Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kontrolcüsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aklınızda bugün evinizi daha güzel yapma fikirleri olabilir. Belki de çok sevdiğiniz bir misafiri bekliyorsunuz ve evinizin onun için harika görünmesini istiyorsunuz. Yeni posterlere, resimlere veya diğer sanat eserlerine bakıyor olabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizde bazı kısa yolculuk sinyalleri olabilir. Ancak, bir şeyler arasında karar vermeye çalışmakla kaybetmeyin. Sezgileriniz bugün çok yüksek seviyede, bu yüzden kalbinizi dinleyin!

Bir şey komik olsa bile gülme dürtüsüne karşı direnin! Ciddi konuşmaların ortasında gülmek size yardımcı olmaz. Başkaları bugün kendi meselelerine ne kadar odaklanıyor olursa olsun, kendinizi şaka yaparken ve kaçmak isterken bulabilirsiniz. Okul günlerinizde disiplinli biriydiniz. Bugün şifreli olmaktan kaçacaksınız, ancak bazı işlerinizi yapmak için kendinizi zorlamak zorunda kalacaksınız!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Bugün işler senin için yolunca gidiyor. Havada fazladan bir dinginlik olacak ve bu da sinirlerini gevşetmene yardım edecek. İşleri olması gerekenden daha karmaşıklaştırmaya da gerek yok. Gerekli cevaplar aslında oldukça basit. Büyük olasılıkla, her şey şu an parmaklarının ucunda. Aradığını bulmak için çok da uzaklara bakmana gerek yok.Keşke bir kuş olup özgürlüğe kanat çırpabilseniz! Belki de geleceği kendi tarzınızda hayal etme cesareti göstermelisiniz; böylece çok daha az tedirgin olursunuz. Kuşkusuz ki, gezegenler an itibariyla sizi kendinizi aşmaya teşvik ediyor. Artık geçmişten bağları koparma vakti. Bütün değerlerinizi iyice gözden geçirin ve yalnızca birinci derecede önemli olduğuna kanaat getirdiklerinizi tutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zaman planlamanıza dikkat etmeniz gerekebilir. Her zaman tarihi ve saati takip etmiyorsunuz. Ancak önemli bir görüşmeniz ya da randevunuz olabilir. Ya da bir proje ya da hedef için özel bir bitiş tarihi olabilir. Bütün sorumluluklarınızın kaydını tuttuğunuzdan emin olun. Böylelikle hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!

12 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında sosyal ortamlara katılabilir, arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra duygusal konuşmalar, flörtler ve romantik görüşmeler gündeme gelebilir. Hayaller ve geleceğe dair planlar konuşulabilir.

12 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kontrolü bir an bile elinden bırakmak istemediğin bir gündesin. Ani şekilde değişebilecek durumlar karşısında erkenden önlem almanın doğru olacağını düşüneceksin. Sakin bir şekilde geçirmek istediğin pazar akşamı, yakın bir arkadaşından alacağın bir telefon ile hareketlenebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, internet üzerinden birileriyle tanışabilir, flörtten öteye gitmek isteyebilirsin.

12 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözde yapılan davranışların gerçekleşmediğini öğreniyorsunuz. Güveninizin boşa çıktığı durumlarla sıkça karşılaşmak sizi öfkelendirebilir. İlgili kişilerle konuşarak soruna kesin çözüm bulmalısınız.

12 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında planlarınızı revize etmeniz gerekebilir. Öğleden sonraki saatlerde ise tam olarak net olmayan koşullar sizi meşgul edebilir.

12 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz ve başarınızın devamlılığı için zekanız ile bir çok problemin üstesinden gelebileceksiniz. Sizler için zihinsel bir dinlenme süreci olacak.

12 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

12 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rutinlerinizi tekrarlamakta biraz zorlanabilirsiniz. Kendinizi aşırı zorlamamak için dikkatli olmalısınız. Bugün dinlenin, bazen her şey her zaman olmayabilir bunu kabul edin.

12 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ölçülü ve dengeli konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Bugün, bilgilerinizi paylaşma konusunda farklı davranacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel yaklaşacaksınız.

12 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

12 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi genel olarak ön planda tutmak isteyeceksiniz. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir olumsuzluk da yaşanmayacak. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceği unutmayın. Seçenekler üzerinde daha etkin adımlar atmaya çalışın.

12 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

12 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 20"
Ay
Kova
25° 15' 08"
Merkür
Koç
17° 52' 30"
Venüs
Boğa
03° 39' 40"
Mars
Koç
01° 23' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 43"
Satürn
Balık
16° 45' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 15"
Neptün
Balık
28° 58' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 48"
Lilith
Başak
23° 34' 38"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>