdeki ateşi serbest bırakın ve tüm gruplarda liderliği elinize alın. Hayranlık uyandıran eğlenceli doğanız, bugün dışarı çıkıp oyun oynamak istiyor ve bu sayede kendinizi özgürce keşfetme imkanı sunuyor. Gününüzü gün edin; Dans edin, romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Aşk hayatınızda, kalbinizin yeni ve heyecan verici maceralara açık olduğundan, ancak aynı zamanda, güvenliği ve öz saygınızı da dengede tuttuğunuzdan emin olun.

Bugünün bulmacasının parçaları sizin için uygun olmayabilir ve bunun nedenini hiç bilmemeniz mümkün. Bu iyi bir şey. Tam olarak anlamadığınız şey üzerinde fazla stres yapmayın. İşlerin yürümesinin yolu dinlemekten geçiyor. Her iki tarafta da mutlaka ayarlamalar yapılmalıdır, ancak bu ancak her iki taraf da kulaklarını açmaya ve birbirlerinin bakış açısını anlamaya istekliyse gerçekleşebilir.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Nihayet senin günün geldi! Kendine has bir hayat görüşün var ve bunu diğer insanlarla paylaşmak istiyorsun. Bir mesih olduğunu düşünmekten çok uzaksın ancak kendinden genç çocuklar ve insanlarla hayat görüşün hakkında konuşma gerekliliği hissediyorsun. Bugün, görüşlerini ciddiye alacak ve dinleyecek insanlarla iletişim halinde olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, içinde bulunduğunuz her duruma biraz düşmanca bir ton veren duygusal bir iz başrolü kapabilir. Bugünün en önemli dersi, tavırlarınızda ısrarcı ve katı olmamak ve kendinizi yeni deneyimlere kapatmamak olacaktır. Çevrenizdekilerle etkileşimde bulunmanın her şeyi eski dengesine döndüren şey olduğunu göreceksiniz. Maskülen ve feminen yanlarınız son derece büyük bir uyumla bir araya gelecek.

19 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında kaybettiğiniz bir eşyanızı veya paranızı bulabilirsiniz. Maddi veya manevi olarak kendinizi güçlü hissetmek yeni fırsatları getirirken, kıtlık bilinci ve eksiklik duygusu da yokluk enerjisini arttırabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konulara eğilimin artıyor. Yakın ilişkilerini gözden geçirmek isterken, yeni bir ilişki fikrini de değerlendirmeye başlayacaksın. Yaşantına dair aklında belli değişiklikler olsa da bunları hayata geçirebilmek için aradığın motivasyonu bugün bulacaksın. Eğer çalışmıyorsan, gün içerisinde tanışacağın birisi sana bambaşka fırsatların kapısını açabilir. İletişime açık olmanın meyvelerini toplayacaksın.

19 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal beslenmeye ihtiyacınız olduğunu saklamak istemeyebilirsiniz. İtirafınız sizin büyük bir başlangıç olsa da kendinizden ödün vermemeye de özen gösteriyorsunuz. Sevgi ve birliktelikler hayatınıza yeni bir denge getiriyor.

19 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, anlaşmalar ve yakın çevrenizdeki gelişmeler açısından oldukça destekleyici gözüküyor. Zihinsel açıdan da verimli olabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi partnerinizle uyumlu hissettiğiniz ve daha uyumlu hissetmek için de çaba gösterebileceğiniz bu günde duygularınız pozitif etki verebilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sürpriz olaylar gardınızın düşmesine sebep olabilir. Bu, değer verdiğiniz ya da sevdiğiniz veyahutta bir süredir görmediğiniz birinin ani ortaya çıkışı olabilir. Bu kişi sizinle olan problemlerin üstesinden gelmiş olabilir, sizi aşmış olabilir ama rehberliğinize ya da tavsiyelerinize ihtiyacı olduğu açık. Onun tam da ihtiyacı olduğu kişi sizsiniz. Onlara zaman tanıyın - sizin de ne zaman yaslanacak bir omza ihtiyacınızın olacağı belli olmaz!

19 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru insanlarla bazı jestler yapmakhayatında birçok kapıyı açabilir, bu yüzden bu tür fikirlere açık olun. Daha plânlı ve programlı bir şekilde çalışmak muhtemelen üzerinizdeki başarı baskısını hafifletecektir. Romantizmin kıvılcımını kaybedebilir ve bunu canlandırmak yine size düşebilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle ilgili eski şartları yeniden düzenlemenin zamanı geldi. Son günlerdeyaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalı, olaylara hazırlıklı olmalısınız.

19 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Cesaretinizden dilediğiniz gibi yarar sağlamayı başaracaksınız. Genel olarak ön planda olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çabalarınızın karşılığını almak için ortaya mücadele koymaktan da kaçınmamalısınız. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artıyor. Fakat henüz beklediğiniz sonucu alamadınız. Bugün aynı ortamda olabilirsiniz, duygularınızı açmak için harekete geçmenin tam zamanı. İş hayatınızda yeni projeler ve yeni yatırımlarla ilgili karşınıza sürpriz fırsatlar çıkacak. Fakat heyecan verici teklifler alabilirsiniz. Fakat değerlendirme yaparken fazla beklenti içine girmemenizde yarar var. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

19 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>