Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detayları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2021, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Zihninizi açık tutmaya çalışın. Günlük rutininize yeni fikirler veya bir takım ekipmanlar eklemeniz gerekebilir. Birden kendinizi yeni bir bilgisayar kullanırken bulabilirsiniz. Yeni uygulamalarda uzman olmanız biraz zaman alabilir, ancak pes etmeyin. Yakında halledeceksiniz. Ya da belki de önemli bir konuya farklı yönlerden yaklaşmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın veyaarkadaşlarınızın size yapabilecekleri önerilere açık olun. Size bazı yararlı ipuçları verilecek.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Yaşam dolu ve heyecanlı bir modda olabilirsin. Enerjin tavan yapmış görünüyor, o yüzden arkadaşlarını ve aileni bu yoğunluğunla darlama! İnsanlara şakalar yapıp komik şeyler anlatarak gülebilirsin. Her zaman ortamın eğlenceli kişisi olmuşsundur; insanları hayatı tiye alan tavrınla neşelendirmişsindir. Bugün ise etrafa ışık saçıp olumlu tavırlarla dolaşabilirsin. Nereye gidersen git yüzünde gülücükler eksik olmayacak!Bugün kendinizi bazı şeylerin dışında hissedebilirsiniz, belki de dün geceki fazla müsamahadan kaynaklanıyordur. Sorumluluklarınız olmasına rağmen, tüm gün evde kalma fikri tarafından cezbedilebilirsiniz. Bu sizin için akıllıca bir hareket olabilir, zira öğleden sonra kendinizi çok daha iyi hissediyor olacaksınız. Sabahınızı rahatlayarak ve kendinizle ilgilenerek geçirin ve günün geri kalan kısmının sie neler getireceğine bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir günlük tutmanın günlük olarak yararlı olduğunu düşünmüyorsunuz, ancak haftalar veya aylar sürdüğünde bu muazzam bir iç görü kaynağı olabilir. Şu an hayatına bir bakış açısı kazandırmalısın. Her zamankinden daha yoğunsunuz ve sonucunda kişisel yaşamınızı ihmal ettiniz. Pillerinizi yeniden şarj etmek için bile zaman ayırmalısınız. Neden son yaşanan olayları da yansıtarak, akşamınızı günlük tutarak geçirmeyesiniz?

14 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında fevri tepkilere ve ani fikir değişikliklerine açıksınız. Anlık bir durum, bir söz veya bir tavır bazı insanlarla ilgili fikirlerinizi değiştirebilir. Uzaklardaki kişilerle telefonlaşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygu ve dürtüler daha baskın çalışacak.

14 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her zamankinden daha detaycı bir tavır takınabilirsin. Kendi işinin sahibi olan bir Oğlak burcuysan, önemli ortaklık görüşmeleri karşına gelebilir. Hızlı davranıp, düşünmeden hareket etmek istemeyebilirsin. Fikirlerine güvendiğin biriyle etraflıca bu konuyu istişare etmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin anlatacakları ilgini çekebilir.

14 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son anda karar vererek hayatınızda bir yön değişikliği yapabilirsiniz. Amaçlarınızı yeniden şekillendiriyorsunuz. Hizmet sektörüne katkı sağlayacak fikirler üretebilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konularla ilgili gizli kalmış olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde daha içe dönük olabilir ve kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Gün içindeki hareket ve yoğunluk sayesinde ilerleyen saatlerde çok daha zinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yenilenmiş hissedebilir ve rutinden farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kavga etmemek ve anlayışlı olmak bugün mottonuz haline gelmeli adeta Bir süre dinlenme haline geçeceksiniz ve hayatın tadını çıkartabileceksiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Açgözlü ve yardıma muhtaçmışsın gibi davranma. Bir şeye bencilce saldırdığın takdirde o şeye ulaşmanın senin için daha da zorlaşacağını göreceksin. İhtiyacın olan şeylerin, güven ve umut duyduğun sürece ayağına geleceğini görebilirsin. Ulaşmayı arzuladığın şey için başkalarını manipüle etmene hiç gerek yok. Ne kadar açgözlü olursan insanlar sana yardım etmekten o kadar kaçınır.

14 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu sıralar maddi konular sizi düşündürüyorsa, harcamalarınızı neye göre şekillendirdiğinize dikkat edin. Etrafınızdakilerin dürtüsel harcamalarına ayak uydurmak yerine, başından beri planınız olana sadık kalarak ilerlerseniz sorun yaşamayacaksınız. Biraz araştırmayla kendinize bazı ek gelirler oluşturabilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerin nasıl yapıldığı değil, nasıl yapılacağı önemli. Siz, makine düzenlerini seven sistemlerin insanısınız. Olayları önceden planlayarak yürütmeyi seviyorsunuz. mantığınızla hareket ettiğiniz için problem çıkmıyor.

14 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

14 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Toplumsal ilişkileriniz açısından yenilenme içerisine girebilirsiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var ancak bunun da zorlayıcı olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Bilinçli ve kontrollü olmanız gereken bir süreçte olduğunuzu unutmayın.

14 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

14 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>